Един от работниците, ударени от бус, е с тежка черепно-мозъчна травма

Водачът на буса, причинил инцидента, не е употребил алкохол или наркотици
26 фев 2021 19:10, Ния Христова
8
 
Работник от Агенция "Пътна инфраструктура" загина тази сутрин в тежка катастрофа край Враца.
 
Фирмен бус със софийска регистрация е пътувал в посока Враца, когато помита трима от работещите на място служители от АПИ. На място загива един от тях на възраст около 60 години.
Още по темата
 
Във врачанската болница е откаран вторият мъж, който е с тежка черепно-мозъчна, уточняват от Bulgaria ON AIR. Лекарите продължават да се борят за живота му. Третият мъж е с леки наранявания.
 
На мястото има екипи на полицията, а криминалисти извършват оглед.
 
Шофьорът на буса е тестван за алкохол и наркотици, но пробата е отрицателна. Движението в района е затруднено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
шофьорНикаква организация. Постоянна заплаха за птп са тези групи. Знаците са им зад задниците. Вижте как е при белите хора. Започват обозначаването от километър.
5
0
 
4
 
! Отговори
Нулево обезопасяване преди 3 години
Вариант 1 - един знак подпрян на пръчка на 3 метра зад тях и се кандилкат насам натам, вероятно на по 3-4 ракии.Вариант 2 - поставят знак "Ремонт", който стои там докато вятъра не го отнесе мнооого, след като дейността е приключена.Каквито са им ремонтите и мостовете такава им е и организацията. Сега шофера ще го отнесе.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** началници с още по *** работници които приемат живота си за даденост, а не за нещо което е уникално. Сега поне има ютуб, интернет, тонове с информация това онова. Толкова ли не се интересувате как се обезопасяват пътищата на запад когато някой ще работи на/до автомобилен път?
3
1
 
8
 
! Отговори
НКК преди 3 години
Преди време бус се натресе в спрял тир пак в дясното платно. Обельосаха шофьора на тира вместо да вкарат в затвора този на буса, който сигурно си е говорил с пътниците или е бил заспал, може би какно и този и то на двулентов път.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди да почнат да се мотат по шосетата да бяха пообезопасили малко.
1
1
 
16
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
Изобщо не съм изненадан, ако буса е на куриерска, или фирма за доставки на адрес!! Тех ги скапват от поръчки, отделно, че шофьорите им, се изживяват като безсмЪртни!!