Ангелов: Наблюдава се подмладяване на пациентите с COVID-19

Засега няма недостиг на легла
Обновена: 14 мар 2021 17:24 | 14 мар 2021 16:37, Нели Христова
79
Ангелов: Наблюдава се подмладяване на пациентите с COVID-19
Снимка: БГНЕС

Наблюдава се "подмладяване" на пациентите с COVID-19, което е тенденция на национално ниво, заяви през журналисти в Смолян здравният министър Костадин Ангелов.

Министърът отбеляза, че към настоящия момент няма недостиг на легла, а там, където има повишен натиск, ковид леглата се увеличават. В болницата в Благоевград ще се направи проверка, за да бъдат изяснени всички факти около смъртта на родилката, уточни Ангелов, цитиран от БТА.

Ситуацията в Смолян е контролирана, според здравния министър. В областната болница има 154 легла за ковид пациенти от общо 306 места. МБАЛ- Смолян сега разполага с 90 свободни ковид легла, с които според Ангелов могат да бъдат поети нуждите, ако се повиши натискът към лечебното заведение.

От Областния оперативен щаб посочиха като по-сериозна епидемичната ситуация в Златоград, където се наблюдава повишена заразяемост и заболяемост от коронавирус. Ако в следващите 7-10 дни няма подобрение на ситуацията в Смолян и областта, от щаба имат готовност да въведат и по-стриктни локални противоепидемични мерки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"И как лекувате леките случаи в болниците, които нямат нужда от апаратно дишане?"Ми така де. 5 дни на кислород, лека увреда на белия дроб, миокардитче - нищо не е :)
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, Ангелов, няма подмладяване. Има повишен прием в болниците на по-млади хора, за да изглежда, че има подмладяване. И как лекувате леките случаи в болниците, които нямат нужда от апаратно дишане? Държите ги там десетина дена, прибирате си парите пътеката и с повишения брой хоспитализирани поддържате театралния водевил за страшната пандемия и вирусния апокалипсис.
67
0
 
3
 
! Отговори
Ковидко преди 3 години
Ами как няма да се подмладява. По-възрастните или са захвърлени в някое село и нямат достъп до тестове и болници, или вече са починали къде от болест къде от липса на внимание,
66
0
 
2
 
! Отговори
SALT преди 3 години
Действа освежаващо някак си.. викаш
65
1
 
8
 
! Отговори
Кога ще обявят преди 3 години
ОСВЕН СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ ...ХОРАТА ДА ПРЕСТАНАТ ДА ПРАВЯТ СЕКС И ДА ЗАЧЕВАТ БЕБЕТА ДОКАТО ТРАЕ ЕПИДЕМИЯТА ???
64
1
 
7
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Ангелов, ти си по-добър от Гьобелс. Дори той би могъл да ти завиди.
63
1
 
11
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Лепваш Ковида И се подмладяваш! Не ти трябва ни филър ни ботокс!:)))
62
0
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Тоя циркаджия забрави да забрани хамкането на Сирни заговезни.Сега ще се разпространи лап-ландския щам.
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вируса преключва на 1 май ,то болни и заразени ) сезона започва,милионерите че правят пачки 90731
60
0
 
12
 
! Отговори
Handel преди 3 години
"Наблюдава се подмладяване на пациентите с COVID-19"Дайте го този Covid да се подмладим всичките де! Азнапример с удоволствие бих се подмладил пак до ученическа възраст!
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ангелов: Наблюдава се подмладяване на пациентите с COVID-19Амчи да са разболейм че да са подмладим и ние? А бръчки маха ли или си трябва ботокс?
58
0
 
7
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Значи Ковида подмладява?:)))Така се разбира от заглавието!:))) А ваксините?:)
57
0
 
10
 
! Отговори
dodger преди 3 години
от заглавието излиза, че ковид действа подмладяващо
56
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрий се някъде бе, ботоксово плашило! Заминава да се ваксинираш с "безвредната" маймунска ваксина, която доставите на народа
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При нас няма толкова 80-90 годишни като в Италия, а младите дори 30-годишните при търговията наречена здравеопазване не се профилактират. И преди вируса се говореше как ракът тук се открива в последни стадии за разлика от западна Европа. Както и сърдечно-съдови те заболявания, диабета. Последиците са видими
54
0
 
1
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 57Какъв логичен отговор търсиш на коментар за "слама по косата"?Наистина ли разчитат на такива инфантили с комплекси да агитират за спринцовки?Не се учудвам, че не можете да зарибите нито един човек.Свободен си.
53
3
 
0
 
! Отговори
До Косача преди 3 години
У лево , разбира се. Така се решават въпросите от човек,който не знае как да ги реши с думи, защото му липсват логическите връзки. И селяните от селата така решават проблемите и не вярват на вируси. Консираторите по принцип са простовати хора, които имат малко знания и си обясняват мещата почти магически, а не логически.
52
1
 
8
 
! Отговори
Косача преди 3 години
До 53Да, сега не са задължителни спринцовките, но ако постигнат определен процент (над 50%) измамени, ще се опитат да репресират останалата част.До 55Какви глупости пишеш? Аре, у лево ...
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Косача Още сламата ти седи по косата. Личи ти простотията дори през интернет. Дефицита на прочетени на книги отдалече личи.
50
0
 
5
 
! Отговори
>< преди 3 години
До Анонимен 49На кои лекари да поверим живота и здравето си? На еврейските лекари които се подготвяха 30 години за измамата Ковид?