Жена от Рила се ваксинирала с АстраЗенека, имала COVID-19 и почина

54-годишната е приета в болница в много тежко състояние
Обновена: 16 мар 2021 17:55 | 16 мар 2021 15:45, Камелия Цветанова
270

Снимка: БГНЕС

54-годишна учителка от град Рила е починала в благоевградската МБАЛ от коронавирус, съобщи управителят на благоевградската болница д-р Огнян Митев пред „Монитор“.

На 26 февруари тя е била ваксинирана с Астра Зенека, а нейната сестра Здравка сочи като причина за смъртта й заразяването от ваксинацията.

Още по темата

"Сестра ми Тинка беше ваксинирана на 26 февруари с АстраЗенека в Рила. След няколко дни почина. Според смъртния акт причина е остра сърдечна недостатъчност, оток на белия дроб и тромбоза на кръвоносните съдове", казва сестрата на починалата Здравка.

Според нея жената е нямала коронавирус, била здрава, само с високо кръвно, заради което приемала лекарства. Ваксинирала се е за да се предпази, защото преподава на деца.

"Познавам се добре с учителката Тинка, израснали сме заедно, но за съжаление почина, не знам какво се случи“, каза кметът на с. Стоб Георги Ставрев.  Учителката в Основно училище „Аверкий Попстоянов“ в град Рила е починала в МБАЛ Благоевград на 10 март, часове след като е била приета в много тежко състояние.

"Когато е била ваксинирана на 26 миналия месец, тя вече е била заразена. Приемайки я при нас в много тежко състояние, установихме с изследванията, че единия й бял дроб беше така поразен, че почти го нямаше. Невъзможно е ковид заразата да нанесе такива поражения за две седмици", допълни д-р Митев.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
1
 
! Отговори
Става досадно вече преди 3 години
До От БерлинНакратко - за да се образуват антитела след тази ваксина трябват 3 седмициИнкубационният период на вируса е 5-10 дниСтарите хора са били заразени около седмица преди поставянето на ваксините. Тестът НЕ МОЖЕ да покаже антитела по това време! Тестът само показва, че няма/ не е имало активно заболяване по това времеЧетете и се информирайте преди безотговорно да сеете паника и да обърквате причини и следствия! Вирусът е неизмеримо по-голямата опасност в сравнение с ваксината!
237
0
 
1
 
! Отговори
Стават досадно вече преди 3 години
До От БерлинЕто такива медицински неграмотни хора сеят паника и неразбиране.Тестът проверява само дали има антитела. Антитела се образуват или след прекарано заболяване, или след ваксиниране като доказва неговата ефикасност. Тестът не може да каже дали антителата са от инфекция или ваксина.За да се образуват антитела след ваксина обаче трябват три седмици, не е възможно тва да стане за 4 дни. Ако историята изобщо е вярна, старите хора са били заразени 1-2 седмици преди ваксинирането.
236
0
 
0
 
! Отговори
тия луди ли са бе? преди 3 години
Ваксинации по време на пик на пандемия? Какво очакват"
235
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми ето ви смъртен случай СЛЕД поставена ваксина. Ако си беше преболедувала жената, без да я тровят допълнително, вероятно щеше да е жива.За нашите кръволоци е важно да отчитат поставяне на ваксини за експериментите. Никой не изследва хората - поне да не са болни преди това. Защото ваксините са си на експериментален етап и в момента си тече точно експеримент. Включително дали и при какви налични заболявания могат да се илида не се поставят.А иначе белите мишки нека се редят за ваксини.
234
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 3 години
Това е пропаганда против Англия и разбира се тяхната ваксина. Хора умират от различни болести. Разбира се човешкото тяло,реагира различно при ваксинация,но не е вярно,че точно британската ваксината е причината за смъртта на жената. Моите искрени съболезнования.
233
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВАКСИНИТЕ УБИВАТ!!!ТОВА Е ИСТИНАТА!!!ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА!!!СЪБУДЕТЕ СЬЕ ЗАСПАЛИ ХОРА!!!
232
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно е, че ваксинацията е всъщност ГОЛЯМОТО ЗАРАЗЯВАНЕ, заради което има такъв ръст на болните. Да се хванем ли на бас, че ваксинираните заразяват наред?
231
7
 
