Няма шега - част от мерките срещу COVID-19 падат от днес

Заведения и ресторанти ще могат да отворят за посетители само откритите си площи
1 апр 2021 06:45, Ния Христова
127
Няма шега - част от мерките срещу COVID-19 падат от днес
Снимка: БГНЕС
Няма шега - от днес падат част от ограничителните мерки, които бяха въведени преди 10 дни.
 
От четвъртък, 1 април, се разрешават посещенията в кина, театри, музеи, галерии, библиотеки и циркови представления при заетост на не повече от 30% от капацитета на помещенията. Същото важи и за занятията от танцовото, творческото и музикалното изкуство.
 
Допускат и посещенията на фитнес центрове, спортни зали и клубове и плувни басейни и комплекси при използване. Те също ще трябва да спазват условието за запълване на не повече от 30% от капацитета им и спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м.
Още по темата
 
От 1 април до 12 април на магазините с нетна търговска площ над 300 кв. м., предлагащи нехранителни стоки, се разрешава работа с клиенти само на откритите площи, прилежащи към търговския обект.
 
Заведенията за хранене и развлечения могат да отворят за клиенти само откритите си площи - тераси, градини и др., при ограничено работно време от 6.00 до 23.00 часа.
 
Дискотеките, бар-клубовете, пиано баровете, бар-вариете и нощните барове ще останат затворени до края на месец април. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
ПОЗНАВАЧ преди 3 години
До МНОГО Анонимен 103Кви 25%, ела в Европата, шти земат 50-60%. Ама пак недоволен ***...
102
0
 
5
 
! Отговори
? преди 3 години
Избори са - време е да раздадем кебапчетата на избирателите, да се похвалим с преизпълнена петилетка и успеха в борбата с вируса.
101
1
 
4
 
! Отговори
Да преди 3 години
Те на шега ни го навряха сега на шега ще го вадят то стана гръцко еб... не ей тъи на шега. А някой хора на шега от милионери станаха милиардери ега ти живот на шега да са живи майките им бащите братята до десето коляно арни ора турбо тарикат на шегата
100
0
 
5
 
! Отговори
кръпел преди 3 години
няма шега ,да погребем падналите в битката ...ако не са ги разменили и да ходим на фитнес и кръчма .. според властите
99
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
досега 10 -*** познати имам, отидоха си "на шега" от това леко грипчеама така им се пада, като са се родили в РБ
98
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 89на 1000 лв. по договор - държавата ми удържа 220 лв. За кви 10 лв. ми говориш - не знам. За една година - почти 3 заплати ми ги прибира държавата. На какво основание? държавата ми прибира 25% от изкараните ми с труд пари? На какво основание? Това си е грабеж.
97
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дааа. Обаче на 5-ти веднага бам кепенците и това е.
96
0
 
22
 
! Отговори
Иван преди 3 години
извадки от статиите на днес.бг (за днес)1.Молдова обяви извънредно положение заради коронавируса2.Австрия в почти пълен локдаун до ВеликденНапускането на дома - за ходене на работа и спешни случаи3.Няма шега - част от мерките срещу COVID-19 падат от днесЗаведения и ресторанти ще могат да отворят за посетители само откритите си площиБЕЗ КОМЕНТАР!
95
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тези експерименти на отвори затвори и проба грешка не остана човек не заразен. Това отпускане както се сещате е предизборно. Като минат изборите от понеделник ще въведат пълна карантина. Помните КПП-тата които гърбавите бяха поставили на изходите и входовете на населените места. След като ги изберете ще ви разкажат играта. Няма да можете и до тоалетна да отидете. Снабдете се с памперси и тоалетна артия. Гърбавите са ви подготвили изненади.
94
17
 
6
 
! Отговори
до 89 преди 3 години
Какви здравни осигуровки толкова плащаш, бе10лв на месец.Големите здравни осигуровки.Баровец...Ела да ми танцуваш и ще ти дам 50лв, за да не си капо.
93
0
 
12
 
! Отговори
до 96 преди 3 години
Еми, да спре да гледа новини баба ти. Колко е просто само? Цък копчето и няма новини.Но друго си е някой да ти е виновен. Нагласяли били изборите... Щото досега не го правиха. Щели сте били да гласувате, ама те ви спрели... Щото като можехте, се тълпяхте на опашки да го правите.Я се стегни!На криво магаре, *** му крива.И после баба ти ще дигне кръвно, ще търси лекар, ама лекари вече няма.
92
5
 
9
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
След изборите пак не на шега, ще има затварянка.....в Давос го казаха, ще затварят ОВЦЕТЕ до 2030г......нищо няма да се промени
91
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В събота ще кажат, че ако продължи тази тенденция, от неделя след 18ч. всички ще са под ключ, няма да работи нищо, за да може спокойно да се наместят гласовете при броенето и според зависи от резултата, ще сме или бързо оздравели или ще дойде новият щам придружен от няколко вълни. Резултатите са видими. Вчера отидох при баба си да я видя, горската жена чупеше пръсти от притеснение, какво се говори по новините. Това е целта на гербавите.
90
3
 
10
 
! Отговори
Бб преди 3 години
Бб май подлива вода на следващия в управлението. Но повечето хора са предвидими и далаверката ще му се получи. Само не знам ако спечели изборите, дали не си вкарва автогол.
89
6
 
17
 
! Отговори
! преди 3 години
Пазете се, че болници няма!
88
10
 
7
 
! Отговори
До здраве преди 3 години
А вие ваксинираните дали няма да е добре да не получавате лечение, ако се заразите? Нали това е целта на упражнението ви? Ваксинка - без лечение, вероятността да се заразите е е нищожна. Логично, нали? А и ако заразите някого, щот сте много силни, да му платите пък лечението :) Ей, така ще е най-добре! Лична отговорност!
87
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък като има мерки някой ги спазва. Западна Европа затворена от миналият декември и не виждам да отиват на добре с брой заразени. Явно не е в това дали работят баровете или не а до манталитета на хората. Те като искат си отварят бар в гаража и пак се събират колкото си искат. Малко ли нелегални заведения разбиват дневно из Европа не само у нас.
86
7
 
15
 
! Отговори
1001 ? преди 3 години
Правителството на Вашингтон е раздало чекове на стойност 1400$ на всички американци с годишен доход под 80 000$.Част от парите се очаква да задвижат потреблението, което е най-важната опора на американската икономика.Съюзът на германските търговци на дребно настояват всеки гражданин на страната да получи ваучер за покупки 500 евро- и така да се даде импулс на вътрешната търговия на дребно. На хората със свободни професии - във вид на еднократна помощ. При нас ще се увеличи тока...
85
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 88Няма проблем подписвам всичко. Но ще трябва да и да не ми взимат данъци тогава. Защо да плащам масрафа на други хора?!
84
7
 
7
 
! Отговори
здраве преди 3 години
До АнонименВъзможно ли е да подпишете и една декларация, че се отказвате от лечение ако се заразите!