Кой е мъжът потрошил витрините на магазин посред бял ден?

Извършителят работил в дома на собственика на магазина като строител
24 фев 2021 11:03, Ния Христова
52
Кой е мъжът потрошил витрините на магазин посред бял ден?
Снимка: БГНЕС
Погром посред бял ден в центъра на Велико Търново. Маскиран мъж потроши магазин за дрехи на главната улица в старата столица. Десетки жители на града са станали свидетели. Какви са причините за престъплението?
 
"Точно такова нещо не съм очаквал, че ще се случи. Това е човек, който от един месец заплашва мен, семейството и служителите ми. Руши наша собственост. Все обаче дребни неща - идва, казва, прави нещо и си тръгва. Полицаите не могат да го хванат на място", разказа в ефира на Нова ТВ собственикът на магазина Красимир Кънев.
 
Той изтъкна, че извършителят е работил в дома му от около шест месеца като строител.
Още по темата
 
"Всичко си вървеше нормално. Една сутрин ми каза, че повече няма да работи. Разплатихме се. Познавам го от около две години, не е имало напрежение. От онази сутрин, когато стана нещо и започна да създава проблеми. Идваше по наши обекти и се държеше като началник пред работниците ми", добави Кънев.
 
Собственикът на магазина обясни, че погромът над магазина е продължил близо 10 минути и благодари на полицията за съдействието.
 
"През времето, което работеше при нас, не сме видели изблици на гняв или агресия. Имах го за син и съм му помагал. Възхищавах му се, че е на 25 години и работи. Абсолютно всичко му е платено", уточни Кънев.
 
Извършителят запалил и огън пред офис на Кънев в Горна Оряховица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари