Свлачище затвори пътя Своге - Ребърково в района на Елисейна

Осигурен е обходен маршрут
17
Свлачище затвори пътя Своге - Ребърково в района на Елисейна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ново свлачище в района на Искърското дефиле. Късно снощи, скална маса затвори пътя Своге - Ребърково в района на Елисейна.

Работата продължи през цялата нощ, осигурен е и обходен маршрут, съобщи Нова телевизия.

Това се случава само няколко часа след като лошото време активира земна маса в същия район.

Вчера движението при гара Лакатник временно беше спряно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
По план и без план преди 3 години
Винаги е имало ежегодно ПЛАНОВО ОБРУШВАНЕ на набелязани райони по дефилета и пътища със скални откоси като нещо регулярно и никой не го е коментиралНякога срутищата изпреварват предвиденото но те се почистват Доживяхме и това в днешно време да го свързваме с политиката Такива са времената. Ако някой спука гума на околовръстното и става национална новина! Прав си 13 мисирките само за това слухтят и започват с ,,целомъдренните коментари. .А нямаше и Интернет да си плюем анонимно!
13
0
 
3
 
! Отговори
До ББ, 8 и подобни преди 3 години
Какви мандати,какви политики търсиш тук бе хлапако!?И по време на комунистите и по време на ,,демокрацията " всяка година се извършвало обрушване на най ерозиралите и лабилни скали.Само че нямаше социални мрежи в които куцо и сакато,*** с микрофони,пубери многознайковци и пристрастени партийци да го коментират. Докато съществуват тези пътища ще има срутване,обрушване и почистване и това е нещо съвсем в реда на нещата!Аман от неграмотни и неинформирани хлапаци!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8Ужасно си прав. До 2009-та по 30-50 години никаква подръжка. Сега 10 години нови магистрали, скоростни и околовръсни пътища. Само виадукта на Тракия до нас в какво състояние бе допреди 1 година. Кое по напред? Бил пълнил чекмеджета. Нека пълни. Тези дето искат да го сменят ги видяхме със Ст.Загора-Чирпан. Струма от София до Долна Диканя е чисто нова магистрала при Станишев. Колко пъти станаха срутища там и то сериозни? Виж сега как се стържат скатовете и консервират при Баце!
11
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Красота. Докато другите само говорят, ние събаряме държава. Нямаме време за приказки. Много е построено от лошите комунисти и не ни стигнаха три мандата да изпосъборим и срутим всичко, но ако ме изберете още веднъж ще успея да завърша процеса.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не свлачище а герберутище.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е-й-й, ще провалят сезонния трансфер на Гацо Бацов.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7Това, че е валяло няколко дни не значи, че трябва да има свлачища. Самия факт, че след такива епизодични валежи резултата е свлачище говори за години безхаберие.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Та викаш не е валяло? А защо до Леденика трябваше 2 метрови преспи да чистят за да евакуират хора от там? От къде се взеха тези преспи. Там няма оръдия за сняг! От самите кадри се вижда, че всичко е подгизнало.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократична България Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев.Иванов е потомък на болшевишката фамилия Бойкикеви, Атанасов е бивш член на БКП и е служил на Партията като прокурор по време на Възродителния процес през 1989 г в Разград. А бащата на Панев е секретен сътрудник на Държавна сигурност, работил в Димитровград с псевдоним агент Роза.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 4Не разбра ли експерте, че първо резките смени на температурата са причина за срутището? Какви бяха темперетурите в събота и неделя. Какви станаха в понеделник. А там е Стара планина, ако не знаеш? На 24.2.21г."Стотици ковчези в морето".100год. гробище до Генуа се срути?"Само в България". Толупи, пуснете в интернет търсачката. Дори магистрали са отнесени от срутища в Европа! И то платени за разлика от нашите! Аман от хейтъри. 95-та какъв камък"яхнах"на връщане от Ягодинската пещера
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти да видиш пак лошото, ами ако беше валяло сняг и дъжд както една време то най-вероятно нямаше да има и път вече.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ще се снима там!
2
7
 
10
 
! Отговори
до кога преди 3 години
Свлачища , срутища ,потапища ,само това се случва в територията !
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре ще иде оня с джипката да се снима и там..