Петрохан остава затворен, ограничено е движението в цялата страна

Екипи продължават с разчистването на паднали дървета и клони
Обновена: 14 яну 2021 09:06 | 14 яну 2021 09:05, Ния Христова
2
Петрохан остава затворен, ограничено е движението в цялата страна
Снимка: БГНЕС
Пътната обстановка остава усложнена на някои места в страната заради активизирали се свличания на земни маси.
 
Проходът "Петрохан" остава затворен, а екипи продължават разчистването на падналите и пречупени дървета и клони, предаде Bulgaria ON AIR. По трасето не се пътува, но настилката се обработва, за да не се заледи от ниските температури.
 
Докато бъде възстановено преминаването през "Петрохан" шофьорите могат да използват като алтернативни маршрути през Монтана - Мездра и оттам през Искърското дефиле или по АМ "Хемус" до София и обратно.
Още по темата
 
Движението по пътя Банско - Гоце Делчев в района на Места при км 66 временно се осъществява двупосочно в една лента поради свличане на земна маса.
 
Водачите се призовават да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват поставената пътна сигнализация. Шофьорите да карат с повишено внимание и по пътя Сатовча – Доспат, където между 38 и 40 километър, има нарушена пътна настилка вследствие на активиран свлачищен процес.
 
Възстановено е движението по пътя Церово - Гара Бов при км 43. Възстановен е и трафикът и по пътя Горно Камарци - Витиня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До не разбралШанса да разбереш при теб е много нисък. То проф. Иво Христов от БСП ти го каза. Виждаш снимката. А, ако си минавал там зимата въобще не трябва да повдигаш въпроса.
1
4
 
4
 
! Отговори
не разбрал преди 3 години
Ще успеят ли да го разчистят и отворят докато цъфнат минзухарите?!