Милко Калайджиев за партито: Бях на рожден ден, не на участие

Поп-фолк звездата спазвал мерките, не знаел, че ще има много хора
16 яну 2021 20:22, Красимир Ангелов
68
Милко Калайджиев за партито: Бях на рожден ден, не на участие
Снимка: Facebook

Поп фолк звездата Милко Калайджиев коментира своето присъствие на частно парти в Пловдив в петък вечер, при което полицията установи масово неспазване на противоепидемичните мерки.   

Заради случая и още един подобен в града има наложени множество санкции и глоби само снощи.

Още по темата
Пред bTV Калайджиев заяви, че спазва съвестно мерките и не е имал участие от октомври. Поп-фолк звездата посочи, че е бил поканен като гост на рожден ден на семейни приятели и като поздрав изпълнил няколко песни.

"Аз не съм знаел, че ще има толкова много хора, десетина, петнайсет човека, ако има е нормално, нали така? То беше много рано. Не знам дали Вие знаете в колко часа беше това нещо? Това се случи към 8:20 ч. някъде снощи. Не е било късно, отидох, хората вече бяха седнали там и какво да правя. И аз седнах, и така. Поздравих рожденика с две-три песни, това беше от мен и в осем и двайсет, и трийсет дойде полиция и всеки си даваше личната карта и направиха актове на всички и това е всъщност цялата история", каза фолк изпълнителят.

"Аз спазвам стриктно всичко. От горе-долу от края на месец октомври всички участия са отложени", посочи Калайджиев.

От "Пайнер" заявиха, че Милко Калайджиев не се е допитал до тях за подобно участие в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно.Вервам ти.Ти на абдали ли ни правиш бе!?
43
0
 
9
 
! Отговори
:) преди 3 години
Абе кажи им чалгари и не ги обиждай повече! Едва ли има по-пошло, плиткоумно и умопомрачително заблудено животно от чалгаря!
42
0
 
1
 
! Отговори
Бери До 45 преди 3 години
По форумите много знаете По-принцип българина не е свикнал да плаща големи данъци,всеки като може прикрива приходи.Познавам доста хора в малките население места.Взимат си държавната заплата,а той де го има де го няма през това време върши си своята работа която му носи допълнителни доходи.Гледаш човека след години взима си пенсията без труд и завъртял малък бизнес такъв човек не е свикнал да плаща
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгарите НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ за хонорарите които получават. Само от концертите плащат данъци. Иначе като го викнеш - я на сватба, я на рожден ден, я на кръщене - идват, грачат 2 часа, прибират парата и никой не знае колко е взел. Само тоя дет му ги е дал. Всичко е джоб парасъ. Няма данък, няма нищо. Касова бележка не издва че е пял еди къде си. Никой нищо не знае. Яде, пие, прибира парата и си отива вкъщи. Това трябва да се спре. НЕЗАБАВНО.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милкооооооооо, мустакат *** (ай да не казвам че ще ме баннат), ко са обясняваш? Дали е участие или просто си на рожден ден - ти нямаш право да си там. Заведението трябва да е затворено а не да ядете и пиете. И кат казваш че не си бил на участие - вече да ходиш на рожден ден, хонорар ли получаваш? Що аз като отида на рожден ден на приятел - никой не вади 2-3000 лева и да ми даде. Ей тъй, щот съм отишъл. А????
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма наглост...о Пловдив ,ми София ,Бургас ,Варна и др големи градове,е така защото тия безнеси които им подариха милиарди власта ,не са случайни хора ,ако нямаш както казват гръб ,едва ли ще правиш партиите )
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смешни лъжи.
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този доказан ,,пимп'' до кога ще го набивате в главите на простолюдието което ви плаща заплатите за да ги лъжете? Вместо да го набутате там където му е мястото,вие го правите герой на България!Остана песен да напишете за него.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двоен стандарт ,за едно може други не ,явно че тия са от нашите хора )
35
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идuo.тизма със налагане на забрани е заповядан от началниците. Трябва да има страх и криза , за да не фалира уса .Ако всичко е нормално навярно щатите нямаше да овладеят кризата тъй като няма условия за мащабна война, която да рестартира и занули дълговете .Чисто от медицинска гледна точка протокола за диагностика, превенция и лечение не е тежък и може лесно без подобни изв.ращения да се овладее подобен грип, но това не е целта.
34
6
 
7
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Бях на тази покана( преди това имаше още Еди РД там , глобиха ме. Абе все едно сме 37 години назад.
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на *** cгaнта кога ще я глоби полицията?
32
0
 
2
 
! Отговори
Милка преди 3 години
Иска да каже че е погрознела и никой не мож да я гледа на участие.
31
8
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Истината е, че Бойка ен дава на електоратът да префуфка;))) Геноцидира ги, затваря ги, налага им глоби, държи ги гладни;))), но все пак намира отде да увеличи с 50 лв. на пенсионерите и с 50 лв. още един път след месец март;))) Политиката на Бойко е задържане на власт до откат и за сметка на всички и всичко!
30
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съдията, сега като чуе тази лъжа да му наложи глоба, затвор 1 месец и 1 година да мете улиците под погледа на журналистите.Да пее докато мете
29
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ц.иганина си остава ци..ганин. Лъже!!!
28
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ли е поредната жертва, която трябва да се омаскари и оплюе?Винаги някой срещу някой...За да се занимавате с това, а не с истинските проблеми.
27
0
 
11
 
! Отговори
Я елате корончета преди 3 години
При баткоооо да го заразите сладко сладко оооАбе тоя не ли над 60 рискова група хахахахахахаха
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
та нали и оправляващите ще намажат нали сте едно
25
10
 
12
 
! Отговори
шмatka преди 3 години
Правилно,стига вече с лъжите и заблудите! живейте си живота и спрете да носите парцаливите намордници!