Деца се бият, други снимат, всичко заради момиче

Случаят този път е от Бургас
5 мар 2021 09:00, Ния Христова
47
Деца се бият, други снимат, всичко заради момиче
Снимка: Pixabay
Тийнейджъри в Бургас се биха в Бургас, а други заснеха на телефоните си насилието. 
 
Побойникът е на 15 години, а пострадалото момче – на 13.  Причината за агресията е момиче, което не го удостоявало с внимание. Именно майката на момичето сигнализира за инцидента. Дъщеря й е станала свидетел на побоя.
 
Инцидентът е станал навръх 3 март на изключително оживено място.
 
"Дъщеря ми се прибра видимо изплашена, разбрах от нея какво се е случило. Ситуацията не е единствена. За деня това се е повторило 3 пъти, заснет е само един от тях. Дъщеря ми става свидетел на това, но не й дават никакво право да се намеси", разказа пред Нова тв Зорница Спасова.
 
Жената смята, че причина за насилието е кавга между децата. Дъщерята на Зорница и момчето, нанесло побоя, се познават от няколко години. Приятелството им обаче приключва и момичето започва да комуникира с друга компания. Именно това, според Зорница, е предизвикало агресията на момчето.
 
"Първо седяхме в парк. Без да кажат нищо, директно започнаха да го бият. Аз седях до него, те го издърпаха. Опитах се да ги спра, но те ме хванаха и ме държаха. Виках за помощ, но хората ни гледаха и отминаваха", разказва момичето.
 
От Бургаската полиция са установили извършителя. Иззети са записи от охранителни камери, започнати са и разпити на пострадалите и свидетелите.
 
"В рамките на вчерашния ден извършихме спешно проучване, но имахме възможност да разговаряме само с пострадалото момче и неговия баща. Все още нямаме данни от полицията за извършителя. Днес е насрочена работна среща за изготвяне на план и конкретни задачи. Децата ще работят с психолог, а на момчето, извършило побоя, ще бъде назначен обществен възпитател", обясни началникът на отдел „Закрила на детето” Димитрина Чочарова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
факт преди 3 години
Мен ме набиха няколко пъти в училище едно време. След това започнах да спортувам и не ме закачаха повече. Когато остарях и се разболях, личеше ми, че съм слаб и болен, отново започнаха да ме тормозят и пак ме набиха два пъти... Жалко е , че аз съм пацифист. Не искам да бия , да удрям и да убивам никого. Само да гледам и да виждам как Бог ще отплати на нечестивците.
38
0
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Мутрите които ни управляваха преди 1989 ни управляват и сега просто се пребоядисаха за един ден от комунисти станаха капиталисти и демократи...
37
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123Айде не на нас тия. Разбира се, че хората ще отминават. На никого не е работа да се занимава с кавгите на селските лекендрьосчета. Най-много да го отнесе и той. Добрите самаряни свършват добре само по филмите и в Новия завет, в реалния живот влизат в болница или в земята. Днешните младежи са деца на малограмотните 90-тарски чалга мутри и това си личи ясно. Не ми е работа да възпитавам, разтървавам или администритам пердаха на тия синковци, оставени на самотек от собствените си родители.
36
0
 
0
 
! Отговори
kuiso преди 3 години
До туристТи къде видя новина, или просто си пишеш.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Побойникът бил на 15 години, а дъщерята на Зорница била в отношения с него от няколко години, но престанала да го удостоява с внимание. Почнала да удостоява с внимание 13-годишен.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От хиляди години момчетата са се били за момичета, мъжете са се били за жени. Помните от гръцката митология Троянската война, спорът между Хера, Афродита и Атина, свързан с ябълката на раздора с надпис "За най-прекрасната", хубавата Елена, Парис, Менелай, Ахил, Одисей ...Проблемът е, че в наше време снимащият и качващият в нета, е по-голям герой и авторитет от доброволеца, помагащ на самотно живеещи стари хора.
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навремето се биехме всеки ден, ама нямаше телефони и соц. мрежи и всичко си беше наред. Един ден те бият теб, на другия ти биеш някого и никой не вдигаше врява до Бога.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми дайте снимка да я видиме тая колко е убава, щом тия че се изпотепат заради нея
31
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има надежда за таз територия, щом още се бият за момиче а не за момчета, че много *** се навъдиха напоследък.
30
1
 
18
 
! Отговори
123 преди 3 години
"Виках за помощ, но хората ни гледаха и отминаваха" - това е достатъчна индикация да ни покаже, че сме безкрайно жалки същества... И че сме толкова смотан народ пред изчезване и нищо няма да направим въпреки това.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото в днешно време че в единия или другия случай ти обираш пишкира,или отиваш в кокошкарника за убийство или в гроба!!
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поколението на великата демокрация и неограничените възможности на капитализма вече дава своите плодове.
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Побойникът трябва да полага обществено полезен труд.Поне един месец ежедневно да прави уборка на парка/под надзора на обществения възпитател-каквото и да значи това/ където се е проявил като "мъж''.Колкото до това,че минувачите ги отминавали,ами пуберите *** по улиците за щяло и нещяло и ако хората се намесят могат да отнесат побой или да се разкрякат от "Защита на детето",та така се получава от родителско безхаберие...
26
1
 
15
 
! Отговори
ХФ преди 3 години
"Виках за помощ, но хората ни гледаха и отминаваха"Ето това е тревожно. В съседна Турция например, веднага щяха да се намесят околните, но тук могат да те спукат от бой и хората ще си минават спокойно покрай теб.
25
0
 
12
 
! Отговори
Българинът преди 3 години
Тези деца нищо не знаят ,десет го държат ,Един го бие ,така не се става мъж....
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 13-15 години , кога успяха връзки да завържат ?
23
11
 
1
 
! Отговори
Metal преди 3 години
Браво! Юнак! В битки се калява истинския мъж!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 3 години
Тийнейджъри в Бургас се биха в Бургас,
21
1
 
22
 
! Отговори
О.Уайлд преди 3 години
До 1 и 2:Не виждам как това ви забавлява. На тази възраст, децата са способни дори да убият някого, без да осъзнават последствията. Каузата няма значение, щом има бой (или убийство, не дай боже). Възпитавайте си децата, говорете с тях, изслушвайте ги, че след 10-15 години всички ще ревем от това, че не сме се намесили навреме. А това пък, дето Сорос бил виновен... Истината е, че масово родителите си оставят децата да ги "възпитава" Инстаграм, ТикТок, ЮТюб и смартфоните като цяло.
20
3
 
7
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
Взимат пример от родителите си, които си слагат видеорегистратори в колите или снимат клипченца за фейса през балкона, но това не е да клюкариш !-имат се за съвестни ! хахахах Еми такива и децата ви пичове дерзайте. Да се топиме си ни е национална черта от едно време още, а сега с тия телефони положението стана неконтрулируемо.