"Пътна полиция" включва всички камери в битката с джигитите

Операцията ще се проведе на територията на цялата страна
5 мар 2021 16:02, Ния Христова
36
"Пътна полиция" включва всички камери в битката с джигитите
Снимка: БГНЕС
"Пътна полиция" стартира нова акция, която ще се проведе на територията на цялата страна от днес до неделя. Контролните органи ще следят за превишена скорост, отнемане на предимството на пешеходците и дали те пресичат на оказаните места. Това обяви по време на брифинг Николай Крушарски от "Пътна полиция".
 
310 тежки катастрофи са станали през февруари, като при 102 от тях са участвали пешеходци. Всички технически средства за контрол на скоростта, с които разполагат от КАТ, ще бъдат включени в акцията. Предвидени са и Допълнителни екипи са предвидени и за малките населени места.  
 
"Предходната операция беше насочена към шофьорите, които са се качили зад волана под въздействието на наркотици или алкохол. Проверени са над 37 000 души, установени са над 11 000 нарушения. Хванатите пияни зад волана са 166, а дрогираните - 64", поясни Крушарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не съм разбирал мисленето на някой нарушители. Вият, като овце ,че няк8и се скрил и ги снимал. Че има ли вариант да ви хванат ,ако не са скрити смешковци!? Вие защо нарушаване закона и обществения ред ? Една ваша грешка може да навреди на друг участник? Т.е. не само трябва да ви снимат , ами да ви вземат книжките за 3 4г. Много бързо,ще се научите са карате в закона.
5
4
 
10
 
! Отговори
Мутата преди 3 години
Включвай всички антирадари.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И се крият по хранилките, не където е опасно.
3
1
 
13
 
! Отговори
Проблема е преди 3 години
че няма пътища по които да се кара бързо и безопасно, а това с радарите е форма за подстригване
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като слагат ограничения 50 км/ч на пътища с по 3 ленти в посока как после няма да има нарушители ?
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Акцията е с кодово име, камера къща не храни. И внимавайте че милюцай най-много мрази да му залепиш петдесетуна, като пиян сватбар, на кларинетист. Трябва си фитнес и никой не отказва рахат локум.