Цветан Цветанов: Ще влезем в новия парламент!

Всеки трябва да осъзнае важността да гласува, заяви той
1 апр 2021 21:55, Петя Славова
121

Много е вероятно да се създаде хаос в изборния ден. Това са нагласите на част от обществото и политическите формации в предстоящия вот на 4 април.

"Ако се върнем 2-3 месеца назад, почти всички политически формации вярваха, че ще се създаде хаос, защото правителството не предвиди никакъв протокол, по който да протекат изборите. Особено за тези, които са карантинирани. Сега, когато сме в локдаун и ежедневно имаме нови случаи, това означава, че е абсурд всички тези карантинирани да могат да гласуват", заяви в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов.

Според него предприетите от правителството мерки са неправилни.

"Хората са объркани от последователността от тези мерки. Ние в България трябва да се научим малко повече да слушаме експертите. И когато Борисов разпореждаше на здравния министър, че трябва да има отваряне на всичко, това по никакъв начин не кореспондираше с тезата на здравните структури, че здравната система не е в състояние да поеме натиск на новите случи, които имаме днес", каза Цветанов.

Предвид социологическите проучвания за ниската избирателна активност, Цветанов призова българите да излязат до урните.

"Ние призоваваме хората да отидат да гласуват, защото много по-безопасно е, когато отидеш да гласуваш, отколкото, когато си в градския транспорт, когато си в магазина. И всеки един трябва да осъзнае важността от неговия глас, за да не бъде оставена страната ни на случайността и на този хаос, който виждаме", зaяви Цветанов в ефира на Bulgaria ON AIR.

По време на срещи с избирателите, от партията на Цветанов са получили много критики от хората за начина на управление в страната по време на кризата.

"Хората от малкия, средния и семейния бизнес се оплакват, че не са подпомогнати от държава. Тези, които са вече на борсата, не получават необходимата подкрепа, и хората не знаят дали ще могат да получат необходимото медицинско обслужване, ако им се наложи. И никой не вижда перспективата и хоризонт за своята реализация", обясни лидерът на "Републиканци за България".

Цветанов заяви, че е убеден, че партията му ще влезе в новия парламент.

"Аз съм убеден, защото ако погледнем само подписите, които събрахме за да се регистрираме, те бяха над 31 хил., а за да имаме тези проценти, които ни дават социолозите, означава, че трябва да имаме около 13 - 20 хил, гласа", обясни той.

На въпрос дали се чувства част от статуквото, Цветанов заяви, че не може да избяга от своето минало, но винаги е изпълнявал функциите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ДАНО
103
3
 
3
 
! Отговори
ПОЧИНА ЦАР КИРО преди 3 години
...ИДВА ЦАР ЦЕЦИ....щото знае как се печелят апартаменти....ха,ха,хааааааАМА , НЕ С "МЕНТИ" ...а със собствени пари...КОИТО ЗНАЕ КАК ДА РАЗИГРАЕ!/а ти "случайния"...си разправяй квото щеш.../
102
3
 
4
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Нали не ги сметахте в прогнозите...ха,ха,хааааааааааа...ЗА ВАШО СЪЖАЛЕНИЕ , ЦЕЦО ЗНАЕ КАК.....!НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЛОШ ПРОРОК , НО КАТО НИЩО РБ , МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖАТ НА 3-то МЯСТО В ЛИСТАТА ЗА НС!РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ СА ОТДАВНА ТЕХНИ!!!!
101
2
 
1
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Може у да влезете, нали Бойко ти е авер! Или през задния вход с "демократични" методи!
100
4
 
9
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Лошо! Защото наистина може и да се вмъкнат в новия Парламент! За съжаление.
99
2
 
15
 
! Отговори
БЕН преди 3 години
Без тебе ПРЕДАТЕЛ.
98
2
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Цeцo, ти cи иcтинcкa aгeнция зa нeдвижими имoти.В мoмeнтa прeдлaгaш:Aпaртaмeнт 98 кв. м. - Мaнacтирcки ливaди - 120 000 EAпaртaмeнт 68 кв. м. - Бoянa - 110 000 EAпaртaмeнт 88 кв. м. - Цeнтърa, бул. Хр. Бoтeв - 140 000 EAпрaтaмeнт 120 кв. м. - Мaлинoвa дoлинa - 160 000 EAпaртaмeнт 68 кв. м. - Гърдoвa глaвa - 80 000 EAпaртaмeнт 110 кв. м. - Дрaгaлeвци - 200 000 EAкo ми гo дaдeш бeзплaтнo тoзи в Мaнacтирcки ливaди, нищo чe e първи eтaж, щe глacувaм зa тeб дoживoт!
97
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Едно време имашеТой няма да вземе и 1%
96
2
 
8
 
! Отговори
Едно време имаше преди 3 години
задължителни квоти за турчета в ВУЗ-овете. Имаха отпуснати бройки и влизаха без изпит, затова висшистите им не могат да говорят български. Сега на Цецко, американците ще осигурят квоти, защото Цвъки е техен аген и задължително трябва да е в парламента, той е троянският кон на САЩ!
95
2
 
10
 
! Отговори
Ох преди 3 години
Като го гледам тоя повече от носа си не вижда.агати нахалитета.очите са на дупето.
94
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Панелка в пъкъла си е купил.
93
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари десни партии, този се кани да ви смаже ако влезе в парламента, не му се давайте! И пак ще ревете от страх в страната, защото не толкова ББ, колкото този екземляр ви смаза.
92
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само републиканци не бяха оправяли България бе , много пооамериканчето , маке България греет агейн
91
1
 
14
 
! Отговори
Алберто Сантофимио преди 3 години
Ще влезеш Цветанов.... в деня на отворените врати.
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно е забравил, че го е казак на 1 април и хората знаят за чувството му за хумор.
89
3
 
7
 
! Отговори
Qanon преди 3 години
За #кой да гласуваш като всичките са купени от ФАЩ?! Айде не ме разсмивайте! Всяка партия е пръст на една и съща ръка - ДС. Изгориха си досиетата и сега кражби наново.
88
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще влезем в новия апартамент!
87
1
 
3
 
! Отговори
до 100 преди 3 години
:D ама не са балами-знаят, че обещаното не е като даденото.
86
1
 
13
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Боже опази!
85
2
 
17
 
! Отговори
????? преди 3 години
КОГАТО ГЛАСУВАШ СА ЦЕЦО ,ПОЛУЧАВАШ 5 /ПЕТ/ АПАРТАМЕНТА ,ПО 200 /квадрата/ АЙ ЧИТСТИТУУУУ !!!