Правят авариен ремонт на "Тракия" след удара между тир и цистерна

Движението засега ще е двупосочно в платното за София
9 апр 2021 07:48, Елка Василева
17
Правят авариен ремонт на "Тракия" след удара между тир и цистерна
Снимка: БГНЕС

Движението от 5-ия до 9-ия км на АМ "Тракия" от днес ще се осъществява двупосочно в платното за София. Преминаването в платното за Бургас се ограничава за ремонт на настилката в около 500-метров участък при 7-ия км, където вчера възникна пожар, след пътен инцидент между два тежкотоварни автомобила.

Още по темата

Нанесените щети налагат реконструкция на настилката в отсечката и полагане на нови предпазни огради.

Предвижда се аварийните ремонтни работи да завършат до края на седмицата, съобщиха от АПИ. След това ще бъде затворено платното за София при 7-ия км на АМ "Тракия", за да се отстранят щетите по настилката в 200-метров участък. Там ще бъде подменен износващият асфалтов пласт.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
До долното преди 3 години
Не знам и не ме интересува какво караш и къде, но имаш мислене, изказ и профил на младопенсиониращ се лапач на държавна хранилка,тъгуващ за успеха сикаджийски.
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Аз не змам къде ще има достатъчно сцепление за сликове за Формула 1, но купени от Интернет 20лв.парчето. И през Своге съм се прибирал в дъжд и сняг. И през Петрохан. И в София. Само един път на жълтите павета, като завих за Ал.Невски покрай парламента в една лапавица ми светна сигнала на тракшън контрола. А карам градски автомобил с предно предаване среден клас. И все отзад ме удрят, а аз не ползвам често и интензивно спирачките!
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КапитанътС тези девет сантима къде си тръгнал бе "Исус"? Ще нахраниш 800хиляди найсе. Прибери си го. Не се излагай. Мижав е. И онези двете загорели от "Изправи се. Мутри вън" нема да те отразят. Върху асфалта са горели 20 и няколко тона бензин и нафта! Не става дума за кратерите по Околовръстното, когато Тройната не подготви пътищата за зимата, а изплюска всичко 2009-та преди да сдаде властта. И пролетта на 2010 бе мазало.
10
1
 
4
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 3 години
До 69Като знам как раздават книжки представям си колко са професионални каращите такива камиони.А и нали следваме хамерика - там така си унищожиха железопътния транспорт - за да живее културата на тираджията.За наземен транспорт железницата реално е най-добрата опция, но отде акъл във модерния управник.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера от изход на софия до отбивката за нови хан 1,30 мин. Голяма организация, голямо нещо. По подбалканския към Бургас все едно сам пътувах, като отклоних преди нови хан.
8
2
 
8
 
! Отговори
69 преди 3 години
Трябва да се намали максимално разрешената скорост за тежкотоварни мпс на 70 км. и забранено изпреварването от такива, това е поредният инцидент с уж професионални шофиори!!!
7
1
 
5
 
! Отговори
Абе, преди 3 години
Тук, май че пишат хора, които не са наясно, какво става, ако изтече една цистерна бензин върху асфалта!
6
0
 
2
 
! Отговори
o kolko si prost преди 3 години
До АнонименСаше....ремонта е заради катастрофата.....чети ***
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кой ли път , за кой ли път.... На В Търново пътния възел, го завършиха преди мноооо години и единствените ремонти са кога разкопаха за някакви кабели или тръби- ясфалта си търпи , няма трапове, ама тогава още не бяха научили врътките с асфалта
4
3
 
12
 
! Отговори
Капитанът преди 3 години
гласоподавателите на буда, да ми ядат оная Работа, Работа, Работа!
3
3
 
13
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Tролска му работа тука сутрин.Прокрадна се м-у цензурата инфото,че е заради калпавия асфалт катастрофата.някак си някъде са опуснали,да се каже и те пак палчета за тоя,дето плюе Слави.Да,катастрофата е заради врътките на ГРОБ.
2
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави дойде на власт и почнаха инцидентите
1
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на чака рака месията славуца трифонов!