Кой е мъжът потрошил витрините на магазин посред бял ден?

Извършителят работил в дома на собственика на магазина като строител
24 фев 2021 11:03, Ния Христова
52
Кой е мъжът потрошил витрините на магазин посред бял ден?
Снимка: БГНЕС
Погром посред бял ден в центъра на Велико Търново. Маскиран мъж потроши магазин за дрехи на главната улица в старата столица. Десетки жители на града са станали свидетели. Какви са причините за престъплението?
 
"Точно такова нещо не съм очаквал, че ще се случи. Това е човек, който от един месец заплашва мен, семейството и служителите ми. Руши наша собственост. Все обаче дребни неща - идва, казва, прави нещо и си тръгва. Полицаите не могат да го хванат на място", разказа в ефира на Нова ТВ собственикът на магазина Красимир Кънев.
 
Той изтъкна, че извършителят е работил в дома му от около шест месеца като строител.
Още по темата
 
"Всичко си вървеше нормално. Една сутрин ми каза, че повече няма да работи. Разплатихме се. Познавам го от около две години, не е имало напрежение. От онази сутрин, когато стана нещо и започна да създава проблеми. Идваше по наши обекти и се държеше като началник пред работниците ми", добави Кънев.
 
Собственикът на магазина обясни, че погромът над магазина е продължил близо 10 минути и благодари на полицията за съдействието.
 
"През времето, което работеше при нас, не сме видели изблици на гняв или агресия. Имах го за син и съм му помагал. Възхищавах му се, че е на 25 години и работи. Абсолютно всичко му е платено", уточни Кънев.
 
Извършителят запалил и огън пред офис на Кънев в Горна Оряховица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
1
 
! Отговори
Г преди 3 години
Евреин миньор
34
1
 
0
 
! Отговори
Рамбо хлебаря преди 3 години
малко е къртил,требе багер
33
1
 
4
 
! Отговори
Gregory House, MD преди 3 години
Страничен ефект от коронавируса.Нали знаете - удря и в мозъка.
32
1
 
9
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 41. Чак на 90 год не съм.И не ме е страх да умра.Такъв е живота.Притеснява ме друго ,че тия времена може и да се върнат.Както през 90-те год.
31
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Времената на мутрите свършиха отдавна"------------Блажени са вярващите. Вождът на Тикволандия литературовед ли е или е ботаник?
30
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 42Ти знаеш какво е станало или просто си чешеш езика.Всеизвестно е, че майсторите в голямата си част са нагли и неблагодарни и с мания за величие.Винаги нещо не им е платено а те горките все на загува работят.
29
1
 
9
 
! Отговори
Инспектор преди 3 години
Всички нахални и нагли много насериозно взели се,плащашти без касова бележка това заслужават.
28
1
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 36. Сигурно не вярваш ? Написах книга за живота си.Поне докато съм жив няма да я издам.За всичко което съм правил и видял с очите си.Има скандални и шокиращи неща.Уверявам те живеем в гнусен и отвратителен свят.
27
2
 
13
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Абе брато, аз като си плащам за ремонтите, защо никой нищо не ми троши, ти улав ли си или да?
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ей каква реклама на средата на снимката хахаха
25
2
 
14
 
! Отговори
Бай Ганя преди 3 години
Аз също бих стигнал до там ако не ми платят за труа.Нищо не е платил тоз лъже .
24
2
 
16
 
! Отговори
SS преди 3 години
27 продъж.Та от него научих ,че шефът е при любовницата на адрес........! Качвам се на едно такси и направо там Звъня показва се една мадама по пиньоар и чехли.Избутах я от вратата и влизам вътре.Там го заварвам оня по долни *** ,и гол до кръста.Като ме видя щеше да си глътне езика.Викам му Парите или сега ще ви еб. и двамата.Даде ги заедно с лихвите.Та може всичко,мечката играе според тоягата.Ама това беше някога.Бях млад,здрав и луд за връзване.Сега вече не е така.
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е мякащия патрон с каскет и балтон? Нещо мисирките мълчат като бит участник в прайд. Пълни май чекмедженцето на оня дето дрон му жужи в спалнята, докато гали шкафчинциту с евраци и кюлчета.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за всяка работа касова бележка и тогава плащаш
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за това такива майстори без фирми не се наемат
20
7
 
8
 
! Отговори
Психодиспансер преди 3 години
Просто човека е луднал. Ако имаше общество, профилактика и психиатрична доктрина, вероятността това да се случи би била минимална.
19
3
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
15продълж.Сбихме се.Резултатът беше една обърната маса единия със счупени пръсти на десния крак,другия с красива физиономия.Аз в ареста за 24 часа.Като ме пуснаха отидох направо при моя приятел за инкасото. Там ме посрещна единия от биячите с гипсиран крак.Понеже беше най едър и нагъл бях му стъпкал пръстите за да може да стане нестабилен.Като ме видя изгуби ума и дума.Викам му къде е тоя дето търся бе?Казвай че сега ще ти отрежа едното ухо.И се бъркам по джобовете.Блъфирах.Нищо не носех.
18
4
 
27
 
! Отговори
Истина преди 3 години
Склонен съм да вярвам на работника . Всички в Бг знаят кво представлява частника иззедник в България . Лъже извършва данъчни престъпления не плаща гаври се с труда и съдбите на хората а държавата е абдикирала от всякъде защото орестъпниците управляващи държавата всеки ден се чудят в каква схема да влязат за да крадат от нашите пари и държавната хазна. Няма как да идва някой работник и да ти чупи витрината Ей така . Просто си го излъгал и не си му платил щото си престъпник . Вярвам на работника
17
1
 
11
 
! Отговори
До До На преди 3 години
Не знам какво си чистил в моловете? Има още доста корави групировки в България, не мога да ги изредя всичките. Но примерно някои трибуквени в някои крайморски градове, дето не само няма да ти платят ако искат, но и пари ще ти вземат. Пък ти пред клавиатурата и на 2 ракии се прави на юнак. ***!
16
2
 
14
 
! Отговори
У преди 3 години
Естествено, че се премълчава нещо!Няма общо със случая, но в В Търново по-принцип не си разплащат последното плащане, а остава ей така. Аз съм писал няколко пъти-дъщерята учи там и три години по квартири никой не върна т.нар. депозит от 350-400лв. Последният поне се обажда всяка год ок Велик ден, че има намерение, другите така са завлекли всеки студент там.