За 3 март: Мостът в Бургас грейна с цветовете на трибагреника

Служители на общината монтираха лед осветление
29

Ден преди 3 март, символът на Бургас - мостът, грейна в цветовете на трикольора.

За целта екип от служители на общинската администрация монтираха лед осветление, което ще остане на знаковото съоръжение през цялата седмица.

Красивите кадри вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А между другото опълченските дружини от Шипка, които са истинските победители и спасители на България се оказали толкова силни с мъжеството си, че руското командване се уплашва и не ги допускат да влязат в Сан Стефано. Да не би като видят какво става и че няма българин на подписването да не извършат някой "сакатлък" и да провалят сделката.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само малко иформация. Договорът не е подписан на 3ти март. Подписан е на близка дата /май някъде на 10ти/ Граф Игнатиев нарочно измисля тази дата - това е датата, на която Александър Първи - Освободител е обявен през 1856та година за поредния Самодържец на Русия. Игнатиев обявява 3ти март за български пазник, въпреки, че на подписването не е поканен и ЕДИН българин. Дето се вика можеше ако няма друг да поканят даскала от близкото село.Тогава двете империи - турска и руска делят България.
3
1
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Бургаският мост е дълъг 278 метра, между другото. Чисто технически никак не е било лесно да се направи всичко това. Но наистина е красиво. Честит празник!
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мостът грейна в светлините на българското знаме,но българи няма достойни.Духовно бедни са тези поколения.Жалки.Култура няма. Интелигентност.Всеки втори сиприлича вънно и вътрешно.Възпитанието го няма.Морал няма. Труд не знаят какво е.Уважение към ближния.За тях чужбина и парите - материалното е повече. А всъщност е олицитворение на слабо развитият човек
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В столицата фандъка ще грейне в три цвята.