Полицията в гонка с дрогиран, стрелба, бой - защо се стигна до насилие?

Мъж не се подчинил да спре, униформените го преследвали
Обновена: 21 мар 2021 19:42 | 21 мар 2021 17:50, Веселина Йорданова
513

Полицейско насилие в Казанлък - в социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как униформени пребиват задържан.
Още по темата
По-рано през деня стана ясно, че задържането на 25-годишния мъж е след гонка и стрелба от страна на полицията.

Мъжът е криминално проявен, а тестовете показват, че е шофирал след употреба на наркотици.

Той не се е подчинил на полицейско разпореждане и за да го задържат, полицаите са преследвали колата му и са стреляли по гумите й, предаде Bulgaria ON AIR.

"Започва рисково каране в градската част на града. В последствие излиза извън града по Околовръстния път в насрещното движение. Предприема много рисково каране, с много пъти с възможности за ПТП. Водачът е криминално проявен, осъждан, изтърпявал наказание лишаване от свобода. Тестван е за употреба на наркотични вещества, като тестовете са положителни", казаха от полицията.

Стана ясно и че мъжът никога не е имал свидетелство за правоуправление.

След като полицаите успяват да спрат автомобила, шофьорът продължава да бяга пеша. След 200 метра органите на реда успяват да го задържат. И тогава го пребиват.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


513
Още по темата: Казанлъкгонка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
355
3
 
5
 
! Отговори
Малко му е преди 3 години
Евала на полицаите. Малко са го били. Този психопат е обществено опасен - без книжка, друсан, зад волана. Въпрос само на време е да слушаме сълзливи обяснения колко тежко болен е за да го пусне съдът да се лекувал след като го съдят, че е пречукал някой на пътя
354
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи престъпниците са по важни от обществото така ли бе либерали не щаст ни. Ще уволнявате полицаи защото си вършат работата. Той да се радва че е жив , че аз да го бях набарал тоя по ми ар .
353
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно живота на престъпниците има значение . Аман от либерални глупости . Ще намалим ли сега заплатите на полицаите или направо ще затворим полицията и ще създадем корпус за борба с психичните заболявания. А този дето е пуснал клипа дано от криминално насилие да не се оттърве. Защо не му дадете орден , че всички да го видим кой е този герой. Ще го наградя лично с орден примка. *** .
352
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако има смели полицейски началници, полицаите участвали в преследването не само няма да бъдат наказани, а точно обратното наградени. Именно награда заслужават за проявеното себеотрицание. Работил съм на отговорна длъжност в полицията и преценката ми е правилна. Заснетото от гражданина не е доказателство. Мненията на кибиците не са надеждни доказателства. Заловеното лице е изключително опасно за обществото.
351
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на редовия полицейски състав. Поне един юмрук и един ритник ще е за съседско семйство поне мааалко от малко наказание за нещастния дрогиран преследван и заловен в името на загубено дете на съседи което на 14 години е починало от свръх доза
350
2
 
11
 
! Отговори
насилие ли?! преди 3 години
До А сега сериозноНаркоманчето съвсем случайно не е убило хора за 20 минути гонка в града. Полицаите са рискували живота си да го задържат и адреналинът се е отприщил в тази опасна ситуация. С коментарите, че наркоманчето не заслужава боя само мога да кажа - малко му е било! Мой колега се е разминал на косъм от челен сблъсък с престъпника и само слепият късмет не направи бебето му сираче.
349
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на всички полицаи които са участвали в гонката,така трябва да се действа,бой и пак бой.Ако наистина ги накажат за това че някой *** е качил този клип,макар че действията им са правилни,това докосва че законите действат за мутри,наркомани и крадци.Трябва да се наградят!!!
348
1
 
17
 
! Отговори
123 преди 3 години
Как пък все такива са жертвите на насилие,пияни,дрогирани,криминалнопроявени...И според мен им е малко,щом като излезенат от затвора,пак продължават по същият път.
347
17
 
4
 
! Отговори
Anonymous преди 3 години
Да бе нека ги награждават такива темерути. Престъпника си е престъпник, това не ти дава право да се държиш с него като с животно. Какво те прави теб това - много добър човек или поредното животно което само чака да си изпусне нервите в грешната ситуация. Такива после пошляпват жените и децата си.. вие за награждаване ми говорите..
346
3
 
19
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Полицейския шеф не трябва са се чуди какво да каже, ами да вземе да ги награди тия полицаи. Ако този мало..умник беше убил някого сега щяхме да се питаме къде е спала полицията. Ние живеем в джендарско общество за което сме си виновни самите ние. Не може да се самоуправляваме. Само првата та правата, а къде са правата на жертвите? Съда е корумпиран изцяло. От там трябва да се започне...
345
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Към бързо осъждащите:На колко от вас се е налагало да стрелят по движеща се кола?Имате ли представа къде отива нивото на адреналина?И как ще реагирате в такава ситуация, в която и вашия живот е бил сериозно застрашен?
344
1
 
14
 
! Отговори
ААА преди 3 години
Започва рисково каране в градската част на града. В последствие излиза извън града по Околовръстния път в насрещното движение. Предприема много рисково каране, с много пъти с възможности за ПТП. Водачът е криминално проявен, осъждан, изтърпявал наказание лишаване от свобода. Тестван е за употреба на наркотични вещества, като тестовете са положителни", казаха от полицията.Няма страшно сега неподкупния български съд ще го пусне веднага. Нали не е сгазил Милен Цветков.
343
22
 
16
 
! Отговори
lewskar преди 3 години
В закона на МВР и Процесуалният кодекс ясно е обяснено как се извършва арест и да ли се бие човек със белезници !!! Тези освен че трябва да бъдат уволнени , като много други трябва да бъдат съдени за превишаване на правата кое е довело до телесна повреда. Единият се вижда на клипа как тича половин километър за да си превиши правата!Този определено трябва да бъде и прегледан от психолози да ли въобще става за някаква работа. Некъдърноста и злобата на полицаите в България е пословична.
342
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Борисов вземе отношение по случая с "Видяхме-казах да ги понакажат, но да не ги уволняват", поне един процент отгоре му е гарантиран.
341
1
 
34
 
! Отговори
От обич преди 3 години
Човека е тичал да се постопли,а органите на реда са го настигнали и са го сгрели ей така,от обич! Какво толкова се е случило?
340
37
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комплекса ри в униформа! Като сложат белезниците и стават смели...
339
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяко чудо за три дни.
338
25
 
15
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Веселинке започнах да чета статията защото помислих че обясните защо се стигна до насилието! Но ни нищо такова не прочетох. Нормално за псевдо-журналистиката!Каквато ни журналистиката, такива ни полицаите и съдебната система.Тоя колкото и да си заслужава боя- полицаите са за затвор! А не само отстраняване.В нормална държава, ако полицаи пребият заловен вече престъпник, пък било то и масов убиец- влизат в затвора.Всякакви спорове в коментарите по този въпрос- са излишни.
337
3
 
3
 
! Отговори
аз преди 3 години
bulgarian lifes matter ??
336
5
 
17
 
! Отговори
А е могло преди 3 години
Може ли са да го застрелят по закон