COVID-19 погуби младо момче на 23 години

То е страдало от церебрална парализа
15 мар 2021 13:00, Нели Христова
23
COVID-19 погуби младо момче на 23 години
Снимка: Pixabay

Млад мъж на 23 години от доспатското село Змеица почина след усложнения от коронавирус. Той е бил с церебрална парализа. Приет е бил в МБАЛ-Смолян в тежко състояние.

Битката с вируса загуби и 44-годишна жена от Мадан, която е била интубирана.

Общо 7 души са починали през последните три дни в Смолянска област от общините: Смолян – 3; Златоград – 2; Мадан и Доспат – по 1. От тях петима са починали в областната болница, един в МБАЛ-Златоград и един в дома.

За периода 12-14.03.21 г. в областта са регистрирани 86 души с Ковид-19 на възраст от 21 до 88 г. Тридесет и трима са хоспитализирани - 16 в МБАЛ-Смолян; 7 в МБАЛ-Златоград; по пет в болниците в Девин и Мадан. 53 са на домашно лечение и изолация.

За същия период излекуваните са 17, дехоспитализираните пациенти са 19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
7
 
! Отговори
Феникс преди 3 години
Covid знае повече за нас , отколкото ние за него
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свършили са му са се мъките поне. Прав беше Валери Симеонов, като им каза че крякат само за пари, вместо да се грижат за децата си. Гешефта сега да ги погне за престъпна небрежност и пренебрегване на антиковид мерките, като това е довело до смърт на човек.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много странно толкоз много разболяха и лекарства се изписват по таз пътека и разни съпътстващи за овладяване до оздравяване,а резултата явно чакащ ваксина да го подобри в положителна насока,че къде отиват всички общо взети лекарства като не ги оползотворяват по преназначение как необходими медикаменти определени по пътеки на лечение отпуснати по направление,които трябва да се отчитат и събират в помощ за повторно лечение,инак за ваксините треперят да ги пазят по дози да не пропаднат до приемане
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, нищо - здрав млад човек. Някаква си церебрална парализа имал само. Нищо работа! Той ковидът е виновен.Излагате се ежедневно, писарушки, изпълнявайки поръчките на управляващата мафия и белите престилки.
15
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"COVID-19 погуби младо момче на 23 години. То е страдало от церебрална парализа."Значи не е от жеребралната парализа, от Коби е? Доообре! А можеше да го ваксинирате и да му пишете че е от церебралната парализа.
14
6
 
16
 
! Отговори
Аршинков преди 3 години
Бе, като умря жената след ваксинация, големи изследвания бяха. Че аутопсии, че тегло, че до Австрия ходиха за вода, че през други осем кладенеца... "Доказаха", че "няма връзка", с ваксинацията. Като умре някой с "положителен тест", шест пет няма - "умрял е от ковид"
13
2
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
защо не протестират погребалните бюра не се чува нищо за техния бизнесдали и тях ги подкрепя държавата
12
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7Не пич! Не са ви докторите виновни! Такъв ви е материала! То и Господ не може да те спази когато от дебелоглавие си стинал до тежко състояние.
11
9
 
12
 
! Отговори
Втори Номер преди 3 години
А какво да правят хората да си заровят главата в пясъка ли? Когато трябваше да сме пълен локдоун за да се спре разпространението никоя държава не взе мерки. Сега вече този вирус ще е същият като грип Б , завинаги в циркулация видоизменящ се с различни щамове. Вече окриването и социалната дистанция нямат никакъв ефект освен да психясят напълно по-лабилните. Трябва да се научим да живеем с него, разбери няма панацея за ковид, нито ще "изчезне" с изолация, нито ваксината ще го спре.
10
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Не си прав. Много хора ходят и на фитнес и на спорт. И не е с цел да станат батки или яки мадами. Не го извращавай! Ясно е че си хейтър и деструктивен тип.Нормалните хора тренират цел да подобрят здравето си. Фитнесите в София си бяха пълни преди да ги затворят с локгаун.
9
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мангъров каза"! Айдеее! Давай матреале да си запазиш психическото здраве! Кръчми, танци, екскурзии, сватби, кръщенета. Нема такъв вирус! Естествен подбор! Ама май скоро няма да е неприлично "нема такъв народ". Само здравната система е виновна. Не овчия акъл на свободния матреал.
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жовотът на всеки човек е еднакво ценен.
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Смолян лекарите са некадърници... Нищо чудно, че сме първи по смъртност !
6
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народът не ходи на кръчми и фитнес. Там ходят комплексарите.
5
13
 
18
 
! Отговори
Промивка на мозъци преди 3 години
Като четеш заглавието ще си помислиш че здрав млад и в перфектна възраст е умрял от Ковид. Ще си кажеш О ужас! Ковид е смъртоносен.Малко по-надолу е истината:"Младежът си е бил болен отпреди ковид - той е бил с церебрална парализа."Статията е поднесена така че да всее страх и паника. Стахът и паниката продават заглавия!Ковид не е страшен. Страхът и това което правим от глупост. Това е страшно! боц....
4
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народът отиде на фитнес, после на кръчма и не можете с нищо да го натъжите! Психически е весел.
3
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
болима и немога дадишам
2
27
 
11
 
! Отговори
А МЕРКИТЕ? преди 3 години
ОТВОРЕНИ заведения, клубове, фитнеси, сега се гласят и за морето хора които ги вълнува единствено парите печалбата и хора които живеят върху планина от трупове и жертви. Дори когато умират хората в тази епидемия има хора които мислят за почивки забавления и дори правят секс и бебета по време на чума и епидемия това е престъпно и безотговорно.
1
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'Той е бил с церебрална парализа'ЗДРАВ ПРАВ МЪЖ