11 педагози в Перник с положителни проби за коронавирус

Заболели са и трима ученици
10 мар 2021 13:46, Красимир Ангелов
13
11 педагози в Перник с положителни проби за коронавирус
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С положителни проби за коронавирус са 11 педагози и трима ученици в Перник, съобщиха от Регионалното управление на образованието. Учителите са от девет училища.

Карантинирани са съучениците на едно от заболелите деца, тъй като останалите се обучават в електронна среда.

Заради COVID 19 на близки и роднини под карантина са 15 ученици.

През последното денонощие в община Перник са регистрирани 64 нови случаи на COVID-19, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До От първо лице "Ходихме дори на ресторант за 8 март. Беше пълно!"Абе, не ви ли обясняват като ви ваксинират, че ваксината пази само вас и все още трябва да спазвате мерките, да носите маски и най-вече - да пазите себе си и другите известно време след ваксината защото може да развиете симптоми и да разнесете заразата! Абсолютно безотговорно от ваша страна е било да ходите след ваксина на ресторант, особено като е било пълно! Но за съжаление това е нивото на средностатистическите ваксинирани!
12
3
 
0
 
! Отговори
От първо лице преди 3 години
Астра Зенека си е супер класическа ваксина. След първия прием нямахме никакви проблеми. Сега чакаме втория, обаче спокойствието е невероятно. Ходихме дори на ресторант за 8 март. Беше пълно! Но не ни пука - вече сме имунизирани!
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Например учителите от езиковата гимтазия в Плевен са се ваксинирали с Астра Зенека. От тях 12 направо са си били болни по 1-2 седмици. Но като кучета болни! Факт! Та това с ваксината е ...мижи да те лажим!
10
8
 
2
 
! Отговори
SS преди 3 години
тиа 11 даскали кой знае в кой мол или на кое парти са се заразили. Може и да са ходили на екскурзии...Нищо чудно, те да са заразили учениците
9
2
 
12
 
! Отговори
офффф преди 3 години
и Вълчев, и Ангелов не са в час. Ама изобщо. Това правителство е съставено от убийци. В чист вид. Заразените учители и деца са доста повече. Някъде ви се губи статистиката. Включително детски градини, училища - няма значение колко е голямо детето. Ама на вас изборите са ви важни. Е затова - бойкот!
8
11
 
8
 
! Отговори
Чудна работа преди 3 години
А като можеше безпплатно да се ваксинират с РНК ваксината - къде бяха и защо не вярваха? Сега да се редят на зелени коридори.
7
1
 
5
 
! Отговори
4 преди 3 години
Как да нема,бре?Белата Златка каза ,че притежава ваксината от преди самият вирус да се появи.Ама никой не го бръсне за с..ва.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако математика на щаба е прав, от тези единадесет двама трябва да опънат петълите.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде големите в цялата страна да останат на онлайн до 3.4, когато започва ваканцията, пък после ще видим в зависимост от епидемичната обстановка!
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До що Щото НЕМА ваксини.
3
5
 
13
 
! Отговори
А, да бе преди 3 години
Не мога да повярвам. Няма как да е вярно. Ококорко нали твърди, че в училище е безопасно, защото на час се отварят всички прозорци. Интересно дали те биха пуснали децата си в клас с 30, и сега едно хубаво да им отворят широко прозореца да влезе малко сняг?
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера Вълчев каза, че няма никакви заразени в училищата.
1
11
 
5
 
! Отговори
що преди 3 години
Не се ваксинират тези хора!