23 пункта за ваксиниране работят в Пловдивско

Създаденият "зелен коридор" също ще обслужва пациенти
8
23 пункта за ваксиниране работят в Пловдивско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

23 пункта за ваксиниране работят от днес в Пловдивска област. Паралелно с това ще имунизират и личните лекари, за да бъдат улеснени желаещите да бъдат ваксинирани.

Още по темата
"Зеленият коридор" в МБАЛ "Медлайн" ще продължи да обслужва пациенти и днес. Във вчерашния неделен ден там срещу Covid-19 са ваксинирани повече от 100 души, предаде БНР.

Нито един от тях не е имал оплаквания, отчитат от лечебното заведение.

Местата за ваксинации в Пловдив и региона са определени от Областния кризисен щаб след среща с кметовете на населените места, съобщи председателят на щаба и областен управител Дани Каназирева. Организацията е следната:

Карлово ще поеме Сопот, Раковски - Брезово, Хисаря ще поеме Калояново, Стамболийски - Кричим и Перущица, Асеновград - Лъки и община Куклен, Пловдив ще поеме община "Марица", "Родопи" и Съединение, а Първомай – община Садово.

Няма да има върнати хора и всеки, който желае, може да се ваксинира, увери Дани Каназирева. Тя посочи, че "зелени коридори" за ваксинация ще има и в почивните дни тази седмица.


8
Още от Страната
Измамници ни взимат парите в нета по 5 схеми, излъганите са хиляди
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А личните лекари имат ли ваксини че пистоянно ми нстрисат някакви пунктове
7
0
 
1
 
! Отговори
факт преди 1 седмица
Защо ли изобщо използват думите имунитет и имунизация??? Няма доказателства за траен имунитет, само се боцкат=ваксинират и се надяват на нещо неизвестно какво... Реално, участват в експеримента на фармацевтичните компании. Преди 100 години също се ваксинираха срещу инфлуенца= испански грип, а последствията бяха катастрофални. За около 4 години имаше милиони жертви, точно сред ваксинираните, повечето от тях бяха участниците в боевете по фронтовете...
6
0
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 1 седмица
Абе тия пунктове ги отваряте все едно предизборни кебапчета раздавате. Ваксахте ли първо всички в медицинската сфера, в старческите домове и т.н че да стигнахте масово до населението? Ааааа да, медицинските работници знаят обаче каква супа ще им боцнете и не щат масово да си слагат вакса. А пък в старческите домове малко хора подписват за родителите си да ги боцнете и за тва прикотквате масово населението. Че иначе ще ви се застоят вадите и бокича няма го галят по главинчето от ЕС.
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В един друг сайт има снимки как са се ваксинирали вчера двама от протестърите които ритуално горяха маски..
4
0
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 1 седмица
Не е зле амбициозното кариеристче, което непрекъснато говори за фургони и опашки да каже какво мисли за ситуацията болни да бъдат ваксинирани? Това вече е в компетенциите на лекарите.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Лекарите 20-30%, учители и университетски преподаватели - 20-30%, стадото - опашки пред пунктовете."

Бъркаш, и там интереса ще е около 20%, просто като количество са повече и правят опашки. Дай им няколко дена да се "отекат" и пак ще пищи онази госпожица с мокета на главата че не разбирал защо не искат хората да се ваксинират.

В момента просто хайпват, за да увлекат някой и друг колебаещ се. Едва ли ще им се получи.
2
5
 
1
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 1 седмица
Интересно - интелигенцията не прояви голям интерес към ваксинацията, но пък дадоха възможност на стадото и то се юрна да се ваксинира.

Лекарите 20-30%, учители и университетски преподаватели - 20-30%, стадото - опашки пред пунктовете.

Това трябва да ви говори много.
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Производителя на ваксини: ефикасна е 92% и имат 40% оплаквания от леки странични ефекти

НОЩ: ефикасна е 100% и имаме 0% оплакавния от странични ефекти

Сега на кой да вярвам? На екипа от учени създал препарата или на щаба коремни хирурзи?

А после коремните хирурзи пищят като госпожични "Ма не знам защо не ми вярват хората". Те приказката за лъжливото овчарче като малки са я пропуснали.