Кмет твърди, че е пребит в офис на ГЕРБ в Каварна

По думите на Благомир Станев случката е от нощта на изборите
8 апр 2021 14:50, Ния Христова
85
Кметът на каварненското село Белгун Благомир Станев твърди, че в нощта на изборите е бил пребит в офиса на ГЕРБ в Каварна. Станев предполага, че мотив за побоя е познанството му с координатора на ДПС в Каварна и по-конкретно - изборният резултат в неговото село, където Движението е получило 11 гласа, а за ГЕРБ - 46.
 
За сравнение, през 2017 г. гласовете за ДПС са били само 3.
 
Малко след 03:00 ч. през нощта на 5 април двама активисти на ГЕРБ лично посетили дома на кмета в село Белгун. Заявили му, че кметът на Каварна Елена Балтаджиева и председателят на Общинския съвет Йордан Стоянов го викат в градската партийна централа.
 
"Поканиха ме да седна на един от диваните и веднага почнаха да ме удрят, понеже като издигнат и подкрепен от ГЕРБ - защо не съм контролирал вота. Подстрекателят е Данчо Стоянов, насилието го извършваше Илиян Събев", разказа пред Bulgaria ON AIR Благомир Станев.
 
Той допълни, че е бил принуден да подпише заявление за напускане на партията. Приканен е и да подаде оставката си като кмет.
 
"Да освободиш поста като кмет, да си сложим наш човек, който на нас ни е удобен. Аз им казах: "Не мога да подпиша това нещо. Последваха ритници, заливане с алкохол по главата", коментира още кметът на село Белгун.
 
Окръжната прокуратура в Добрич извършва проверка по случая. Още петима съветници от Каварна са подали жалби за телефонен тормоз срещу Йордан Стоянов – председател на общинския съвет в града и лидер на местната структура на ГЕРБ и бизнесмена Илиян Събев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая история е скалъпена от "Изпразнете се мутри вън"
64
0
 
4
 
! Отговори
Яко преди 3 години
Насинили кметъла!
63
1
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Сега кметът да гледа да не се събуди и с една спринцовка Астра-Зенека в газо...
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо ни будалкат.Както обикновено.
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, това е първия чакал.
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук мотива леко издиша да го бият за 6-7 човека гласували за друга партия. Има нещо друго ...
59
0
 
11
 
! Отговори
аз преди 3 години
предизборна агитация, нищо повече :)
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хи...явно е барнал някоя пачка без разрешение )
57
3
 
14
 
! Отговори
борисофф преди 3 години
...ми ко да ви кажа,посъветвахме го нашто момче както нии си знаем,тва са си вътрешнопартийни мероприятия и на наште хора са им известни наште методи...
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кметуването в малките градчета и села и опасно за вашето здраве.Всеки селски кмет е прислуга на местните бандитчета кокошкори.P.S Еми да не е ставал кмет.
55
4
 
23
 
! Отговори
СРАМ преди 3 години
значи вече почнаха да бият и собствените си кметове
54
3
 
8
 
! Отговори
Плевнелиев. преди 3 години
Умните и красивите.
53
0
 
16
 
! Отговори
Боци преди 3 години
Сигурно се е подхлъзнал човекът и го е срам да си каже...
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аве тои много тъмен на снимката да не е бил преди това от избиртелите на - герб вьв столипиново и после да е станал кмет или това е от побоя
51
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз още се чудя защо п.тките от Възраждане си траят за случая на заплахи срещу техен активист, че ще му избият зъбите
50
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ГЕРБ са мафия-другите какво са? Защо МаяМА е Галева? Защо при президента има съветници с агентурни имена? Цялата държава е ***. Трябва лустрация. Незабавна.Докато държавата не се изчисти от всички участвали в съсипването на държавата след 1989г.няма кой да ви оправи.Само закон за лустрацията ще свърши работа.Тези хора, които сега събраха над 4% са продукт на системата. Няма как продукта на системата да смени системата. Те са едни и същи. Изпраха на някои биографиите, но имената не.
49
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно е изтървал някоя добра дума за Радев. И ето ти беля. Трябва да се внимава.
48
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че тоя човек не е бил кмет на София, след тоя разгром - какво ли би се случило
47
11
 
5
 
! Отговори
моч преди 3 години
типичен пример , за това срещу което се възразявам и не ми понася - ЛИЦЕМЕРИЕТО !!!!!Какво ми се правите и кого заблуждавате ???? Та нали точно Вие до онзи ден ругаехте , плюехте и отреждахте "Народен съд" за този и колегите му кметове и съпартийци защото са гербаджии , днес , когато пожеланията ви са реалност , сте ревнали и го жалите защото бил жертва на ГЕРБ.....Кога сте истински , кога сте принципни ? Май хейтите по команда ;) мили другарчета....
46
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малцина помнят за Ал.Маринов-Майстора, че освен депутат от БСП в два парламента, социологът е много близък с ВИС-2. Твърде близък. Това го няма в биографията на члена на Стратегическия съвет. Всъщност Маринов е последният човек, разговарял с боса на ВИС-2 Васил Илиев, преди той да бъде разстрелян показно на 25 април 1995 г. Пред ресторант Мираж. Може да го видите документалните кадри на филма: "Подмяната 10-ти" - документален филм за първите 15 години от прехода България.