Баща системно изнасилвал 13-годишната си дъщеря

Мъжът ежедневно малтретирал жена си и сина си
26 фев 2021 17:30, Ния Христова
78
Баща системно изнасилвал 13-годишната си дъщеря
Снимка: Pixabay

37-годишен мъж е бил задържан, защото от няколко месеца системно е изнасилвал 13-годишната си дъщеря.

От пресслужбата на прокуратурата в Пловдив са потвърдили за случая.
 
Стоил Стоянов живеел със семейството си на ул. „Крайна“ в Пловдив. Почти ежедневно той си позволявал да малтретира както 30-годишната си жена, така и двете си деца, пише "Монитор". Освен дъщеря, двамата имали и син. Преди няколко месеца обаче явно решил, че това не е достатъчно и посегнал сексуално на момиченцето. От дома на фамилията често се чували викове и крясъци, разказаха съседи на семейството.
 
Преди дни обаче съседите подали сигнал в полицията. Те задържали Стоил, след което станало ясно, че той насилвал сексуално дъщеря си. Мъжът е стар познайник на полицията. Мъжът има дълго криминално досие, сочи справка в системата на МВР. Той имал множество криминални прояви за кражби, наркотици, както и регистрация за изнасилване от 2014 г.
 
В момента на адреса на семейството текат процесуално-следствени действия, които се провеждат под надзора на прокуратурата в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бавно и полека, България се обезкървява и обезбългарява. Подготвя се почеата да живеят ромалес и туркеши. Само погледнете коментарите и ще ви стане ясно.
36
6
 
2
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
Препоръчах на българите да опитат секс и с жени, само един ме разбра ... и той грешно ме е разбрал! Сега четем новини за него ...
35
0
 
5
 
! Отговори
ромале, чавале преди 3 години
Работата е ясна.
34
1
 
6
 
! Отговори
Ноби преди 3 години
защо пак обвинявате този весел етнос. ми те така си живеят
33
0
 
10
 
! Отговори
Толераст преди 3 години
Добре дошли във Демократичното общество. Не можеш да го гръмнеш, щото така правят само чошите диктатори. Не можеш да го пребиеш, защото не е човешко. Не можеш да го задържиш повече от 72 часа, заради Правата на човека. А ако го изпратиш в затвора се задължаваш да го храниш по 3 пъти на ден, да му осигуряваш чисти чаршафи и медицински грижи.Прекрасен Нов Свят...
32
0
 
15
 
! Отговори
Това е изрод преди 3 години
Само не мога да разбера защо е бил на свобода щом е бил стар познайник на полицията.Въпреки че, такова изчадие не заслужава да живее изобщо
31
2
 
8
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 3 години
Повсемесна корупция и деградация!
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нечовек, какво ли същество може да е по-безпаметно от него? Мястото му е за дълго в пандиза.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стоян Стоилов , значи не е Ром , ама чакайте сега той може да е от Ромското Общество у нас наречени Дасикане Рома тоест в превод на български Българизирани/похристиянизирани или още Българеещи се роми , така те се самонаричатЗа повече инфо към тях самите с Въпросите
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 33ЗАЩОТО НЕ Е политкоректно!!!
27
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама той бил стар познат на МВР ,а защо не е в затвора
26
0
 
20
 
! Отговори
Вълнаро преди 3 години
И да не забравите пак да го регистрирате, преди да го пуснете...
25
1
 
3
 
! Отговори
Значи преди 3 години
До Толкова времеСоциалните реагират ако има сигнал (иначе ще ревнем всички, че ни тероризират семействата). Възможно е дори семейството да не се подпомага от ДСП, има случаи, когато даже лични карти нямат. Не оправдам ОЗД, но те не са врачки да знаят кой какво прави вечер вкъщи. Съседите от солидарност са мълчали, а защо са казали сега, нямам идея.
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В страната няма работещи институции, там само се взимат заплати. Този като е криминално проявен, кой го наблюдава, кой отговаря за него та е на свобода.
23
15
 
0
 
! Отговори
Ястребителят преди 3 години
Аз да се обаждам ли по темата, драги ми братя българи?!! Цъ цъ цъ цъ цъ цъ цъ ... българо-християнски културни особености ...
22
1
 
18
 
! Отговори
Венцислав Христов преди 3 години
Върнете смъртната присъда. Ако някой има морални скрупули, аз ще натискам копчето, НЯМА ПРОБЛЕМ!
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честно казано се замислям - възможно ли е въобще да има ред и справедливост в едно демократично общество? Такива хора са за доживотен трудов лагер, но в едно демократично общество трябва да докажеш вината им което е често почти невъзможно, а каторгата се счита за нехуманна. Цитат: "Той имал множество криминални прояви за кражби, наркотици, както и регистрация за изнасилване от 2014 г."
20
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката е на 30, дъщерята на 13.... Тоест родила е на 17.Улица Крайна е в Столипиново.Бащата е с дълго криминално досие. Който иска да събере 2+2 = 4. И троловете да спрат да говорят, че това е електоратът на ГЕРБ защото всички знаем как с 15 15 един неизвестен от младежкото БСП събра повече гласове от Станишев на изборите за Европарламент след като електоратът на БСП задраскваше всички поленца с числото 15. И как Цветелин Кънчев винаги е в коалиция с БСП.
19
0
 
14
 
! Отговори
баба ванга преди 3 години
wtf? "регистрация за изнасилване от 2014 г."
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ул.,,Крайна'' всичко е възможно.Който не е ходил там,по добре да не стъпва,иначе ако стъпи,следващите му реакции за емиграция с цялото си семействоще бъдат оправдани на 100%.