Helpbook сигнали: Близки търсят изчезнал мъж с деменция край Пирогов

Той е бил изписан от ковид отделението без знанието на роднините
Обновена: 12 мар 2021 14:04 | 12 мар 2021 13:50, Нели Христова
11
Helpbook сигнали: Близки търсят изчезнал мъж с деменция край Пирогов
Снимка: Helpbook

Започваме днешния обзор на получените сигнали в платформата на Helpbook.info с апел за помощ към Главна дирекция „Национална полиция“ и всички граждани, които могат да съдействат по случая. Според близките, пациент с деменция е приет на 08.03.2021, към 24:00 ч. за лечение с усложнение от Ковид в Пирогов, с диагноза атипична двустранна пневмония и е изписан без знанието на роднините, което се случило на 10/03/2021, към 14:30 ч. Последно е видян вчера сутринта към 8:30 ч. в района между Пирогов и Овча Купел. Продължава да е в неизвестност до този момент и горещата молба е ако бъде забелязан да се позвъни на посочените телефони в сигнала, където е публикувана и снимка на изчезналия човек.

Преминаваме към проблемите на район „Илинден“. На новоизградената детска площадка в Западен парк има съоръжения, които са опасни за децата. Става въпрос за изградени трамплини, чиито пружини са откачени и създават предпоставки за наранявания. Също така съоръжение, тип "въздушен тролей " е развалено и не се движи свободно, децата, които го използват се изпускат и падат и така отново се създава опасност за травми.

В същия район недобросъвестни собственици на кучета използват спортна площадка за разходка на домашните си любимци. Същата е замърсена с пръчки, които стопаните хвърлят за забавление на животните, изпражнения и други неприятни следи, което прави мястото неизползваемо по предназначение.

Завършваме днешния обзор със сигнал от район „Красно село“: „От два месеца на тротоара на североизточния ъгъл на кръстовището на ул. "Хайдушка гора" и ул. "Царево село", в непосредствена близост до ел.шахта с високо напрежение, се е отворила дупка в тротоарната настилка с дълбочина над 30 см. Дупката е много опасна за преминаващите пешеходци, тъй като е в обхвата на най-натоварената част от пешеходопотока, особено в тъмната част от денонощието и при снежна покривка“. Нашият потребител е изпратил снимки и молбата е за взимане на спешни мерки.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Орес преди 3 години
НАМЕРЕН Е!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Някой------------------------------Ами наистина не е вярно.Защото пътеката за ковид пневмония е 14 дни,а без ковид 7. Така че не е изписан на третия ден,а е напуснал самоволно болницата,понеже е с деменция.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората трябва да се обединят ,не само от всички партии, но и други важни клечки и да направят нещо или да се договорят, защото тези болести се предизвикват умишлено и хората се разболяват умишлено, трябва да намерят някакъв начин да се спре такъв вид интервенция над хората.
3
1
 
10
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Това направо не може да е истина. Как ще изпишат така човечеца? Спирам да чета за тези неадекватници, които отново ще се оправдаят, че изнемогват от пациенти и затова така се е получило. Въобще пука ли му на някой за някого в тази държава? Дано поне всичко завърши благополучно за човека и близките му!
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснали са неадекватен човек да се оправя сам. Много им пука на лекарите.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е избягал от КОВИД отделението на Пирогов, човекът сигурно си е напълно нормален с прилично до високо IQ.