Борисов до табела за Бойково, провери ремонт на път

Премиерът: Навсякъде помагаме на хората
160
Борисов до табела за Бойково, провери ремонт на път
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е на инспекция в Пловдивско.

Пътят между Първенец и Лилково е в изключително лошо състояние. В момента той се ремонтира, като ще се положи асфалтова настилка и ще се разшири габаритът, обясни той в профила си в социалната мрежа, където са публикувани и видеа от посещението.

На този път има и свлачище - в близост до разклона за с. Ситово, което ще бъде укрепено.

Навсякъде помагаме на хората и няма да оставим да се движат по лоши пътища, отбеляза той.

Борисов се снима и до табела за селото с неговото име - Бойково, което се намира в община Родопи.

Ремонтът на пътя между Първенец и Лилково ще се извършва на етапи. Вече се работи по участъка от с. Бойково до с. Брезовица. Той е в тежък планински терен, в дефилето на р. Първенецка, с малък габарит и без асфалтова настилка. Липсата на отводняване образува дупки и коловози, предизвиква свличане на части от пътното тяло в дерето на реката.

От няколко дни стартирахме и ремонта на Околовръстния път на Пловдив. Индустрията в региона се разви много през последните години и е нужно пътят да бъде разширен и модернизиран, съобщи още той.

По думите му търговете по обществените поръчки са изцяло електронни. Това е начинът за борба с корупцията. Така осигуряваме пълна прозрачност при изразходването на парите на българските данъкоплатци, смята Борисов.

Ремонтира се и пътят Девин-Кричим с много техника и работна сила. Укрепваме и подпорната стена в този участък, каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
5
 
! Отговори
СССР преди 3 години
ДА ЖИВЕЙ РУСИЯ И УИИИ ЗА АМЕРИКНЦИТЕ
36
10
 
4
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
За всички червени по ми яри дето лаят по адрес на Борисов,да разгледат днес репортажите с него и да осмислят с чу гунките си,каква огромна работа върши Премиерът на България за добруването на обикновенните хора!!Освен,че прави всички нови магистрали на България,в момента рине и ла й ната на Станишев на магистрала Тракия!6 моста с провиснали подпори,изцяло компроментирано и потънало трасе,но причинено от БСП и Са та нишев!!Така,че мирно и шапки долу!Това за 85%вите,дето обичат да лаят месечината!
35
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яд ли ви е кремълски тролчета ;)Сън не спите от Бойко, много ви нерви, а :)Това е добре. Тя и Нинова вече реве като чуе за Бойко
34
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама разликата е, че той е алтав с психични отклонения,Какви психични отклонения?Въргаля се сред злато и дебели пачки по 500 евро, манекенки му идват на повикване в резиденцията, елитът е елит защото му е платил такса спокойствие. Борисов е осъществената мечта на немития Юнак Балкански.
33
16
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Бойко е избиран за Премиер 3 пъти.В нашата история няма такъв успех никой друг.А вие си злобейте :)
32
3
 
9
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
И ти си за Карлуково.Барабар с вожда.
31
5
 
11
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Тоз иска да се прави на Сталин и Ленин ама разликата е, че той е алтав с психични отклонения, а ония са били зли гений !!!
30
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимал се до един разбит път до едно село,а цялата държава е в руини.Дори това,което е построил за нищо не става.Ремонт на пътища посред зима?Сещате ли се как ще изглеждат след 2-3 месеца.Ама какво му дреме.Тогава той няма да е на власт,да му мислят следващите.Важното е сега да си направи реклама,че идват избори и на мат'ряла трябва да му се замажат очите.
29
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце под табелата Бойково, хубаво беше на снимката под табелата Лилково да застане и Лилето със скъпите и чанти, тогава всичко щеше да си е наред у снимката, сега е малко празна
28
4
 
5
 
! Отговори
Край преди 3 години
Сега село а като си иде някой ден Банкя ще я кръстим Бокоград
27
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ако не е премиер ще е депутат, а вие пак ще чакате за копейките от Кремъл ;)
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
що не излезе на протестите през лятото пред хората бе чекмедже,що се криш по горите,страх те е от народната любов ли бе мутро ,след изборите или бягай по юар или ще ти се стъжни живота.
25
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудя се ,как Божков позволи на психично болен човек, да го изгони от държавата и да му вземе бизнеса ??????
24
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май ще се окаже истина, че коронавируса уврежда мозъка трайно. Вижте бapбaгaньoca, друго доказателство не ви трябва.
23
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стамболов и Борисов - едиствените читави премиери на България.Руски слуги убиха Стамболов.Сега пак руски слуги се борят против Борисов.Русия е Зло за България.
22
3
 
7
 
! Отговори
мак преди 3 години
Пак "помагат на хората", колко благородно. И медиите сте едни подлизурковци, всеки ден по 100 пъти за него. Почна и малки пътища да инспектира, затова да отиде на онзи път между горно нанагорнище и долно нанадолнище, само 2 км е, но и той иска инспекция и ремонт.
21
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата бойкова-държавата на сметищата,свлачищата и срутищата.Държавата на дъното на ЕС, начело на един самозабравил се еднокнижник,който я окраде и съсипа.
20
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце че остане в историята като Бойко Срутището
19
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ходиш ли да риташ при сталииски на дианабад бе чекмедже или си се посраллл вече от страх ,със скъсани маратонки ходеше сталискиии преди да му дадеш летището сега движи със 5 мерцедеса СА5353 и 10 души охрана,какго направи милионер за две години без корупция ли а чекмедже.
18
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този защо още не е в КарлуковоЗащото е при твоята родителка на гости :))))