Двама младежи са задържани да шофират дрогирани

Образувани са досъдебни производства и по двата случая
21 яну 2021 13:45, Ния Христова
5
Двама младежи са задържани да шофират дрогирани
Снимка: Pixabay
Двама младежи са били задърани за шофиране под въздействието на наркотици в Плевенско, съобщиха от областната дирекция на МВР, цитирани от в. Монитор.
 
Полицейските служители при проверка са установили, че 21-годишен в село Градина се придвижва с автомобил към центъра на селището след употреба на канабис. Издаден му е талон за медицинско изследване, но нарушителят е отказал да даде кръвна проба. 
 
Служители от Второ РУ в Плевен са засекли и 20-годишен от Гулянци, който управлявал лек автомобил под влияние на амфетамин и метамфетамин. Издаден му е талон за медицинско изследване.
 
Уведомена е Районната прокуратора в Плевен и са образувани досъдебни производства за извършените престъпления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки път като ви спрат на пътя , имате право , заради своята сигурност да заснемете всичко на видео Полицай няма право да ви забранява да го снимате на обществено място Те вършат своята работа в условия на публичност и отчетност Пише го в закона за МВР чл 3 т4 И той се е съгласил да го снимат още като постъпва в МВР И разбира се -никога не карайте пиян или с наркотици
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като Викторио получи 20г., Тези ше ги затворят сега до живот без право на замяна :D:D:D
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах преди време клип на ''Хозяин двора '' , активист в Украйна Там някакви неадекватни полици правели постановка - приближават се към водач на лекотоварна кола и му казват че имат обаждане за него че кара с лед употреба на наркотици и искат да отиде с тях на изследване Изследват го лекари и на другия ден му се обаждат че има наркотици в кръвта и може да оправят нещата срещу 300 долара Водача се обажда на активистите , бележат доларите и хващат полицаите в момента на получаването им
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Козлодуйски драми