Helpbook: Съсед ни тормози с пеене, подскачане, крещене по цели нощи

Незаконно сметище, опасна сграда, мръсотия - още от платформата
13 яну 2021 18:24, Анисия Иванова
62

Снимка: Helpbook

Започваме днешния обзор от платформата Helpbook.info със сигнал от тази нощ: „Наш съсед ни тормози с музикалните си предпочитания, купони, крещене по цели нощи. Домоуправителят е информиран, но до днешна дата няма подобрение на проблема. През деня, съответно, също не се спазват тихите часове. В този час, 3:12, също съм озвучавана от силна музика, пеене, подскачане и други. Не е възможно да отида да позвъня на вратата, защото има допълнителна врата, която е заключена. Моля за проверки и някакво действие. Този тормоз е всеки ден“!

След обилните валежи в последните дни много реки преливат и заплашват да пометат къщите в близост. За съжаление не само природните явления спомагат за това, а и недобросъвестността на хората. В платформата получихме сигнал за незаконно сметище около бреговете на река Вит, село Гложене, което се увеличава с всеки изминал ден. Боклуци от всякакво естество попадат в реката и затлачват речното корито. Молбата е за спешно взимане на мерки, тъй като не е изключено да се стигне до трагедия.

Изпратиха ни снимки с изключително грозни гледки от опасна полуразрушена сграда в непосредствена близост до метростанция „Младост 3“. Купища отломки и отпадъци са натрупани по тревните площи до тротоара, които преседяват дълго време, без да се предприема каквото и да било от отговорните органи за отстраняването им.

На други снимки, които ни изпратиха, се вижда подобие на тротоар на варненска улица, обилно покрит с разпилени боклуци от сметосъбиращите съдове, които се оказва, че са крайно недостатъчни за нуждите на живущите. Кал, мизерия и мръсотия е обичайната гледка в този район, независимо от сезона.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
1
 
! Отговори
Пеене,подскачаве,кре преди 3 години
Като затвориха дискотеките така ще е.След обед не е длъжен да го спазва.Боя няма да помогне най-много да Ви осъдят за телесна повреда.Еми,почни да пееш с него в дует и да играете.В крайна сметка тук си да живееш,като умреш ще почиваш в 2-та квадрата!
50
2
 
1
 
! Отговори
д-р Мара Шепова преди 3 години
Явно хората които описвате са проблемни и не знаят , че когато живееш със други хора спазваш правилата. Има решение - цакате ги със глоби. Ако не помогне - безсрочен бан.
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Съсед ни тормози с пеене, подскачане, крещене по цели нощи"Пребийте го като животно. Никой не пее и не скача със счупени крака.
48
4
 
3
 
! Отговори
Хмх преди 3 години
До баба мараДа си чувала за общо събрание? И за изселване от жилището с решение на етажната собственост?
47
3
 
7
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
Аз мога да ви помогна с проблематичния съсед като го освидетелствам и пратя за лечение в Курило...
46
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До морскиМного си ербап бе, момче. По- полека го раздавай, че не знаеш кой стои срещу теб. Много такива "герои" като теб изядоха дървото.
45
3
 
1
 
! Отговори
Джо барзия преди 3 години
дивият запад,по българцки.Подкрепете местният ШЕРИФ
44
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има начин. Обаче *** чака наготово, вместо да чете закони и наредби и да се осведоми как са нещата.
43
2
 
2
 
! Отговори
морски преди 3 години
До ТарикатНяма да повярваш, но тук милионери не доживяха старини, а можеше и да се порадват на охолен живот ... можеше ... ако не пречеха ...
42
3
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
наркоманите не плащат режиини разноски във входа потрошиха бравите на вратитеблъскат вратите дънат чалга непрекъснато народ снове нагоре надолу 24 часа вденонощие призовки от прокуратурата и др анархия и никакво съдеиствие отникого
41
2
 
3
 
! Отговори
Тарикат преди 3 години
До морскиНомера е да се изкарат пари. Остави омертите. Всеки майстор си има майстора. Когато моя адвокат изкара едни 2000 лева от хонорари, а аз 10 000 лева от обещетения ми дреме за омертите :)
40
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами пейте и вие ..
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не плащат на полицията и съдиите да си затварят очите?
38
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей така ще се докараме д гражданска война. Не може да те крадат, бият и убиват, а ако се защитиш, да те съдят и вкарат в затвора.
37
2
 
4
 
! Отговори
морски преди 3 години
До ТарикатТук на брега действа закона Омерта обаче.Нема лабво.
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 36Еми съседите са смoтaни че още от начало не са им натрошили черепите или поне пръстите. От личен опит ти казвам, че с ром като се разправяш задължително трябва да му оставиш поне някакво дълготрайнио или перманентно осакатяване, иначе не помни защо си го бил.
35
8
 
9
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Забелязвам, че откакто *** взе районните кметски мандати в София, нещата доста се влошиха.
34
5
 
21
 
! Отговори
Тарикат преди 3 години
Какви са тези бойци, борци, побоища и подобни ?! Хаиде малко по интелигентно, че да се изкарат и парички. Жалби в полицията с копие до прокуратурата през седмица. Резултат няма?! ВЕЛИКОЛЕПНО ! Хаиде при доверен психиатър да ти направи една епикриза че страдаш от депресия и безсъние и каквото там си измисли. Хайде едно дело срещу държавата за увреденото ти здраве поради бездействие. Разбира се с иск за обещетение. Мислете бе хора! На мен ще ми е като печалба от тотото!
33
2
 
11
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
`но законът връзва ръцете на полицията`Точно такива нарушения на обществения ред, се потулват от полицията, стига нарушителя да им е информатор.
32
4
 
10
 
! Отговори
глас в пустиня преди 3 години
"Вече няма балами, всички захитряха и когато трябва да се оневинят дори не им е нужен адвокат.""Това е навсякъде. Всички институции вдигат рамене и се правят на хахави, и т.н."И едното и другото са верни, затова в Полицията ми казаха "Ти с тези хора не можеш да се оправиш".Кой ... кой ще ме защити, мен и имуществото ми ?!