Катастрофа с три коли в Пловдив

Единият от водачите е откаран в болница
3 фев 2021 16:38, Ния Христова
7
Катастрофа с три коли в Пловдив
Снимка: Pixabay
Три автомобила са се сблъскали на оживено кръстовище тази сутрин в Пловдив, съобщава bTV. Водачът на едното превозно средство е откаран в болница.
 
Неспазване на знак "Стоп" и гъстата мъгла са станали причини за произшествието. 
 
По първоначални данни, лек автомобир не е спрял при ляв завой на кръстовището на бул. "Ал. Стамболийски" и улица "Пере Тошев". Ударил е джип, който се е завъртял и се е врязал в друг автомобил. 
 
Катастрофата е затруднила движението в района за часове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофирането им е непознато като на мен ядрената физика,но ги е налазил дивия евроатлантизъм...като им чета новините в тяхния водещ сайт и ми се драйфа!!Много прости м-йнички,ама много прости!!
6
1
 
2
 
! Отговори
Dtrumpp преди 3 години
Марш обратно на каруците, колите не са за вас питеци
5
0
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Дефиницията на КАТ за несъобразената скорост е, че това е скоростта, с която си се движил, когато е станало ПТП. Може с 1 км/ч да си се движил, но станало ли е ПТП, си с несъобразена скорост. Друг може с 200 км/ч да е минал на същото място и условия, но щом няма ПТП, значи е със съобразена скорост. В случая, този дето не е спрял на знака СТОП и не е осигурил предимство с каква несъобразена скорост се е движил според теб? Например, ако е бил с 30 има катастрофа, ако е бил с 130 нямаше да има
4
3
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
То ако не е в Пловдив къде да е?
3
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Поне едно от МПС-тата е немско с големи бъбреци! Големите шифиори смениха Голфа с другите немски баракуди! И Бързат Много Винаги! И нямат нерви! И....!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неспазване на знак "Стоп" и гъстата мъгла са станали причини за произшествието. Ех значи тази лоша Природа какви мъгли пуска на българина та да се блъска! Как може така подло да им замъгли вниманието и усета за дистанция и съобразена скорост! Я веднага поповете да спретнат една молитва за събуждане на акъла!!!!
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех тези лоши пътища на ББ! Избиха матреала!