Разбиха оранжерия за марихуана в къща във Варна

По случая има задържани мъж и жена
20 яну 2021 22:50, Ния Христова
12
Разбиха оранжерия за марихуана в къща във Варна
Снимка: Pixabay
Разбиха оранжерия за марихуана в къща, намираща се в кв. "Траката" във Варна, съобщиха от МВР-Варна. 
 
Открити са три помещения, обурудвани за отглеждане на наркотици. Къщата е стопанисвана от 44-годишен мъж и 37-годишна жена. Иззети са 155 растения в последна фаза на растеж и инкубатор с разсад. Иззета е също така и суха тревиста маса с общо тегло 27,06 грама. Установно е и помещение, използвано за сушилня.
 
Мъжът и жената са задържани за 24 часа. Работата по документиране и доказване на извършеното престъпление продължава под надзора на прокурор от Районната прокуратура в града.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Субсидия преди 3 години
Малките местни земеделски производители трябва да се елиминират, колкото и добре да са обУрудвани.Така се поддържа монополът на бабичките-дилъри от югозапада.
7
0
 
5
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
Мдаа тези явно не са от монопола и са ги хвърлили под автобуса :)
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям праз.. бухат алхокол и цигари като животни, някой там вечерта дръпнал една цигара тва е направо за смъртна присъда. Даже болни хора не могат да ползват тези растения защото са лошите наркотици. През 30-те години правят марихуаната нелегална в Америка заради слух, че напушени жени искат да се пляскат с нeгрaтa...
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що в Германия, Испания, Франция, Нидерландия, Белгия, Великобритания, Италия няма изрисувани вагони. Какви закони имат
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Амеркиа и Македония даже отглеждането на марихуана отдавна е занаят.Мутренска България гледа всичко да е под крилото на мафията а не на закона.
3
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората в чужбина се борят с мафията като декриминализира конопа.Плащат се данъци и икономиката върви напред.Тук *** е толкова жалък че,растение което може да бъде ефективно лекарство срещу дори рак.се пропагандира че е наркотик...ейй,долно семе мамицата му..
2
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимно 1И сигурно ГЕРБ са виновни че нямаш грам акъл
1
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-големият проблем на държавата е тревата, всичко друго е цъфнало и вързало. Най-вече всичко, построено от ГЕРБ, което няма да ни стигне времето да ремонтираме. ама важно е чекмеджето да е пълно с 500 Евро бали и суджуци.