Фитнесите готови за протест: Тук никой не идва болен

Затварянето доведе до фалита на много зали
Обновена: 12 мар 2021 09:40 | 12 мар 2021 09:31,
50
Фитнесите готови за протест: Тук никой не идва болен
Снимка: БГНЕС

От вчера бяха въведени по-строги мерки за две седмици във връзка с разпространението на COVID-19 у нас. В някои области фитнес залите са затворени, а други работят до 30% капацитет.

В София фитнесите работят до 50%. Управителят на фитнес зала в София Мария Станчева сподели пред БНТ, че никой от бранша не може да реагира спокойно в ситуацията, в която всеки нов ден може да донесе нови рестрикции или затваряне на залите.

"Няма как човек да приема равнодушно факта, че трябва да разчита на държавата, "на която очевидно не може да разчитаме", сподели тя.

И подчерта, че в залата, която е голяма, дистанция се спазва и във фитнеса никой не идва болен.

Мария Станчева сподели, че благодарение на медиите е започнало изплащане на помощи на заетите във фитнесите. Тя допълни, че все още се чакат част от средствата.

Станчева обясни, че ако отново се стигне до затваряне на фитнес залите и намаляване на капацитета на посещаемост, тяхната зала ще се включи към протеста, който подготвят колегите им страната.

Затварянето доведе до фалита на много зали, други предстои да закрият бизнеса си заради фалит, каза още тя и допълни, че настояват да има предвидимост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
15
 
! Отговори
joe преди 3 години
Преди панддемията ходех редовно на фитнес. Там има кибици, които уж тренират много и стоят по 5 часа в залата, говорят си с този и онзи ,и губят времето на хора като мен, които тренират 50-60 минути интензивно и си тръгват. Та един такъв екземпляр ,който твърдеше ,че се ваксинира притив грип всяка година и не е боледувал изобщо ,такъв сезонен грип ми залепи, че 2 седмици не можах да се освестя. Ковида ми се видя като лека настинка тази година.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тези които питат за кауфланда - как не ви е срам, вие елементарни неща не разбирате като кое е от първа нужда и кое нещо като фитнеси, барове и т.н. може и без него, тоест може и без вас, или поне без тези от вас които са на посредствено ниво.
20
7
 
15
 
! Отговори
Чичо Любо преди 3 години
Не идват болни. Отиват си болни.
19
2
 
15
 
! Отговори
И аз протестирам преди 3 години
Протестирам против безъзмездно раздаване на нашите пари от данъци, на бизнеси и хора които години наред са крали държавата и служителите си и са 80% в сивата икономика. Какво от фитнеса бележки ли дават вече, я бързо една проверка на всички фитнеси?
18
2
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
Пълни глупости, че никой не идва болен! Аз преди да легна на легло за 3 седмици, същия ден тренирах в залата и си кашлях доволно.
17
4
 
6
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
Написах коментар защо Кауфланд и Джъмбо не са атворени, продажните журналисти го махнаха, ами Нова тв там защо са без маски, а питам?
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помня ,преди 4 години ходих редовно в залата. Един ден се качвам на пътеката и за малко да си оставя шишето с вода,върху оставени сополиви салфетки на госпожица,която я ползва преди мен. След този случай,ми е много ясно как само здрави хора,с "висока" култура за хигиената, тренират там. Хайде,моля ви се
15
5
 
12
 
! Отговори
Болни могат да ходят преди 3 години
Болните хора от СПИН ХИВ също спортуват и на тях не им личи. Също и Ковид вируса могат да го разнасят по фитнес залите, както и други венерически заболявания и гъбички.Обикновено хора с пари богаташи си ходят по фитнес клубовете. Обикновените момичета си търсят любовници за прехраната си, шугар деди и подобни спонсори.
14
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фитнес залите са за позьори на стероиди, мислещи си че имат някаква физическа сила, а реална имат полова негодност в следстиве на презобване, от другата страна фитнесите с притегателна сила привличат всяка една празноглава куха фльорца, уж тренираща, а реалноснимаща се за социалните медии и активно предлагаща се с оглед реализиране на нетрудови доходи чрез консумиране на познанстваТА си с платежоспособни господа! С две думи - фитнесите за бардаци!
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Затварянето доведе до фалита на много зали"Kъде са тия фалирали зали, хотели и ресторанти? Строят по морето с "държавни помощи". Ама не спират да реват. Пък народа мре.
12
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искахте Промяна, гласувахте за румен радев, НА ви сега криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, корупция, деградация, морален срив, духовен колапс, халал да ви е, че гласувахте за мракобесния тиранин и про кремълски агент румен радев, доволни ли сте сега, порастнаха ли ви заплатите, ракия и вино от чешмите, мед по реките, с по -големи гърди да са ви жените? НЕ .!.
11
1
 
25
 
! Отговори
Я преди 3 години
Такава глупост не бях чувал. В нашия фитнес не идеат болни. Той може да е болен три четири дни преди първите симптоми.
10
17
 
3
 
! Отговори
Д преди 3 години
В моя фитнес всички го минаха ковида. Тиквун пак иска да ни спре прогреса ...Който е готов да жертва свобода за сигурност, не заслужава нито едно от тях!
9
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквун е за затвора!
8
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тази глупост, че във фитнеса не ходят болни, като се касае за заразна болест, която протича при много хора безсимптомно, а има и инкубационен период 10 дни преди проявяване на симптоми. През това време разпространявате зараза, скъпи , незаменими фитнеси, стожери на икономиката ни! Който има акъл да си спортува навън, а не в тия ковид развъдници, не чакайте някой да ги затваря!
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 5Ти мани Тиквата,той е ясен,ами ти защо му работиш на олигарха?!Е това е истинския въпрос!!!!
6
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болен не идва,ама идва заразен без симптоми и го разнася.Като не работи фитнеса няма кой да идва и няма да се разнася.Затварай!!!!
5
2
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Значи има само една единствена възможност на този етап-ваксиниране и не да чакаме ес да ни помогне,а ние само да си търсим(говоря за правителството) всякакъв вид,не само на "готините хамериканци и британци",има и други и не мисля че са по лоши,хората които са ги ползвали все още "мърдат".Затварянето прави само едно единствено нещо-ОТЛАГА НЕИЗБЕЖНОТО,това не е никакво решение да се справим с вируса
4
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е в парка какво му е лошото да спортува човек, алеи да тича на воля, уреди. Зор пък да се завреш във фитнес глезотии. Снобарии пълни.
3
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, как не разбраха вечене е необходимо да си болен със симптоми за да разнасяш заразата,безсимптомните заразоносители са най-опасни, защото заразяват хоратабез да знаят дори. Това е главният проблем.