Пролетен хороскоп - какво да очаквате от март до май?

На 19 април ще станем свидетели на съединението на Слънцето и Меркурий
28 фев 2021 13:37, Екип на Tialoto.bg
3
Пролетен хороскоп - какво да очаквате от март до май?
IStockphoto

Пролетта на 2021 година ще даде на всички ни тласък и нови сили. Това е чудесно време за ново начало във всеки бизнес, както и в личните отношения. Повечето проблеми вече са в миналото и тези, които все още съществуват – според звездите ще изчезнат в близко бъдеще или поне ще се разсеят до някакви обикновени и лесно решими проблеми.

 
Периодът от март до май е постоянно движение напред и нагоре, което обаче често ще бъде придружено и от ситуации, които трябва да бъдат решавани, смята астроложката Вера Хубелашвили. Но пролетта на 2021 г. няма да предложи нерешими задачи.
 
Март
 
На 4 март 2021 г. Марс ще влезе в знака Близнаци, което ще вдъхнови много хора за активни, но като цяло безплодни дейности. Можете да се опитате да преодолеете това астрологично влияние, но ще изисква максимално внимание.
 
На 21 март 2021 г. Венера влиза в знака Овен, което ще увеличи нивото на страст и романтика при много хора. Това е времето, когато хората ще се хвърлят смело в отношения и начинания, като горещото сърце ще елиминира хладния разум. Мечтите и фантазиите могат дори да се намесят във важни въпроси, което заплашва да създаде значителни трудности. Те са преодолими, но все пак могат да ви объркат много.

Април
 
На 19 април ще станем свидетели на съединението на Слънцето и Меркурий. Това е времето, когато можете да постигнете значителен успех с подкрепата на съмишленици. Чрез съвместни усилия хората могат да постигнат колосален успех. В този период всичко старо и лошо ще бъде победено и оставено в миналото. Дава се начало на новото бъдеще.
 
На 23 април Марс влиза в съзвездието Рак. През този период голяма част от хората ще търсят отговор как изглеждат в очите на тези, на които държат. Не всеки ще открие отговора, важно е да останете спокойни и да не се влияете от оценката на другите. В противен случай може да попаднете в неприятни ситуации.
 
Май
 
На 14 май Юпитер влиза в съзвездието Риби и ви дава възможност да получите признание от околните. Ако досега не сте могли да „превземете“ сърцата на хората, които ви вълнуват, си струва да се опитате отново през този период. Също така, Юпитер в Риби ви позволява да разкриете скритите си таланти. Важно е да не пропуснете този шанс.
 
На 23 май, в 12:18 ч., ретроградният Сатурн ще се намеси в нашите дела. Възможно е да възникнат трудности във взаимоотношенията с другите, които ще се изразят в известна самота. През този период е важно да поддържате духа си и да окажем необходимото внимание на близките си.
 
Още хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Кажи какво показват...звездите за Тиквата;другото са...бошлафф работи.