Все повече заразени, болници останаха без ковид легла

Прегряват телефоните на Спешна помощ в почти цялата страна
24 мар 2021 10:43, Красимир Ангелов
39

Ръстът на заболеваемостта от коронавирус у нас увеличава с всеки изминал ден натиска върху здравната система. Прегряват телефоните на Спешна помощ в почти цялата страна.

Още по темата
В много лечебни заведения има недостиг на болнични легла за пациенти с Ковид-19. На 90% са запълнени отделенията в Бургас и Ямбол, а във Варна се обмислят поредно увеличение на броя на леглата.

В болницата в Благоевград хирургичното отделение се превърна в Ковид зона, а болницата е на предела на приема на спешни пациенти.

Много силен е и натискът върху болницата в Гоце Делчев, която приема пациенти от няколко населени места и има единици свободни легла. Натоварване отчитат и столичните болници.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Защо още преди година като гледах така нареченият "ЩАБ" си мислех че ще станем пак НОМЕР 1 -само че наобратно в класацията))) Едни празни приказки се изговориха цяла година -с удобни журналистически въпроси - накрая една голяма каша -защо Държавата не накара Частните Болници да открият легла? Защото в Частните Болници няма лекари! Те са само за източване на НЗОК! 5 МИЛИАРДА ЛЕВА ГОДИШНО В НЗОК - а резултатите са плачевни! Докога тази Държава ще се източва- дори с Ковид ваксините?
12
2
 
14
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
НЕДЕЙТЕ ЧАКА НЯКОЙ ДА ВИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ ТЕ СЕГА СА АНГАЖИРАНИ С ИЗБОРИ А ПОСЛЕ СЕ ЧАКАТ ЕДНИ МИЛЯРДИ ОТ ЕС ТА ТАКА ДЕ ИМА ПО ВАЖНИ РАБОТИ . КАТО НЯМА ЛЕГЛА ИМА ПЕЙКИ
11
5
 
9
 
! Отговори
Колов. преди 3 години
Много от тези които не вярваха,че има вирус сега берът душа в адски мъки,други заразиха и умориха родителите си!Вината си е изцяло тяхна.Докато не разберем,че това е биологично оръжие и да почнем да се отнасяме с него подобаващо ,нищо няма да променим.
10
3
 
5
 
! Отговори
Колов. преди 3 години
*** народ,болна и бедна държава!
9
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва по твърди мерки, включително КППта
8
2
 
3
 
! Отговори
Колов. преди 3 години
*** народ,болна и бедна държава!
7
4
 
26
 
! Отговори
оставка преди 3 години
Зa тoвa трябвa дa блaгoдaрим зa блecтящитe мeрки нa прaвитeлcтвoтo. В цял cвят първo ce вaкcинирaхa лeкaри, възрacтни и бoлни хoрa oт риcкoвитe групи, a тук e вcичкo нaoпaки. Приoритeт бяхa държaвнaтa aдминиcтрaция, пoлицaи и други нa държaвнaтa хрaнилкa кoитo и дoceгa пoлзвaхa caмo привилeгии кaтo нe плaщaхa дaнъци, ocигурoвки, рaннo пeнcиoнирaнe и др. Нa бoлнитe прeдлaгaт caмo oт риcкoвaнaтa Acтрa Зeнeкa и рeзултaтитe ce виждaт -първи пo- cмъртнocт и пocлeдни пo вaкcинaция. Caмo нa прeдcтoящитe избoри имaмe шaнca дa прoмeним нeгaтивнaтa cтaтиcтикa и нaкaжeм винoвнитe зa тяхнaтa aрoгaнтнocт !
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И пак сме Номер едно! ГЕРБ Победа ! Мутафчийски да им бие по една инжексия и по живо по здраво!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ползват обикновени легла, като няма "ковид". Нали бамбашкъ бай Винету каза, че всичко е под контрол. Той милярди взема заеми и раздава като бат Ким, на импровизирани седенки и срещи, абе направо "един от народа".Ще обявим ли пълната победа над вируса, или ще има "1984" и вечна война срещу невидимия враг?
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е да работят шкембеджийниците с намалено ДДС, какво като се пълнят болниците. Бибитко така рече, да не се оплакват лекарите
3
0
 
17
 
! Отговори
do 2 преди 3 години
И да не подаде оставка, само след 10 дни ще имаш възможност да не го избереш повече ;)
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ,поемай отговорност и подавай оставка..! Двамата с Ботокса при Банев
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един път хаос ,втори път хаос ,трети път тотален хаос, лично от негово разпореждане за отваряне училищата !