Кой е мъжът потрошил витрините на магазин посред бял ден?

Извършителят работил в дома на собственика на магазина като строител
24 фев 2021 11:03, Ния Христова
52
Кой е мъжът потрошил витрините на магазин посред бял ден?
Снимка: БГНЕС
Погром посред бял ден в центъра на Велико Търново. Маскиран мъж потроши магазин за дрехи на главната улица в старата столица. Десетки жители на града са станали свидетели. Какви са причините за престъплението?
 
"Точно такова нещо не съм очаквал, че ще се случи. Това е човек, който от един месец заплашва мен, семейството и служителите ми. Руши наша собственост. Все обаче дребни неща - идва, казва, прави нещо и си тръгва. Полицаите не могат да го хванат на място", разказа в ефира на Нова ТВ собственикът на магазина Красимир Кънев.
 
Той изтъкна, че извършителят е работил в дома му от около шест месеца като строител.
Още по темата
 
"Всичко си вървеше нормално. Една сутрин ми каза, че повече няма да работи. Разплатихме се. Познавам го от около две години, не е имало напрежение. От онази сутрин, когато стана нещо и започна да създава проблеми. Идваше по наши обекти и се държеше като началник пред работниците ми", добави Кънев.
 
Собственикът на магазина обясни, че погромът над магазина е продължил близо 10 минути и благодари на полицията за съдействието.
 
"През времето, което работеше при нас, не сме видели изблици на гняв или агресия. Имах го за син и съм му помагал. Възхищавах му се, че е на 25 години и работи. Абсолютно всичко му е платено", уточни Кънев.
 
Извършителят запалил и огън пред офис на Кънев в Горна Оряховица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НаДали някой ти вярва ? Работил съм много с такива фирми по молове. Няма как да не им платиш. Това да не ти е майстор дошъл да ти измаже мазето ?!
14
5
 
9
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
Кои времена са свършили? На мутрите в България? Я пак! Това Бойко и Гешев ли ти го казаха? Ти бай бабо да не те среща мечката! Ще видиш един чл. 410 или 420 и 30 и т. н.Те са вързани и така ще те завърти шайбата, че свят щети се завие, смелчака пред компа!
13
4
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 3 години
Чакаме епизод 2 на историята ти! :)
12
4
 
10
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Бе ти в коя държава живееш? И договори си е имал и фактури е издавал. Само че му бяха обяснили, че колкото повече мърда толкова по-зле за него. Ако си ти какво ще направиш по законов път? Ще ги съдиш ли и на кого ще се жалваш? Тук в тази територия важи с пълна сила поговорката с по- силен не се бори, с по-богат не се съди. Добрият край го има само по приказки и филми. Поне за България!
11
7
 
8
 
! Отговори
до 14 преди 3 години
Тези истории, тип един прЕател ми каза, нали знаеш колко са "достоверни"? Ако твоят прЕател е имал договор, моментално по чл. 410 завежда дело и парите си ги взима в двоен размер. Не ми разтягай някакви празни приказки. Времената на мутрите свършиха отдавна.
10
2
 
32
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Нещо премълчава този собственик, никой няма просто така да вземе бухалка. Ако нападателят беше толкова луд, нямаше да бъде зает с работа по начало.
9
2
 
8
 
! Отговори
SS преди 3 години
През 90год и при мен имаше подобен случай.Жена ми работеше като шивачка в една фирма.Работи три месеца и не получи нито стотинка.И другите пиха по студена вода.Отидох при собственика и му казах че му слагам 100 процента лихва за забавеното плащане.Той ми се изсмя.След седмица отидох пак.Каза ми да дойда утре.Седнах в близкото кафе когато при мен дойдоха две здрави момчета (продълж.)
8
4
 
22
 
! Отговори
На преди 3 години
мой близък приятел синът му има фирма за климатици. Много вървежна. Пазарили го някакви мутри обаче, да им поставя климатици в голяма офис сграда. Платили му част от парите а после казали ми това беше, повече пари няма. И прибавили и един автомобил, доста екзотичен и скъп за България и непродаваем. И е на загуба. Пил една студена вода. Той е кротко и възпитано момче. Ама при такава ситуация на някой може да му падне пердето. Оръжия сега много...
7
2
 
12
 
! Отговори
Никола преди 3 години
Браво на детето, на 25 и вече работи! Достойно за възхищение!
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя се прави на света вода ненапита,съвсем случайно без причини негов бивш служител му потрошава витрините?Ами повярваме ти!
5
3
 
21
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
За работа в сивия сектор аз не плащам, например. Не един и двама нагли "майстори" са ми искали пари без платежен документ. Показвам им вратата. От тогава насам- само с фактури работя и договори.
4
2
 
31
 
! Отговори
то хубуу пее тоя преди 3 години
Ама защо не питате човека защо троши,м!?Ама стеснително мълчите!?Нещо много избирателна ви е сензацията!!!
3
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-вероятно им е работил и не са му платили. Трая да го правят на *** и да го разиграват - днес ела, утре, следващата седмица, другия месец... Писнало му е на човека.
2
2
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
хората откачиха от стрес болести напрежение
1
5
 
7
 
! Отговори
Що така преди 3 години
Любовен триъгълник се е заформил....