Силният снеговалеж на Северозапад предизвикаха авария на електропровод

Населени места в община Чипровци са без ток
Обновена: 11 яну 2021 14:25 | 11 яну 2021 14:20, Красимир Ангелов
2
Силният снеговалеж на Северозапад предизвикаха авария на електропровод
Снимка: БГНЕС, архив

Аварията на електропровод е довела до прекъсване в 4.47 часа на 11 януари на електрозахранването на подстанция 110 kV Мартиново, съобщават от ЕСО.

Още по темата
Екипите на Електроенергийния системен оператор, съвместно с тези на ЧЕЗ, работят за отстраняване на аварията и възстановяване на електрозахранването на подстанция 110 kV Мартиново и засегнатите населени места в община Чипровци.

Остава усложнена метеорологичната обстановка в Северозападна България. Екипите на Електроенергийния системен оператор в цялата страна са в постоянна готовност за отстраняване на паднали дървета и възстановяване на нормалната работа на засегнатите от обилния снеговалеж електропреносни съоръжения, съобщават още от ЕСО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТи видя ли дали да се е срутила? Защо вчета я даваха по бТв. Абсолютно здрава. Скъсана е мрежата над подпорната стена от паднал 15 тонна скала. Айде у лево!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам и не мога да повярвам.Днес нито една статия за вожда.Да не е отишъл да рине сняг или да спасява язовирите?Или пък да открива нова подпорна стена за 6 милиона лева,която до два дни гарантирано ще се срути.