21-годишен се опита да измами катаджии с фалшива полска книжка

Шофьорът е бил спрян за проверка от автопатрул
20 яну 2021 21:55, Ния Христова
8
21-годишен се опита да измами катаджии с фалшива полска книжка
Снимка: БГНЕС
21-годишно момче от Велинград е опитало да пробута фалшива шофьорска книжка, издадена в Полша, по време на полицейска проверка. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов, цитиран от в. Монитор.
 
Момчето е било спряно за проверка от автопатрул при полицейския участък в Сърница. Пред униформените младият мъж представил свидетелство за управление на МПС, което е издадено от Република Полша. Проверка в информационните масиви на МВР установила, че документът не е истински.
 
Миналия месец с фалшиви книжки бяха засечени 32-годишен мъж от Септември, представил "английски" документ, и 21-годишен от Велинград, показал "испански". Измамите бързо били разкрити от органите на реда, а нарушителите ще бъдат изправени пред Темида за използване на подправени документи за удостоверяване на правоспособност за управление на превозно средство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да си доста *** като си мислиш, че като вземеш някаква цветна пластика уж от друга страна ще прекараш ченгетата.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като карат без книжка,защо карат като нямат,като покажат книжка защо е фалшива.Угодия няма!Те и без това вече курсове не карат а си ги купуват,поне ако може да минават обучение като наказание за да не са опасни за другите на пътя.
3
0
 
10
 
! Отговори
Скайнет 2 преди 3 години
Катаджийите започнаха да развиват интелект самостоятелно! Това не е добре, скоро може да въстанат срещу нас!
2
2
 
8
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Много хора така си караха без никакви проблеми.С новите електронни системи вече обаче е по-добре да кажеш че нямаш книжка, тъй като за секунди се вижда че няма такъв документ и наказанието е доста по-сериозно
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невероятна "новина".