Светът пуска в действие трето оръжие срещу коронавируса

След маските и ваксините това са въздухопречиствателите
18 яну 2021 07:03, Елка Василева
104
Светът пуска в действие трето оръжие срещу коронавируса
Снимка: архив, БГНЕС

След маските и ваксините напът е да бъде въведено трето оръжие срещу коронавируса. Това са въздухопречиствателите, пише „24 часа“.

В тези нови системи въздухът се всмуква към тавана, попада в специални отделения, където с лампи със спектрален диапазон от 222 нанометра се обеззаразява и се връща обратно в помещенията.

Още по темата

Системите вече се прилагат в Япония и скоро ще навлязат и в Европа.

Те ще се ползват в болници, класни стаи и обществен транспорт.

За да се изчислят всички параметри на системите, се използват суперкомпютрите навсякъде по света, включително и българският.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
7
 
! Отговори
Зеленоок... преди 3 години
До ЕвронещотоСилно се надявам да не караш кола, толкова пиян, колкото пишеш. Пийни една водица и се наспи....
29
7
 
10
 
! Отговори
селянин преди 3 години
как ми се пие винцееееевий корона морона млади мацки ми се гонят хи хи хи
28
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едни си живеят живота, други сами си измислят и създават проблемите. Балъци колкото щеш.
27
14
 
7
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
До инженертогава ще правят такива уреди професионалистите, по съответни стандарти за безопасност и т.н. В конкретния случай коментирам глупостите на феновете на блатная, които щели сами да си правят такива пречистватели. Мрежата е пълна с бисерите на руския домашен майстор, та и нашите руснаци по душа са същите.
26
7
 
12
 
! Отговори
инженер преди 3 години
До: номер 21 (Евроатлантик)Ето, аз съм инженер и ти казвам че тези UV лампи са опасни за хората.Вместо тях в болниците (не във всички разбира се) отдавна използват пречистватели с йонизиране на въздуха без озон и хепа филтри.Подобни филтри имаме в климатиците на колите както и в някои домашни прахосмукачки.
25
3
 
6
 
! Отговори
Мъко,мъко преди 3 години
Кои са първите две,моля? Или гладна кокошка просо сънува?
24
14
 
17
 
! Отговори
Кем трейлс преди 3 години
А кога ще забранят натовските самолети които разпръскват вируси с аерозли! Кога ще обявят пандемията ХИМИЧЕСКИ ПНЕВМОНИТ! Медиите вместо да повтарят като папагали, крайно време е да си поемат функциите да информират хората.
23
3
 
21
 
! Отговори
Ало журналиста преди 3 години
И какъв е проблема, ако въздуха от помещенията се извежда навън, а отвън се вкарва чист въздух? Какво смятат суперкомпютрите :)?
22
2
 
25
 
! Отговори
УЖАС!!! преди 3 години
УЖАС!!!Не ни стига трагедията с изгорените от UV лампа деца в училище, ами сега навсякъде ще ни облъчват, включително и в болници!!!Ненормалници!!!В болниците отдавна се използват други системи - йонизатори, които зареждат въздуха с положителни и отрицателни йони без да генерират озон и хепа филтри които пречистват въздуха наистина, а са напълно безопасни за хората!Защо пак трябва да откриват колелото и топлата вода???
21
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 3 години
Ще ползват UV лампи.
20
5
 
10
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 3 години
Докато явно или тайно, но дълбоко искрено вярваме, че жилището и автомобила са лукс, а не необходимост, ще чуваме и изпълняваме призиви да слушаме какво ни говорят и да не обръщаме внимание на това, което правят.
19
3
 
13
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
Белина пия ако е модифицирана, готова за директна употреба и маркова. Белина Гучи и Армани мога да пия по всяко време. Марката си е марка.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕвроатлантикМоже и белина да пием за да се предпазим от ковид, както направиха в,, най великата'' държава на света слушайки техния вожд.
17
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може би скоро ще се ПРОДАВА пречистен бутилиран въздух.
16
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да пуснат трето оръжие трябва първо да има други две оръжия, т. е да са работещи. Маските и,, ваксината'' са всичко друго но не и оръжие срещу короната защото нито едното нито другото предпазват наистина от короната, значи не работят. Кой гений ги съчинява тези статии?
15
25
 
10
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 години
Нека да има. Ако слушаме скръндзите рософили ще се върнем в каменната ера от спестяване и и икономии. Хората са го казали преди хилядолетия: икономията е майка на мизерията. Тези филтриращи системи ще са проектирани и произвеждани от компании, инженери и научни работници, които знаят какво правят. Ще се вдига бевепето и мерезето и ще продължим да живеем добре. Ако слушаме рософилите ще пием леблебия вместо кафе за да правим икономии.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на бати Бойко който отново ще спаси света със суперкомпютъра!
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България ще го ползваме за COVID-30
12
2
 
16
 
! Отговори
Швабария преди 3 години
Мда, като забраниха вентилационните системи и охладителни инсталации в обществените сгради сега германците бият рекордите по заразени. Така зеленият фашизъм ще даведе до мегалокдаун от утре. Масови жертви в следствие на застоял въздух с микроби в помещенията. Данке фрау!
11
3
 
19
 
! Отговори
Супердупер преди 3 години
Освен сметки за ток, вода и порно, ще има и сметка за въздух и газ(диверсифициран).