COVID картата на България в "червената зона", затварят София?

Най-висок ръст има в Бургас - 676 заразени на 100 000 души
Обновена: 16 мар 2021 11:23 | 16 мар 2021 11:22,
215
COVID картата на България в "червената зона", затварят София?
Снимка: БНТ

27 области на страната вече влизат в "червената зона" на зaболеваемост от COVID-19, сочат данните в доклада на здравните власти за разпространението на заразата през последните 2 седмици. Единствената липсваща в опасната зона е Търговище.

Най-висок ръст бележи Бургас, където заразените с коронавирус са 676 на 100 000 души, съобщава БНТ.

Още по темата

Днес беше отбелязан и най-голям брой на новозаразени у нас - 4637 за последните 24 часа.

По-голям брой за едно денонощие беше отчетен единствено на 17 ноември миналата година, когато заразените бяха 4828.

Рекорден брой пациенти са в болница - 7269 души, а 577 са в интензивни отделения. Излекувани за последните 24 часа са 1877, а починалите са 187.

Локдаун в София

В столицата вероятно ще се затворят моловете, ресторантите, училищата, детските градини, фитнесите. Ще бъдат прекратени и всички културни мероприятия в София и София-област, обяви началникът на СРЗИ Данчо Пенчев.

Мярката ще бъде предложена на софийския щаб след среща в МЗ. Очаква се, ако бъде приета, да влезе в сила до края на седмицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
9
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Важното е, че на 04.04.2021г. вечерта, на Позитано ще тече червен сюргюнь :)))))))))))
110
1
 
7
 
! Отговори
1280 преди 3 години
Илитерати с по една прочетена страница през живота си да дават наклон на *** на нормални хора го има само в България. Стадото иска кръчми, МОЛ, пари на калпак без да работи и чалга и когато някой му каже осъзнай се му вика, че е ***.Какво като затворят всичко бе? Нали искате да дойде учиндолеца после да отвори, така че ще изтърпите 1 месец без кръчми и МОЛове.
109
9
 
8
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Герберастията начело с тиквата трябва да бъде подредена на жълтите павета , а хората да ги замерят с камъни както е било в миналото, всеки да минава и да хвърля нещо по тези лъжци, крадци и некомпетентни калинки!
108
4
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До HeinrichHimmlerКопейкин, ти ли си?
107
9
 
12
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Къде са тролчетата защитници на Боеко Тиквата ? Платени жрици, цяла сутрин спамихте по нареждане на банкянския, сега какво ще кажете за предстоящия локданун ? Пак ли Радев ще ви е виновен платени герберасти ? Айде да ви чуя сега клоуни. Велико, просто велико и невиждано се справя ОПГ Гроб с кризата. Вие нямате едно с друго последователно решение, отваряме, затваряме, Тиквата отварял независимо какво, сега реват да затварят! Айде тролчета чакам да ми отговорите на развален българо-герберски език
106
4
 
16
 
! Отговори
ifke преди 3 години
е нали това беше целта на джипкаджията - буци чекмеджи: бързо и безконтрол разхлабване през м. Февруари и 1.Март - да се увеличат много случаите, да се напълнят бързо болниците, да се стресне народа, да се затвори страната и всичко това точно преди изборите - да се изплашат хората и да се осигури ниска избирателна активност, т.е. пенсионерите да не гласуват за корнела, боци да е пръв. Да, ама не - народа не е сляп, вижда, оценява и резултатът ще е налице: Гласувайте !!!
105
4
 
9
 
! Отговори
Тиквун преди 3 години
Минах ви с 200, сега си ближете раните до наесен
104
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно ми е изборите как ще минат. Дали само работещите на тях няма да са гласоподаватели
103
5
 
12
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Да идеята е ясна, да ни затворят да не гласуваме - всички под карантина, а гербавите и *** под строй до урните. Изкуствено се нагнетява пик за изборите, за да могат нормалните да не гласуват- или уплашени или затворени. Паралелно се прави имунизация само на сигурния електорат- държавна аминистрация, т. е. имунизира се строя, който ще водят на урната. Жалка картинка.
102
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само търговище са ок защото повечето са по Белгия Германия Холанд... явно това е спасението от ковид. Вън от България
101
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заведенияат в Търново трябва да стоят отворени поне за празника на града на 22-ри март.
100
7
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахахаааа, колко е жалко да си бесепар-путинист :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Като има мерки - що има мерки, що е затворено?!? Като се отвори всичко - що е отворено, що няма мерки?!? Ай сиктир!!! На изборите ГЕРБ 34% най-малко, БСП 15% макс :)))))))))
99
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е картата на ковид зомбитата най лошото е, че и лекарите са в измамната схема с измисления ковид.Безумието ковид е единственото заболяване от което уж умират хората на което е забранено да се прави аутопсия.Ако е смъртоносен този вирус първо лекарите щяха да искат да се правят аутопсии да се установи причината а те мълчат и изпълняват заповеди.Хора прогледнете ще става още по лошо ако ги оставим да ни ограничават и да носим безмислените маски.Хората умират от пръсканията със самолетите
98
3
 
4
 
! Отговори
1280 преди 3 години
Бабите си гласуват за БСПто и колкото и да им дава властта няма да предадат червената си младост. Без тях БСП я има 10 процента, я не, така че ако не идат да гласуват Корнела ще има проблем.Мутрите във властта ще паднат през есента
97
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не вярвам на българските политици, но да, един мрачен епизод в историята на България - управлението на ГЕРБ трябва да приключи.За това, всички да гласуваме. Кой - за ДБ, кой за друг - всички срещу ГЕРБ и подпорките му Воля, НФСБ, ВМРО и СДС. Само с масово гласуване можем да махнем тези паразитиращи върху България хиени.
96
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е късно!!! София трябваше да бъде затворена преди 2 седмици!!!
95
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"щото бабите няма да идат да гласуват" кои бабби бе ? те вече тия ги няма! Сега повечето ненавиждат мутрите във властта независимо коя фрякция са!Не бой се!
94
4
 
9
 
! Отговори
До 98 преди 3 години
Ааааааааа,относно бабите не си прав. Там ще загуби ББ. Що дава по 50 кинта вече няколко месеца?
93
5
 
8
 
! Отговори
Полу-мерки преди 3 години
Полу-болен и полу-излекуван няма!Със *** ми дойди ми мерки - нищо няма да стане!Ако всички бяха се кротнали за три месеца - година по-късно нямаше да сме във същотот положение!До това води неадекватно потиканство на шайка мутри заплашени от линч!
92
9
 
15
 
! Отговори
Средно малък град преди 3 години
Мразя всички маскаджии и коронаджии! Изтрил съм всички познати хипохондрици от Фейсбук! Чувствам се по добре! Опитай и ти!