23-ма с COVID-19 в социален дом, само 1 със симптоми

Огнището е регистрирано в село Опанец, община Добричка
12 мар 2021 09:17, Ния Христова
7
23-ма с COVID-19 в социален дом, само 1 със симптоми
Снимка: БГНЕС
23 души са заразени с коронавирус в социален дом за хора с деменция в село Опанец, община Добричка, съобщи БНР. Петима от заразените са от персонала.
 
За момента само един от заразените потребители в Дома за възрастни хора с деменция е със симптоми, останалите, дали положителна проба, се чувстват добре, заяви директорът на РЗИ в Добрич д-р Светла Ангелова.
Още по темата
 
"Разделени са потоците, персоналът, който обгрижва положителните е различен от този, който обгрижва отрицателните. Тези, които обгрижват положителните лица ще останат там поне за седмица".
 
Установени са 10 случая на COVID-19 в съдебната система, положителни са 20 учители и 9 ученици. На този етап заетостта на COVID отделенията в двете многопрофилни болници, които се намират в Добрич и в Балчик, е 70%, а интензивният сектор е със запълнен капацитет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1,5% от населението на Земята се е срещнало с вируса, което е 1/66 от населението на Земята. Починалите от вируса официално са 2,64 милиона, но реално са 2-3 пъти повече.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1/6 от хората на световен мащаб вече са изкарали вируса.140 милиона са родените през годината.58 милиона са починали през годината от всичко друго без ковид.2 милиона са починали от ковид.Населението на земята е нарастнало със 80 милиона души.
4
1
 
5
 
! Отговори
... преди 3 години
То мн страшна тая болест бе. От 23ма един с хрема, другите даже не знаят, че са болни. '' Не виждана в историята ярост''. Така ще е докато броят безсиптомните за болни, тази пандемия ще продължи. Направо не мога да повярвам, как ни манипулират...
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"23-*** с COVID-19 в социален дом, само 1 със симптоми"Заклавието казва всичко за измислената пандемия.
2
4
 
11
 
! Отговори
НОЩ преди 3 години
Ще ги отчетем като 230 заразени, 282 постъпили в болница, 29 в реанимация и 19 починали....статистиката е точна!
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да се запази тенденцията и повече да болеуват по-леко. Все пак вируса се нагажда към приемника си. Успешният вирус не е този който убива, а който е максимално незабележим за заразения.