Продължава разследването на убийството в офис за бързи кредити

Вчера следобед мъж беше застрелян с пистолет в Стара Загора
25 мар 2021 08:38, Ния Христова
49
Продължава разследването на убийството в офис за бързи кредити
Снимка: БГНЕС
Продължават да разледват убийството в офис на фирма за бързи кредити в Стара Загора. Вчера в късния следобед мъж беше застрелян с пистолет. Имало е и свидетели, съобщи Нова тв. 
 
Стрелецът е изчакал пристигането на полицията и е предал оръжието. По първоначална информация, става дума за неуредени финансови отношения между двамата. 
 
Убитият е с няколко криминални регистрации, излежавал е и присъда. 
 
"Иззети са веществени доказателства. Най-вероятно е възникнало скарване вътре в помещението. Убитият е работил за кредитната компания. Тепърва ще се установява дали жертвата е дължал пари на извършителя", обяви комисар Валентин Георгиев, началник отдел "Разследване" на ОД МВР Стара Загора.
Още по темата
 
Двете лица са притежавали разрешение за притежание на оръжие. По време на стрелбата в офиса не е имало други хора. Задържаният не е криминално проявен. Той е арестуван за срок от 24 часа.
 
"Днес предстои привличането му към наказателна отговорност. На този етап не е дал показания. Образувано е досъдебно производство. За подобно престъпление законът предвижда затвор  от 10 до 20 години. Работи се по няколко основни версии за убийството. Една от тях е именно възникнал скандал заради финансови проблеми. У убития е намерен нож, за който обаче няма данни да е използван по време на кавгата", коментира окръжният прокурор Дичо Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.