Борисов за партито в Пловдив: Тарикати, лъжат себе си!

Мислят си, че лъжат държавата, а всъщност те ще се разболеят
Обновена: 16 яну 2021 12:16 | 16 яну 2021 10:57,
195
Борисов за партито в Пловдив: Тарикати, лъжат себе си!
Снимка: БГНЕС

Има тарикати, които си мислят, че лъжат държавата. А те лъжат себе си, защото ще се разболеят. Така премиерът коментира случаят с нелегалното парти в ресторант в Пловдив.

"Мерките в държавата обаче дават резултат", подчерта той, цитиран от Нова тв.

Още по темата

Борисов отбеляза, че мерките в страната са по-либерални спрямо тези в Европа. За пример той даде Белгия и Франция, където е въведен вечерен час, както и Гърция, където мерките бяха затегнати.

Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на обиколка в страната през уикенда. В събота заедно с министърът на образованието Красимир Вълчев той посети училища в Разлог.

От ръководството на една от гимназиите в града увериха премиера, че сградата е санирана. Те представиха и пансион, в който децата, които нямат възможно да пътуват, могат да отседнат. Борисов от своя страна подчерта, че се инвестира в образование, а бизнесът инвестира в обучението на ученици в специални паралелки.

"Видно е, че с тези мерки, с внимание, с дистанция и спазване на указанията на РЗИ, България се движи по сравнително невероятно либерален начин. Нашите приятели от Гърция са само по-добре в ЕС по брой на заразяваните от нас. Те са с пълен локдаун и успокояващото им е, че евентуално на 27 януари може някои, ама кои ще видят мерки да се разхлабят. Това си е тяхно право. Ние сме приели друга тактика с Щаба. През това време правим училища, детски градини, строим, хората работят. Сега, ако е живот и здраве, 31 да ги пуснем да учат и големите - много добре", допълни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти лъжеш цял народ вече 11 години,а те лъжели себе си само.
78
13
 
3
 
! Отговори
българи преди 3 години
Всички ръсат акъл идват избори е ми седнете на стола на Борисов , а *** май сте по пр ости.
77
0
 
13
 
! Отговори
Германия преди 3 години
Ами ти къде си хукна като озаглавен бе,тапир! Само бацили разнасяш!
76
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Борисов вече не реже ленти, не открива заводи? Защо само в първия му кабинет.мандат откриваше?Защото всичко бе започнато да се строи и гради много преди ГЕРБ да съществува дори на хартия. Още не беше и кмет когато всичко не което преряза лентите бе започнало да се строи.Три мандата по-късно какво построи Борисов? Нищо, буквално нищо. Ето защо няма ленторез вече.
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Валя.Ако човек бъде ухапан от вампир той става вампир.По тази логика имам чувството, че страшно много хора са нагриза и от овца.
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 75 др ти Борисов е "гарант" само На личните си банкови сметки! Ако се сещаш от години Ни ,ТИ говори само за ПАРИ! Колко щели да влязат в България! Те "политиците" само за пари говорят и сънуват! Е др Борисов усвои доста пари за тези години като диктатор! Ами да си ходи вече и си ги пръска със здраве щом народа проспа това време! Да се маха вече! Една партия и един "ръководител" както беше през соца.Мина това време а Пак така? Край!-:) Гласувайте!Не пасувайте!Да няма после ЩО ПАК ТАКА?-:)
73
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре БСПарски 'комунизъм' от колкото Боковия ГЕРБевизъм.При БСП - хладилника е пълен с качествени български продуктиПри ГЕРБ - само чекмеджето на вожда е пълно с европейски банкноти и кюлчета
72
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г - н Министър Председател Бойко Борисов да не се " тревожи" чак толкова и да не се ежи и вживява за псевдосигурността на хората. Защо прави от мухата слон, да остави чалга певеца Милко Калайджиев на мира! И между другото, Бойко Борисов да честити рождения ден на г-жа Корнелия Нинова, прости журналисти, защо не напишете нещо днес и поздравително за лидера на БСП, безсрамници!
71
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да накажем червените кхмери и техните производни. Да кажем на комунизма: " чао,чао,чао, а Белла чао, Белла чао, Белла чао,чао,чао". Датата на смърта им 04.04.2021.
70
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който и да е премиер ще е в пъти по-кадърен от тази руска пъпешова тиква ! (Да точно такъв сорт тиква има Руска пъпешова тиква)
69
1
 
11
 
! Отговори
избоеи преди 3 години
Милко Калайджиев ще спаси България от банкянската чума.
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 74На 4-ти април ще гласувам за милко калайджиев.Долу ГЕРБ.Да живее бай Милко.
67
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е гарант за европейското развитие на България, това е. Ако негласуващите излязат да гласуват Бойко ще ги бие с 200, това е. Българите искаме в ЕС и да има стабилност, това е. Не искаме експерименти с черепчета, бабикянчета, фигуранти и чалгари това е.
66
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Автократичния режим е най-голямото наказание за един народ.На 4 април да накажем ГЕРБ, гласувайки за всеки друг но не и за ГЕРБ!
65
1
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Народната...лавина се е отлепила по склона на народното...недоволатво и до 4-ти 4-ти ще набере разрушителна мощ.Първите...катерещи склона да го изкачат и да...заглавичкат пак народа ще бъдат...пометени.
64
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
скрийте го тоя народа повръща като го види
63
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмпофилите в Америка и в България загубиха изборите! Време на Бойкофилите в България да последват съдбата на Тръмп! И тръмп и Борисов страдат от мания за величие! Времето им мина! Е Българина е малко слаб реотан за разлика от Американците! Те го разбраха само за един мандат що за стока е.На нашенеца му беше нужно повечко време.Къде от безхаберие кой го управлява,къде от интереси .Но всичко ще си дойде на местото на пролет! Гласувай българино! Така ще видиш истински резултат! 34% саслаб резулта
62
2
 
14
 
! Отговори
Софокъл преди 3 години
Бойко, въздухар безподобен, едно и също всеки ден. Не си интресен, изтърка се, нещо друго освен училища, магистрали и болници ще покажеш ли? Втръсна ни всички, жалко подобие на човек
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами тъй де тарикати са тия дето лъжат народа като банкянския комунист
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През това време правим училища, детски градини, строим, хората работят////Такава ""титанична мисъл"" трябва да се окачи в рамка и постави на входа на народния театър за да могат хората още с влизането си да влизат засмени. Хахаха