Крадци системно разбиват вендинг автомати в Бургас

Потърпевшите са подали сигнал в полицията
15 мар 2021 09:00, Ния Христова
12
Крадци системно разбиват вендинг автомати в Бургас
Снимка: Pixabay
Двама мъже системно разбиват вендинг автомати в Бургас. Според потърпевшите посегателствата са системи. Разбити са два от автоматите на собствениците.
 
"На 10 март сутринта ни се обадиха наши колеги, че единият ни кафе автомат е разбит и по него им материални щети. След като го оправихме, отидохме при другия и открихме, че и той е разбит", разказва пред Нова тв една от собственичките – Алекс.
 
"Това се случва за втори път в рамките на няколко месеца", добавя нейният партньор Андрей. Заради кражбите те решават да поставят видеонаблюдение, което е заснело действията на крадците. Те чупят няколко пластмасови елементи, за да достигнат с ръка до монетите в машината.
 
"Не е имало обаче никакви пари, тъй като ние всяка вечер обслужваме машините и ги изпразваме. Навярно обаче други колеги са били обрани", каза още Андрей.
 
Потърпевшите са подали сигнал в полицията, откъдето ги информират, че това е шести сигнал за подобен инцидент в рамките на деня. Лицата, заснети от охранителните камери, са познати на полицията. Видеото е публикувано и в социалните мрежи с цел да се разпространи и въпросните лица да бъдат открити по-лесно. От ОДМВР на Бургас заявиха, че се работи по случая и вече има заподозрерни.

12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Фил

MМии такъф за кафенца мафеенцаа туй унуй ...
8
1
 
1
 
! Отговори
И.Б. преди 1 месец
До 1: Редно е да се превеждат чуждици от анлийски език на български език. Вендинг означава автомат, с който продават я цигари, я дъвки или нещо друго. Купувачът пуска монети в автомата за закупения предмет и така автоматът се пълни с пари. Останалото е ясно за всички.
7
1
 
1
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 1 месец
Много неправилен подход, като те оберат се казва че вътре е бил седмичният оборот, за да има за какво да подведат под отговорност извършителите , щот за една разбита ключалка -на-най.
Преди време едни друсалки бяха се настанили в апартамента на починалата ми баба , и като ги видях , дойде полиция и ме попитаха да видя дали липсва нещо , оказа се че хората са много културни , даже водата в тоалетната пускат , нищо счупено , само омаскарили чаршафите и нямаше за какво да се оплача
6
1
 
2
 
! Отговори
ОПА преди 1 месец
До Сър Джеймс

ДЕМОКРАТИ ДРЮГАРЮ,ЗАБАВЛЯВЯТ СЕ
5
2
 
4
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 1 месец
Coциалисти сър! Забавляват се!!!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е на всякъде по света, затова борбата за място в жп/автогара или друго място с постоянно наблюдение и охрана е жестока.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бургаськиъ Homo Monstrum Horibilis Bulgaricus се завръща по нашите земи.
2
1
 
6
 
! Отговори
вижда се преди 1 месец
Голям глад мори доби-тъка !!!
1
3
 
4
 
! Отговори
Фил преди 1 месец
Kaкво ще рече вендинг автомат?