Каролев: Удар в дърво вероятно е убил Бобо, а не снегът

Икономистът познавал състезателя лично, видял го малко преди това
25 яну 2021 10:28,
34
Каролев: Удар в дърво вероятно е убил Бобо, а не снегът
Снимка: Facebook

Най-вероятно Бобо е загинал от удар в дърво, а не от задушаване от снега. Това предположи пред bTV Владимир Каролев.

Икономистът лично познавал 18-годишния младеж. Последно го видял на същия ден на Шилигарника.

Още по темата

"Винаги е лошо стечение на обстоятелствата. Бобо Гарибов е бил с треньора си, изключително опитен, планът е бил да се кара по билото. Защо са минали по улея, никога няма да разберем", каза още Каролев.

Националният състезател по фрирайд Борис Гарибов бе затрупан вчера от лавина на бъндеришките улеи. Младежът е бил добре екипиран. По думите на Емил Нешев от ПСС обаче, никаква екипировка не може да те спаси от такава тежка лавинна маса.

Още от съвсем малък Бoбо трупа участия и подиуми във всички фрирайд състезания и събития на родната ни сцена. Последните три зими записва и първите си международни изяви на най-високия ранг състезания за младежи Feeride Junior Tour 3 Stars*** във Fieberbunn, Австрия.

Бобо буквално е отраснал по склоновете на Пирин, където тренира по цяла зима, а миналият сезон прекара много време в тренировки в Австрия с Борис Първанов.

Още през първия си сезон в отбора, Бобо показва много потенциал и желание за развитие. Второто си състезание в Алпбах, Австрия, той завършва 3ти, което му дава силен тласък в класирането за Европа и Океания.

Паралелно с участията си в Европа, младежът печели и 2 старта от фрирайд състезанията България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Менто преди 3 години
Няма как да мине без "кролика", виден експерт го вно воз.!.
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е опасен спорт, не бих го практикувал. Виж, реактивна раницацси е друга работа -,да скачаш от улицата на покрива на блока.
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така е...жалко за младия човек!има много софиянци,които нищо не работят и официално са безработни,но иначе хвърлят огромни пари за ски почивки къде ли не!
26
4
 
7
 
! Отговори
Митьо преди 3 години
Родителите на момчето и те имат вина ако са знаели къде ходи на пързалка. Те с какво се занимават, че да изкарва по цяла зима по пързалките момчето е скъпо много
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фрирайдМоля!
24
3
 
6
 
! Отговори
Бобо преди 3 години
Кво е работил и учил , че все по склоновете на Пирин бил!
23
3
 
7
 
! Отговори
Дарвин преди 3 години
Тазгодишният лауреат на дарвиновата награда (да си идеш по красив начин без да остави потомство) е....
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАМЕН МОТИКАТА дето не го сееш-там никне. Що не отиде с него, бе воле......
21
3
 
5
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Проблемът е следния: много добре се знае кои склонове са подходящи и използвани за този красив, сложен и природолюбителски спорт. Общо взето най предпочитани и достъпни са Тодорка, Резньовете и Рилски езера. В крайна сметка, тези склонове биха могли да се наблюдават и обезопасяват до колкото е възможно. Разбира се, риск винаги има, но е информиран и редуциран. Освен това, трябва да се финансира и планинското спасяване.
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напишете че ако карате извън пистите това е самоубийство! Тогава ще ви разбера!
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е не може сега да описвате колко е било добро и съвестно момчето и какъв спортист сме загубили. Не е възпитателно за младежите преди всичко! Как пък никоя медия не написа за глупоста,безрасъдието,липсата на отговорност! На нас такива смелчаци трябват ли ни и за какво?
18
0
 
16
 
! Отговори
Логопед преди 3 години
"Защо са минали по улея, никога няма да разберем, каза още Каролев."Ами да попитаме треньора? Или на него не му се приказва точно в момента?
17
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лично го познавал, лично го видял в същия ден.Да не се окаже, че лично му е смазал.....дъската. (Да не си помислите, че му е смазал нещо друго). Съмнителен е този Каролев
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучето ми се казваше така, светла му памет !
15
1
 
7
 
! Отговори
икономист-скиор? преди 3 години
Ти де го сееш, то отде се спуска!Тоз Каролев на всяка манджичка се явява като мерудийка.Миналата пролет не го ли съдиха за партизанско нашествие в Банско?Такива като него трябва да потънат в забвение
14
0
 
10
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
ПСС- снегът е бил с огромна маса (тези горски улеи започват като фунии и са доста дълги), каролев- не снегът е бил причината. Без коментар. А кое бе, каролев?
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ,Каролев ко не изкаже мнение по всички въпроси просто няма да е Каролев144
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато бях дете, дядо все ми повтаряше: "Запомни, с природата шега не бива!".Аз се смее, но сега разбирам колко е бил прав. Вярно, казваше го за морето, не за планината, но е същото. Трябва да имаме респект, иначе свършвам така, я убити от лавина, я удавени при мъртво вълнение.
11
0
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Мерките за...безопасност трябва да са на...първо място във всяка...човешка дейност още...повече и за екстремните спортове.Ако е бил с треньора си,голям минус за него,че не го е спрял.Тежък инцидент с млад...алпийски талант,които не са много у нас.Това е...червен симафор,който трябва да се помни и...стопира бъдещи подобни безразсъдни таланти.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова тая държава не върви. В момент на трагедия все ще има *** дето да хулят падналите. Стойте си по къщите. Мизерници долни. Молете се да не се случи същото на ваш познат. В морето и след шамандурата плувате. И на червено пресичате. Карате с триста по улицата. Тъпкано се връща, да знаете. Сега оставете момчето да почива в мир. Сбогом, Бобец. Много липсваш.