Арестуваха 32-годишен, пребил съсед в Бургас

Мъжът нападнал опонента си в асансьора
19 мар 2021 10:05, Красимир Ангелов
20
Арестуваха 32-годишен, пребил съсед в Бургас
Снимка: БГНЕС

32-годишен криминално проявен мъж е задържан в Бургас за нанасяне на побой, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Около 08.15 часа на 18 март в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение за междусъседски скандал, възникнал в бл. 278 в к-с "Меден Рудник", при който 49-годишен бургазлия е нападнат в асансьора от двама мъже, единия от които му бил съсед.

След нанасянето на множество удари в областта на главата и пренасяне на боят на междуетажната площадка на етаж 5, нападнатият, с цел самозащита, произвел няколко изстрела със законно притежаван газов пистолет, закупен два дни преди инцидента, тъй като тогава също бил нападнат и бит от същия съсед.

В резултат на бързите полицейски действия участниците в инцидента са задържани.

Установено е, че пряк извършител на деянието е 32-годишен криминално проявен бургазлия, който е задържан за срок от 24 часа. Втория участник – бургазлия на 26 години е разпитан в качеството на свидетел.

По случая е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Защо ли точно в асансьора? Че е най-лесно! ..
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Евала Бургас!
15
1
 
13
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
Още от соц-а на Бургас бе отредена съдбата на промишлен център само с един ВУЗ , обслужващ Нефтохима. Пристанищен град , много работници от цялата страна - това предопредели бума на мутрите през 90-те поради ниската култура и липсата на интелигенция / почти символично присъстваща в града/. Вече 30 години прииждат пришълци отвсякъде заради имиджа на най-добър град за живеене и заради морето. Факт е че е 1 по генерирана престъпност години наред. Кое му е доброто на този град не е много ясно
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гетото "Меден рудник".....представете си, очаквано.....
13
11
 
8
 
! Отговори
Извод преди 3 години
На 4-ти април, когато гражданите отидат да гласуват, преди да гласуват , да поискат разрешително за носене на оръжие и отстъпка за купуване на пистолет ! Явно в България ще постигнем справедливост само след самозащита !!!!!!!!!! Това се налага спешно !!!! Фигурантът и комунистите ще ни докарат шизофрения с омразата и простащината си !
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Бургас са си доказани де*или повечето, още живеят в мутренските вемена, вечните 90-те.....:))))
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 9. Прав си. Точно оптеделение. Само ще добавя. По статистика Бургас и Ловеч са едни от първенците по престъпление.
10
1
 
11
 
! Отговори
Перник преди 3 години
Абсолютно си прав #9 ,само забрави да кажеш, че са и наркомани на ***,промити мозъци и да сами не скачат в боя.
9
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бургас е един от най-противните градове в България. И хората в него са лeшoве. Хем надути, хем силно комплексари, кой от кой по-сбъркани психически. И всичките си мислят, че Бургас бил най-хубавият град в България. Жените им са масово грозни, а ако пък не са грозни, тогава са някакви златотърсачки. То всъщност и грозните им са златотърсачки. Мързеливци са и масово некадърници. Големи уж бабаити, пък са заешки сърца - самички не влизат в битка, все ходят като пoмияpи на глутници.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е, че има предистория, ама е неизказана.
7
1
 
10
 
! Отговори
чалгата не прощава преди 3 години
7-8 и ще си паднала .... Тра-ля-ля
6
2
 
18
 
! Отговори
бмп преди 3 години
Като имат излишна енергия, вместо двама да бият един по-възрастен, да ходят по залите където се тренират бойни спортове и да поискат да се сбият с някой. Няма да ги върнат, няма да им откажат. Гаранция.
5
0
 
30
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Българинът е с нулева култура- един не плаща 10лв стълбище, друг остава Hi-Fi-то да дъни докато е на работа, трети оставя кучето да цвъка по стълбището и т.н. което води до постоянна изнервеност и конфликти.... Затова когато можах си взех една съборетина на 15 км от голям град...
4
0
 
17
 
! Отговори
Утре преди 3 години
Ще ги пуснат и може да получат награда
3
6
 
10
 
! Отговори
отровна гад преди 3 години
ДНЕСБГ умишлено не публикуват важните за деня новини!Последните социологически проучвания и залавянето на поредните руски шпиони!
2
1
 
25
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Така са батките там- по двама по трима скачат на чичка и грам не ги *** за феърплей.Там ако не си батка си шматка, а шматките ги бият без нищо ей така за спорта, затова почти всяко дете "ходи НА зала", зоби и като шмръкнеш нещо от стоката на очите ставаш зомби.Бургаската лаборатория не прощава- какви коктейли бъркат и те не знаят, ама млади момчета *** от инсулт и инфаркт.
1
20
 
2
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
А ако битият е заслужавал да бъде пребит?