Побой над 16-годишно момиче заради пакетче семки

Инцидентът е станал в Център за настаняване от семеен тип в село Дрен
7 мар 2021 07:53, Ния Христова
66
Побой над 16-годишно момиче заради пакетче семки
Снимка: Pixabay
Полицията и социалните служби са на крак заради сбиване в център за настаняване от семеен тип в село Дрен, съобщава bTV. За него стана ясно от социалните мрежи.
 
Сигналът за побоя е получен в полицията около 18 ч. в петък. Близки на пострадалото момиче, с които то се свързва по телефона, са подали сигнала.
 
"Снощи дойдохме, детето е пребито от бой, посинена е, извикахме полиция, линейка. Ритали я в главата, корема, окото е посинено", разказа Надя.
 
Според нея възпитател е имало, но той се обърнал на другата страна. 16-годишното момиче разказало, че пакетче семки е станало причина за агресията на двете момчета. 
 
По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Няколко часа е продължил разпита на пострадалото момиче, социалните и директорката на дома в полицията в Радомир. Пострадалото момиче и сестра й са настанени в центъра преди два месеца.
 
"Не съм се отказал от децата“, казва бащата и обяснява, че причината да му ги вземат е, че е пиел и е „правил лоши работи", но сега иска да си ги върне. Най-вероятно пострадалото момиче ще бъде преместено в друг център.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво означава център за настаняване от семеен тип?
6
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!
5
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 1ви, тия центрове са в България и се настаняват българи възпитателите и те са велики българи затова се случват такива дивотии защото са много кадърни !
4
2
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
В ТАЗИ ИСТОРИЯ АКЦЕНТА НЕ Е ВЪРХУ БИТОТО МОМИЧЕ А ВЪРХУ БАЩА МУ:НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛ ОТ ДЕЦАТА А СЪМ ГИ ДАЛ ДЪРЖАВАТА ДА МИ ГИ ГЛЕДА
3
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъка, няма значение от какъв етнос са. Това са деца оставени на безхаберието на държавата.
2
1
 
19
 
! Отговори
GG преди 3 години
Какво трябва да означава правил лоши работи ?
1
5
 
13
 
! Отговори
Дивашко племе преди 3 години
С дивашки нрави