Пешеходец загина край Стара Загора, пометен от кола

Починалият е бил без документи, търсят кой е
11
Пешеходец загина край Стара Загора, пометен от кола
Снимка: БГНЕС

Мъж е загинал в катастрофа край Стара Загора, полицията се опитва да установи самоличността му.

Инцидентът е станал в 18,40 часа снощи, съобщи на брифинг директорът на Областната дирекция на МВР в Стара Загора старши комисар Стоян Стоянов.

Лек автомобил "Ауди" 8 е ударил пешеходец по пътя Стара Загора - Нова Загора. В резултат на удара пешеходецът загива на място, а трупът му е разчленен.

37-годишният шофьор на автомобила е в посттравматичен шок. С травми в гърдите след удара е и спътникът му. Жертвата е мъж на около 55-60 години, облечен с черни дрехи. В него не са открити лични документи и не е установена самоличността му, предаде БТА.

По първоначални данни колата няма спирачен път и се спряла на близо 180 метра от мястото на инцидента. Движила се е с по-висока скорост от разрешена в този участък от 50 км в час, добави окръжният прокурор Дичо Атанасов. Тестове на място са показали, че шофьорът не е употребил алкохол или наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 344 от НК.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Димитров преди 3 години
До Довиждане Бойко:А къде забравихме безнаказаните вандали, които безотговорно рушат общите обекти и съоръжения и ускоряват тяхната амортизация???
7
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Довиждане БойкоИ кой ще дойде да управлява България БСП+ДПС+Слави ,че този път хубаво да фалират България.
6
1
 
10
 
! Отговори
Довиждане Бойко преди 3 години
Страх ни е да сме будни, защото живеем в една и съща реалност с вас и си припомняме грешката на този избор всеки ден. Страх ни е. А страхът е обратното на вярата. Ние не вярваме във вас. Довиждане, управляващи!
5
1
 
9
 
! Отговори
Довиждане Бойко преди 3 години
в метрото, за да не газим до колене във вода на път за работа. Страх ни е да пуснем децата си на училище, за да не привикват с езика на омразата, истерията и недоволството, повсеместно възпитавани. Страх, ни е да ги заведем в планината, защото може да заседнем с лифта. Страх ни е да поемем на път, защото тунелът на някоя магистрала може да рухне или подпорите и да бъдат изкопани заради поредното несъобразено с природата архитектурно решение. Страх ни е да заспим, защото чуваме пукота от стените на старите блокове с отдавна изгубени жилищни паспорти. Страх ни е да сме будни, защото живеем в ед
4
1
 
8
 
! Отговори
Довиждане Бойко преди 3 години
да не ни нападнат бездомни кучета, невиновни за немърливостта на тези, които са ги хвърлили на улицата, да не ни дръпнат чантата, в която грижливо е поместена най-ниската минимална заплата в Европа, да не ни свалят гумите на колата, да не ни счупят чистачките, защото ако някъде някога някои са се били за идеи и за кауза, у нас се бием за паркоместа. Страх ни е и да вземем градския транспорт, защото контрольорите са повече от пунктовете за продажба на транспортни документи. Страх ни е да слезем
3
0
 
9
 
! Отговори
Довиждане Бойко преди 3 години
Писмо до отсъстващата държаваПоради чудовищната ви некомпетентност, устойчива наглост и съвсем нескрит афинитет към корупцията във всичките и форми и проявления, изпитваме нужда да излезем на поредния протест, но ни е страх.Страх ни е да не стъпим на грешната шахта, да не се докоснем до някой стълб в незаземена система, да не ни прегази пиян шофьор с купена книжка, докато пресичаме на пешеходна пътека или просто, докато чакаме автобуса на спирката, да не се срути мазилка, дори цял балкон върху главите ни, да не ни нападнат бездомни кучета, невиновни за немърливостта на тези, които са ги
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е първокласен път, ограниченията от 50 там са малко и напълно нелогични, съществуват само за да хранят катаджии от засадите. смърт за кат!
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакви мерки от КАТ срещу самоубийците по пътищата. С черни дрехи в тъмното и ходил както си иска из пътя. Ако беше вървял в края и срещу движението, щеше да е жив. Шофьорът е карал с над 50, ама и 50 са достатъчни да отиде на оня свят. Не оправдавам шофьора, но и пешеходецът не е бил с акъла си. Изпитвам ужас от подобни индивиди.