Група от 18 деца в детска градина в Перник са под карантина

4-годишно момченце е дало положителна проба за COVID-19
9 апр 2021 14:42, Ния Христова
13
Група от 18 деца в детска градина в Перник са под карантина
Снимка: БГНЕС
Група от 18 деца в детска градина в Перник е поставена под карантина заради болно дете, съобщи РЗИ, предаде в. Монитор. 
 
4-годишно момче е дало положителна проба за коронавирус. Тригодишната му сестричка също е с положителен резултат за COVID, но не е посещавала детска градина. 
 
През последното денонощие в Пернишка област са регистрирани 70 нови случая на COVID-19. 29 са новодиагностицираните на възраст над 60 г. Активни към момента са 1033 случая в региона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масово хора с положителен тест в семейството пращат децата си на градина и ходят на работа! Отказват и ваксинация, защото видиш ли, било опасно. После зарадо един 20-30 семейства стоят в къщи за да гледат детето, защото групата е под карантина! Това е *** безотговорност! Толкова им е важно да отидат на работа заразни и дори болни, накрая пак ги карантинират, но след като са навредили на 20 други!
10
1
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
До До Петър Не проявиха смелост да сложат забрани. А хората още ходят с маски под носа. В магазините никой не им прави забележки. Аз затова зададох въпрос ние *** ли сме, че някой трябва да ни забранява? Всички сме с претенции, че сме интелигентни. Или като в Индия, бой с пръчки. Тези родители не разбират ли, че хора умират и всички по един или друг начин сме излезли от зоната на комфорт. Просто да слушат медиците, а не политиците.
9
2
 
3
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Дистанционното обучение не е пълноценно и месеци такова е практически равностойно на нулева учебна година. Особено в малките класове е важен контактът на децата с учителите. При по-големите може да се помисли за смесени варианти, но и там трябва да има достатъчно висок процент присъствени занятия.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали им казах на оня с присадения перчем и пинчера да не се отварят детски градини и училища. В тези заведения е най големият развъдник на вируса. Децата боледуват без симптоми но разнасят заразата в семействата си и от там тръгва пандемията. На комшията детето което е в 4-ти клас зарази баба си и дядо си и хората се споминаха. В момента и майка му и баща му са заразени и са се карантирали. А Пинчера от понеделник пак ще ги праща на училище малките. Тоя Пинчер няма ли деца и родители.
7
0
 
7
 
! Отговори
До Петър преди 3 години
Не много хора, а повечето. Имаше поставени под карантина, които са се наредили на опашки за лични карти!?! Пак в Перник. Е кажете ми, такъв народ освен със забрани как да го озаптиш?
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А детено има ли сомптоми и каква е причината да го тестват? От положителна проба до болен, разлика като от небето до земята!
5
2
 
10
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Защо хората чакат да им разрешават или забраняват? Не могат ли сами да преценят обстановката и да са предпазливи. На всички е трудно, но все пак живота е един. Ние така няма да излезем никога от тази пандемия. Оказва се, че много хора не преценяват рисковете. Добре, че наближава лятната ваканция и тогава няма да има сърдити родители.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това умишлено престъпление като се знае какви изверги живеят там!
3
4
 
10
 
! Отговори
Смехурко преди 3 години
Пускат учениците и си осигуриха победа на изборите... Извършиха геноцид.... маса хора умряха заради ластици....
2
6
 
6
 
! Отговори
son преди 3 години
18 деца с по 2 родители 36 който няма да ходят на работа оттам контактни и така до 100 . Екстра самоубийство на икономиката сега ще кажете здравето преди всичко докато някой от вас (нас) ядат кренвирши и пушат
1
7
 
17
 
! Отговори
Мхм преди 3 години
А кому беше нужно от понеделник да ги пускат? А, да има родители, които не могат да търпят собствените си деца вкъщи и заплашват с гражданско неподчинение. Хубаво, да видим дали края на другата или началото на следващата ще ни затворят пак. Щом вече цели групи са под карантина. Ластик както каза премиера, ама да не се ударят някои с него през устата.