ВМРО за кризата: Много хора са закъсали финансово и със здравето

Какво може да мотивира хората да гласуват?
1 апр 2021 22:42, Петя Славова
17

Страхът от COVID е голям, особено при по-възрастната част на населението. Гласуването и отиването до урната не е по-опасно от отиването в магазина, призовавам хората да гласуват. В малките населени места избирателната активност ще е вероятно рекордно ниска. Това каза за "Денят ON AIR" кандидат-депутатът от ВМРО Александър Сабанов.

По думите му хората не трябва да се лъжат по фалшивите обещания на псевдопатриоти.

"Икономическата криза тепърва ще започне, много хора са закъсали финансово и със здравето си. Ваксинацията и доставката на ваксини са две различни неща. Имаме това налично в момента и фактори, които не зависят толкова от правителството", посочи той за Bulgaria ON AIR.

Според Сабанов има липсата на кадри, медицинският персонал не е защитен, те също боледуват и няма толкова наличен персонал в някои болници.

"Много пъти се налага да се дават двойни смени в лечебните заведения. Като човек, преболедувал тежко Ковид-19, твърдя, че е по-важно да запазим здравето си. В ума на хората не са само заведенията, повярвайте ми, не е правилно сега да отваряме. Трябва да се запазят мерките каквито бяха. Трябва дискусия с браншовете, с медицинските лица, при които натискът е най-голям", коментира събеседникът.

От думите му стана ясно, че каквото и правителство да се формира, то трябва да има стабилност.

"Трябват хора, които да мислят една крачка напред", подчерта Александър Сабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
9
 
! Отговори
Да, така е! преди 3 години
Много хора са закъсали защото има предатели лъжепатриоти като ВМРО. Каракачанов и ,,калинките" му не са закъсали защото 4 години грабеха с широки шепи от държавата...
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е един от най-имотните депутати в парламента, баща му има над 10,000 декара в Добруджата. Иначе говори как хората са били обедняли..
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tоя Сабанов е налепил цяла Силистра със своите плакати - по спирки , дървета , стълбове Въпреки забраните за лепене по такива места
9
1
 
9
 
! Отговори
Закъсал преди 3 години
Сега ли разбрахте.давайте сега пари на хората за глас ,да гласуват за вас.после като влезете в парламента не виждате повече от носа си .
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия управляват държавата, пък после викат "Много хора са закъсали"... Това звучи като "Кой ми c'pa в гащитe?".
7
0
 
19
 
! Отговори
ББ преди 3 години
ами политиканстваите си...бяхте във власта...и не помогнахте...фалирала гърция раздава на калпак,у нас ластици ни правите да угодите на незнаещият какво прави ...е той умело ви използва...в най големият пик...отваряте...правите се на добрички...а умрелите в мъки...убивате българи бре...власта и парите ви не са ценност за Народа ни...аидуци и предатели сте...и да влезете ще е за 4 г. в историята на Б-я ще ви запишем с черни букви...агенти на КГБ!!!
6
2
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Изчистването на мафиотските червени,и пребоядисани такива партийни тумори.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това с успехите на ГЕРП и ОП. Но спорта закъса много преди короната, а държавата и КТБ фалираха още в 2010 г. и в 2013 г. при Дянков и същите престъпници на ГЕРП се крепят от ВМРО.
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия ли краднаха най-много през последните 4г?
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за 25 години, вие не направихте НИЩО по въпроса ...
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
a divite pileta v gorata kak sa opraviat?
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вън вмро - празнодумци ,*** , безсрамни лъжци .никой не ви вярва - изтичате в канала като яне янев,бареков и сидеров А и накраденото ще Връщате и то с лихва !апартаменти,вили,коли тераси Всичко ще връщате