Кмет твърди, че е пребит в офис на ГЕРБ в Каварна

По думите на Благомир Станев случката е от нощта на изборите
8 апр 2021 14:50, Ния Христова
85
Кметът на каварненското село Белгун Благомир Станев твърди, че в нощта на изборите е бил пребит в офиса на ГЕРБ в Каварна. Станев предполага, че мотив за побоя е познанството му с координатора на ДПС в Каварна и по-конкретно - изборният резултат в неговото село, където Движението е получило 11 гласа, а за ГЕРБ - 46.
 
За сравнение, през 2017 г. гласовете за ДПС са били само 3.
 
Малко след 03:00 ч. през нощта на 5 април двама активисти на ГЕРБ лично посетили дома на кмета в село Белгун. Заявили му, че кметът на Каварна Елена Балтаджиева и председателят на Общинския съвет Йордан Стоянов го викат в градската партийна централа.
 
"Поканиха ме да седна на един от диваните и веднага почнаха да ме удрят, понеже като издигнат и подкрепен от ГЕРБ - защо не съм контролирал вота. Подстрекателят е Данчо Стоянов, насилието го извършваше Илиян Събев", разказа пред Bulgaria ON AIR Благомир Станев.
 
Той допълни, че е бил принуден да подпише заявление за напускане на партията. Приканен е и да подаде оставката си като кмет.
 
"Да освободиш поста като кмет, да си сложим наш човек, който на нас ни е удобен. Аз им казах: "Не мога да подпиша това нещо. Последваха ритници, заливане с алкохол по главата", коментира още кметът на село Белгун.
 
Окръжната прокуратура в Добрич извършва проверка по случая. Още петима съветници от Каварна са подали жалби за телефонен тормоз срещу Йордан Стоянов – председател на общинския съвет в града и лидер на местната структура на ГЕРБ и бизнесмена Илиян Събев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
7
 
8
 
! Отговори
до 38 преди 3 години
Съветник на Президента Радев е Александър Маринов с агентурно име Майстора. Какво друго да се чака в тази държава?
44
3
 
16
 
! Отговори
Ко? Не? преди 3 години
Амиии, започна се. В края на краищата Герб не е партия, а бизнес. /викат му клиентилистка партия/. Като се изпокарат съдружниците, има насинени очи, тук там и по някой труп. Аре хаерлия да е.
43
9
 
8
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
Никой ли не помни, че рок-столицата Каварна изгониха кметъла и си избраха червена кметица, която замени рока с Пирина-фолк (на морето!) Къв ГЕРБ ви се привижда? В Добричко са червени ологарси и в червата. А Дългия никога не е стъпвал там, щото е чалгар и не се понасяха с Цонко Цонев и истински свтовно-известни рокаджии. А от комун*ги какво очаквате освен бой? Щото бил от ГЕРБ, ха ха !!! Червените б*кл*ци газ п*каят, щото града западна при черваното управление и сега при Слави ще из*укат съесем
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГримирАли са го яко, браво на гербаджиийте и коафьори имат.Иначе това е начина на работа на тази ОПГерб. Всичко е до такава степен обвързано и зависимо, че варианта да се измъкнеш невредим е почти нулев. Октопод, мафия, хунта, това са те. Всичко започва от най-горе ББ и се разпростира до най-закътаното селце. ТОЙ им дава поръчки, пари, средства за живот, а те в обратен ред са длъжни да осигурят гласове. Издънките се наказват.ТОЙ на тях, те на него, обвързани като свински черва, суджуци.
41
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е ОПГ, а не партия, в Перник е същото!
40
10
 
3
 
! Отговори
Видими резултати преди 3 години
Малко са го били хайванина. На предсрочните да фнимава
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След тази новина вероятно ще има доста оставки от кметове на ГЕРП
38
5
 
5
 
! Отговори
?? преди 3 години
Странно !!Много удобно сте избрали с.Белгун ( където изборите се печелят от БСП или ДПС ) и е на 550 км. от София ( да не кажа в Румънско ) за сцена на тази футболна драма :)))Що не намерихте някое софийско село , че цялата жулналистическа о р д а да му се изсипе в двора и да го видим тогава този то лу м как ще се осуква като бит *** де ра зззззззз
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Га еди кифтееата ни рива,а...?
36
0
 
14
 
! Отговори
КАЗАХ ВИ преди 3 години
САМОИЗЯЖДАТ СЕ КАЗАХ ВИ
35
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като го гледам каква пиянка е, най-веротно се е набръскал като мотика и е паднал и се е пребил като куче, и после да се оправдае пред жена си, казва, че са го били....
34
4
 
11
 
! Отговори
Дааам преди 3 години
До Гледна точкаТия с падането по стълбите или подхлъзването на мокро сме ги виждали и 90-те.А ти или си *** на гербчето или си супер глупав като шкембевойводата и оня там как се казваше Валери някой си.
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ми при премиер-мутра какви се очаква да са протежетата му? Естествено, че ще са застинали в развитието някъде през 90-те, по времето на ВИС, СИК и т.н. групировки
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гледна точка 33Начи, кмет на ГЕРБ си е посинил сам окото, че да каже как съпартийците му са го били ?Това ли твърдиш ? Щото помня как в бизнес парка, като дойдоха едни *** да бият журналисти и протестиращи на гробарската конференция, пак такива като тебе мрънкаха, че видите ли те лошите сами се бият, че да очернят свети туквуний. И тогава и сега, звучи кухо като кратуна. Ама от ваш'та групичка, толкова.
31
9
 
1
 
! Отговори
не съм съгласен преди 3 години
Човека се оплаква защото трябва да се намърда в друга партия ,кога яде кифтета не рева а ,такива селски дерибей избрани за кметове по 20 години изкарват издигани от всички възможни партии и коалиции .Ако вярно е бит добре са го сритали.
30
9
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
До баба Мара. Що, при другите управления нямаше никакви убийства ли? Тц, тц кой ви раждат такива иддиоти?
29
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами те и на лятната конференция на ГЕРП биеха хурналисти, забравихте ли ? какво стана с ония мутри тогава - разследване, нещо да се случи ???
28
11
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
До 5,6,7,13 и всички други подобни. И защо трябва да е вярно? Защото той самият го бил казал. Айде, сакън от евтини номера. Ако се докаже официално с разследване, тогава се плюнчете. Иначе и аз мога да напиша, че сте педдали, ама дали е вярно.
27
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквено хайку: Влизаш ми в партията.Не носиш гласове.Винкел.
26
7
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
почнаха убииствата и побоите нищо старо не е забравено