Започна ваксинацията на учители в Бургас

За три дни ще бъдат имунизирани 120 преподаватели
28 яну 2021 11:48, Петя Славова
12
Започна ваксинацията на учители в Бургас
Снимка: БГНЕС

В Бургас започна ваксинацията  на учителите срещу коронавируса. По план за три  дни ще бъдат имунизирани 120 преподаватели, предаде БГНЕС.

Още по темата


Днес ще бъдат ваксинирани 30 учители. Първият преподавател, който се ваксинира в България е Антоанета Великова, учител по химия в математическа гимназия в Бургас. Тя е диабетик и със сърдечна недостатъчност и не е имала колебания да си постави ли ваксината или не.

23% от преподавателите в Бургас са изявили желание да се ваксинират.


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Мая преди 1 месец
Повечето от тези "учители" са:Учи мама, за да не работиш! Да ме извинът 10%от умните учители!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има голяма опашка ...около 5000 учителя )
10
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
От една страна, се отчаях от повсеместната проооостотия, от друга пък - по-бързо ще се ваксинирам!
9
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Или пък искали били да ги направят стерилни. Ами не се размножавайте без сметка, да не би да искате да ликвидирате планетата, и да ревете от сутрин до вечер за права, за нови коли, за това, онова? Говоря в общ план, то тука от нас нито нещо зависи, нито някой го интересува дали ще се ваксинирате, дали ще гушнете букета и тъй до безкрайност....ЗА ВАКСИНИТЕ - ПРООООСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА, Е КАЗАЛ НЯКОЙ ПО-УМЕН ОТ НАС.
8
5
 
2
 
! Отговори
един преди 1 месец
Аз също им задавам този въпрос - щом технологиите са толкова напред, нима ще чакат на ваксините да ни зомбират и подчинят, та те не са сигурни, че ще ги приложат на всички. Има толкова други методи, дето и хабер си нямаме. И като правителствата ликвидират всички или ги разболеят толкова ужасяващо, те ли ще орат и сеят?
7
2
 
4
 
! Отговори
да очакваме преди 1 месец
скоро ДРУГА “новина”/без кавичките/ за госпожа Антоанета Великова!
6
8
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Разбрах защо сме вечно на опашката и на светлинни години от цивилизования свят. С пломбирани и допотопни мозъци толкова. Ама вкупом бягате към този модерен свят, че и децата си подтиквате да напускали тази мизееерия. Защо не си стоите тук, то с това мислене щяхте да сте по клоните още, ама ползувате ток, вода и пр.?!
5
11
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Кой ще се разболее от рак? И откъде имате изобщо данни? А нима и самият вирус не може да ви промени, след като така променя клетката, че тя започва да го произвежда, докато умре? Поне това е доказано, че не вирусът се размножава, а клетката го произвежда. Я не се ваксинирайте, то май ще е по-добре с това темпо, че да има за читавите!
4
7
 
2
 
! Отговори
един преди 1 месец
И след три месеца пак нищо няма да разберат.Ще грачат срещу лекари, срещу правителство, срещу Путин и Байдън, но те ще са прави. Как ще промените мисленето на подобни задръстеняци. Имаше по-рано един коментар, че само еболата ще ги освести, нищо друго! Но при ебола властите вземат веднага свръхмерки, без да се съобразяват с подобни лигльовци, и затова пак нищо няма да могат да вдянат.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"23% от преподавателите в Бургас са изявили желание да се ваксинират"

77% не искат да рискуват да се разболеят от рак след 2-3 години. Браво!
2
9
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Те не искат да се ваксинират, а камо ли другите. То бива проооост народ, но толкова пък чак? После децата тъъъпи, то какви може да са? Ще бъдем стотици години първи в лошото и последни в хубавото, както и сега на практика, но ще се бием в гърдите как няма да ни прекарат с ваксинирането, как няма да ни чипират и следят, като че ли не могат да го направят с нещо много по-сигурно от ваксините, напр. с водата, няма да се ваксинираш, но няма ли да пиеш? Ако технологиите са толкова добри, колко му е.
1
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
23% ваксъри и 77% антиваксъри и това сред хора с висше образование. Така няма да се стигне до никъде. Изглежда ще трябва след 3 месеца да се премахнат всякакви ограничения за да разбере българина че тези които са се ваксинирали не умират като мухи от Ковид.