Затварят част от АМ "Тракия", ремонтират "вълните" при Чирпан

Движението ще се пренасочва по обходни маршрути
2 фев 2021 06:40, Ния Христова
18
Затварят част от АМ "Тракия", ремонтират "вълните" при Чирпан
Снимка: БГНЕС
От днес затварят част от АМ "Тракия" заради ремонт на 16 км от прословутата отсечка от Чирпан до пътен възел Оризово, в посока София.
 
Скоростта в този участък дълго време беше ограничена до 90 км/ч заради вълните по асфалта и дълбоките коловози, които се бяха образували.
 
Строителните дейности са част от започналия през октомври миналата година поетапен ремонт на общо 52 км от аутобана
 
Така от днес движението между 168 и 184 км ще се пренасочва по обходни маршрути през село Плодовитово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Трудно преди 3 години
е да се съхрани каквато и да е било настилка, когато не се спазват определени норми. От години има забрана за движение по магистрали на мпс над 12 т. при температура на въздуха над 35 градуса по Целзий. Е, лично аз за толкова години не съм видял някой да спира тировете.
15
1
 
2
 
! Отговори
ааа преди 3 години
52км ще ги ремонтират 2-3 години. На места махат асфалта изцяло и оправят чакъла и другият носещ слой, защото е много зле.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че нещо строено по времето на Станишев е за ремонт. Да има за какво да пишат ГЕРБавите платени *** сутрин рано. И все пак изкара почти 10 години преди да се нагъне. А построеното от ГЕРБ се нуждае от спешен ремонт още на следващия сезон! Даже на скоро един участък изкара цели два дни!
13
6
 
4
 
! Отговори
Стар човек преди 3 години
Не знам кой е крал и колко ,но при това правитилство се направи най-много ! НДСВ обещаха магистрала Струма да е готова за Олимпиадата в Атина.Е и един километър не направиха ,а Церовски и компания се,,облажиха".А провалената португалска концесия за ,,Тракия"- корупцията на тройната коалиция беше огромна!.За Попов,Беров,Виденов да не говорим!...Просто трябва да разсъждаваме обективно и да помним,а младите да научат!?!? А идеални 100%-няма никъде!!!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех .... Сега униформените няма да могат да седят по паркингите на тировете и да дебнат. Колко парички изкараха от една тебелка 90 км/ч - направо оправиха бюджета, ама не на държавата. Да не се объркате.
11
1
 
7
 
! Отговори
Ганьо преди 3 години
Крайно време беше... Вече 5 години от както сложиха ограничения 90км/ч.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8 До анонимен 6Очевидно са по-различни. Имат косури, но не прибират повече от 20%. "Борците с корупцията и паралелната държава" прибират 60%. А за тунела Топли дол стигнаха до 100%. По-миналата година обиколих Сърбия. Ами не е по-различно.
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 1Пътувам по Севетната тангента и Струма с автомобил с по-твърдо окачване и не съм имал порблем досега. Прибирал съм се в обилен сняг Мездра-Своге и не съм имал проблеми. Дори някакви младежи тогава бяха успели да се натресат в скалата отстрани на пътя и отказаха помоща ми. Виж Враца Монтана при Тройната пропадна още след пускането му. А не е тежък планински път. Та не всичко е песен и рози, но ако ги върнем "Батко и братко" в едно с Гагаузов със сигурност ни чака скъпо и некачествено.
8
19
 
5
 
! Отговори
До анонимен 6 преди 3 години
А ясно ..., сигурно тия в момента де, са по- различни с нещо ...
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подготвят Тракия, защото пак ще е тесла Гърция.Пср мср ваксини.От Мичурин до Каварна ще е жътва ден година храни.
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя участък беше строен от станишката и тройната крадлива коалиция! Никога повече бсп на власт!
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 1Я отново провери при кого са строени участъците на Струма от София до Долна Диканя? Не са при ГЕРБ. Точно в този участък са срутища още от август 2017-та. И ако говорим за чекмеджета я да видим историята на този участък, дето е последното срутище. Даскалово-Долна Диканя. Порктна стойност 32 милиона евро. Накрая дори без разрешение за ползване и проблеми с кадастъра 98 МИЛИОНА!!!!
4
9
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Сигурно е така, но аз да ти припомня, че Своге, пътя към Рилския, магистрала Струма и суверната тангента са правени по времето на ГЕРП.
3
4
 
12
 
! Отговори
Бай Баяни преди 3 години
Сашо Крадецо в предизборния щаб на Нищоправеца, който е за смяна на модела на управление с модела Братко на Батко, Румен Овчаров- Бобовдолския, Румен Гечев -банкофалитски, Мая Костинбродска Комсомолска, Корнелка Импексова.Вся власть - на червените кхмери.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разтуриха леговището на ушевите. И сега къде ще имитират дейност, и чакат пенсията на младини?
1
6
 
33
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
участтЪк строен от станишеф дуганя батко и братко!!!