17
 
! Отговори
От Берлин преди 3 години
Същата работа в Германия: - Тестват всички старци ( 42 от старчески дом) четири дни преди ваксинацията-негативни.Четири дни след ваксината 98% позитивни от Корона. 14 дни по-късно 8 умрели, двама в кома... Още въпроси??!
230
2
 
2
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Вуте си купил миещо ПАВ във фомата на малко правоъгълно блокче! Тези три звездички показват чистотата на моде++++ското подсъзнание! Зигмунд Фройд да яде черна ряпа пред словесните филтри на ДНЕС!
229
3
 
7
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
За съжаление с тая ваксина на Астрата стана като кога Вуте се объркал и от пазара си купил *** вместо халва; джвакал, пенил се и викал :"Пениш се не пениш, че те ядем! Язе пари сам дал!" Името на фирмата е вече окаляно и това оправяне няма!
228
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинирайте се бе! Ваксинирайте се бе! Няма страшно бе! Ваксините са безопасни бе!И спасяват човешки живот бе!Айде беееееее!Пррррррр!
227
6
 
5
 
! Отговори
Микрон преди 3 години
Еврокомунисти ни призова да използваме всяка получена доза ваксина. Алах акбар...
226
2
 
22
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
До Жалко, но факт212И на Ботев, Волов и Левски ли караш, здрави и млади хора да се правят, слагайки си ненужни ваксини? За Отечеството ли? Знаеш ли тоталната смъртност от ковид е доста под 1%. А при здрави , млади и деца вероятнността да оцелеят е 100%. Ковид е по-опасен за стари и болни хора. При децата- не! Дори обикновения грип е по-опасен. . Сега си задай защо искат да ваксинират всички наред дори с насилствени методи? Загриженост за хората ли? След като една читава за грип няма!
225
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако учителката Тинка е била заразена, защо тогава е била ваксинирана? Какво остана от първото правило на Хипократ, което повелява на лекаря да лекува по такъв начин, че да не навреди на пациента?
224
2
 
16
 
! Отговори
До 229 преди 3 години
Нещо с тази ваксина не е наред. Знам как функционират ваксините, но явно ваксината първо отслабва имунната система, изтощава я по някакъв начин, така че тя не може да направи това, което се очаква от нея.
223
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз отдавна го казах, ама...Ваксината е вирус. Никой няма да ти инжектира антитела. Защото няма откъде да ги вземе. Инжектира ти вирус, под формата на ваксина и чака организма да създаде антитела. Това е функцията и така работят ваксините. Умишлено те заразяват, за да преминеш по бързо през това и да създадеш антитела срещу даден вирус. Иначе ще се влачим с години, около десетина. А така - боц, вирус и ако организма е слаб и не може да създаде антитела и си чао. Как да ви го обясня не знам вече.
222
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умишлено заразена от докторите.Докато миналата година върлуваше вирус. Сега върлуват платени доктори с опасна ваксина, която ви заразяват .
221
0
 
17
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Въпросът не къде се произвежда ваксината, а каква е технологията и механизмът на действието и'. Всики ваксини у нас и Европа са генни т.е, ПНК ваксини, които застявят нашите клетки да произвеждата чужд вирусен белтък, което може да доведе до автоимунни заболявания. Проучването за тях ще завърши едва през декември 2023 г. Залагайте на по старите видове ваксини: антигенни - части от вируса или убит вирус. Те вкарват готов б елтък или части от него и не само един. Те са по -добре проучени
220
1
 
22
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Тези хора четат ли преди да се ваксинират, или направо на свой гръб го правят? Ваксините убиват, особено тази.
219
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
охх още един дето не е завършил 7 ми клас се учи какво е вероятност...