Жители на Казанлък в подкрепа на полицаите, били задържан

Протестираха и срещу насилието на органите на реда
22 мар 2021 08:49, Ния Христова
101
Жители на Казанлък в подкрепа на полицаите, били задържан
Снимка: БГНЕС
Кадри с полицейско насилие над задържания се появиха след разигралата се гонка и стрелба в центъра на Казанлък. Полицията реагира светкавично и отстрани униформените, заснети на видеото. По-късно през деня обаче граждани се събраха в подкрепа на полицаите.
 
Тази сутрин пред полицейското управление в града също се събраха хора в подкрепа и на шофьора, и на униформените, замесени в случая. 
 
"Мъжът е управлявал автомобила в градската част на населеното място изключително рисково. Безспорно е, че след задържането му, действията на служителите на реда са неприемливи, и затова срещу тях е образувано дисциплинарно производство за тежко нарушение на служебната дисциплина и докато то трае те ще бъдат отстранени от длъжност", заяви пред Нова тв главен инспектор Христо Петров.
Още по темата
 
На протеста тази сутрин присъстваше и Христо - братът на задържания шофьор, който се обяви срещу полицейското насилие, упражнено срещу него. 
 
"Не мисля, че е нормално да се упражнява подобно насилие. За това, че брат ми е виновен – няма спор и не подкрепям извършеното от него, но не трябваше да се държат така с него", посочи той.
 
На протеста хора заявиха категорична подкрепа към полицаите, които по думите им са действали с единствената цел да спасят човешки животи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 3 години
Ама как квичеше... Хахахахахаха ... *** мишия гласец извади
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"*** добре го надумкаха този ахмак.Ами ако беше прегазил човек на пътя?А!"Те затова ли го бият бе колега,защото не е прегазил никого ли ?Ами да вземат всички ни да ни пребият,ей така профилактично,затова,че някога и ние сме превишавали разрешената скорост и сме може ли да убием някого!
84
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 87Велик си! Висшето ми икономическо образование, доказано във водещи фирми и одитори в България и по конкурси зачита ли се? За IQ-то си няма да те светвам. Да не се подчиняваш на полицейски сигнал. Да те преследват полицейски коли. Да караш застрашавайки живота и имуществото на хората в населено място. Да си се надрусал и седнал зад волана и т.н. Какво още има да се доказва? "Бързо правосъдие"-размазване от бой на място и даване по всички медии за назидание и предупреждение.
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 90Какво ли щяха да покажат пробите за наркотици на братчето и подкрепящите брат му пред РПУ-то?
82
3
 
7
 
! Отговори
457 преди 3 години
Полицаите трябва да бъдат защитени. Този наркоман, ако не го бяха хванали с риск за живота си, Господ знае кого щеше да убие. Някой просто е извадил късмет. Ако някой беше спрял убиеца на Милен Цветков, сега щеше да е жив и да се радва на децата си.
81
1
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Хем искате да сме бяла държава хем като от преди 40 години едните по-равни от другите. Полицията не е органа който раздава правосъдие. Престъпници се бият преди арест.
80
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като са отстранили полицаите, защото ръиш ли могат да попречат на разследването, защо не отстранят и родителите на келемето, пияното, дрогирано и без книжка дете на мама и тате?Партийните големци дали не могат да се обадят тук и там и да натиснат някой по веригата?!Тях кой ще ги отстрани?!Или техните морални и нравствени качества ръйш ли са извън съмнение, а?Това ли ви е "справедливостта"?Това е подигравка и жива гавра с труда на полицаите, а те са си рискували живота за да спасят други.
79
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПоздравления.Рядкост е,но все още има хора като Вас,които НЕ носят глави на раменете си за равновесие.
78
2
 
6
 
! Отговори
Му ха ха преди 3 години
Ана как мучеше като го млатиха полицайте.А?Като *** кога ражда.
77
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само нискообразовани и нискоинтелигентни хора могат да подкрепят полиците нанесли побой на задържан с белезници
76
12
 
4
 
! Отговори
Хора работещи за за- преди 3 години
--кона ,не спазват закона ! Тръгва се по пътеката ,че извършителят има проблемно минало ,добре той ще получи необходимото от съда, като живота му ще бъде разгледан... Бил карал бързо полицията не можа ли да се сети, че като го гонят той ще кара бързо ,те би трябвало да са по умните ,разполагат с десетки автомобили --той може и да е освидетелстван болен ,Родеото е можело да се избегне ,селския бой после е престъпление .
75
3
 
5
 
! Отговори
Док преди 3 години
До анонимен 81Така е, прав си, в белите държави такъв като тоя отдавна да са го гръмнали. Всеки полицай щеше да си изпразни пълнителя на патлака си по него.
74
1
 
3
 
! Отговори
mm преди 3 години
Матряле, чуваш ли се какви ги дрънкаш?
73
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да подкрепят роднините им, със шеметната кариера на башибозука е свършено. Освен ако не ги назначат да бършат фикуса на някой шуробадженашки големец.
72
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно заради такива като вас, които подкрепят селските биячи сме на това положение!В никоя цивилизована държава на хората не би им хрумнало да одобряват това!
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовТакива вместо да лежат в затвора, могат да помогнат в стоителството на магистралите.
70
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям полицайте! За да се оправим, ТРЯБВА ЗДРАВА РЪКА.
69
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко му е на този келешОще завратници требеше да му дадат!Подкрепям полицайте!Те са държавността,а когато не се изпълняват разпоредбите-бой,бой,бой до на*иране!
68
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ушевите, които са очевидно бивши селски касапи, трябва да бъдат не само уволнени, но и съдени от военен съд!Мисля, че по 3 години ефективно ще им бъде достатъчно, за да преосмислят поведението си.
67
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срамно е, че изобщо съществуват хора, които одобряват действията на престъпниците с униформи!