"Пътна полиция" с нова акция, ще следи мотористите

Внимание ще се обърне на скоростта и регистрацията на моторите
9 апр 2021 13:20, Ния Христова
25
"Пътна полиция" с нова акция, ще следи мотористите
Снимка: БГНЕС
"Пътна полиция" стартира нова акция. Затоплянето на времето този път ще насочи вниманието към мотористите.
 
Полицаите ще следят скоростта, с която се движат и регистрацията на моторите.
 
Заради табела, която не е поставена на определеното място, мотористът може да се лиши от правото си да управлява МПС за 6 месеца. Паричната глоба, която се заплаща е 300 лева, обясниха от Пътна полиция.
 
Мотористите, които си позволят да управляват МПС с регистрационна табела на друго превозно средство, или нерегистрирано по надлежния ред МПС, е предвидено до 1 година лишаване от свобода.
 
"Миналото лято сме констатирали доста такива нарушения. Такива водачи се задържат за 24 часа и се образува досъдебно производство", обясни Антон Иванов от "Пътна полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Когато "пътна полиция"/КАТ/ не са в "акция" -какво работят?И защо получават заплата,когато не са в "акция"?
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера прехвърча сняг, днес гениите от КАТ ще следят за мотористи, хахахаха. Не бе, не казвам че са с мозъчни увреждания. Явно искат да ни забавляват.Лятото да направят една акция. Дето вика един приятел: "Като ми махнат, аз им махам и си продължавам, като с пpocтитyките на пътя - то си е твой избора дали да спреш". И к`во? Нито ни гонят, нито номера имаме. Хващат скутерджиите и някой друг турър, дето чистосърдечно е забравил да мине технически преглед... Брао, юнаци, так держит!
14
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Уточнете кога ще ги следи-преди,или след приземяване.
13
1
 
5
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Че те, мотодобичетата кога не са в нарушение?
12
3
 
5
 
! Отговори
Бай Миле преди 3 години
Че то 90% от мотористите са без документи, както и донори!
11
0
 
3
 
! Отговори
ХАХА преди 3 години
Прочестох МОТРИСИТЕ и си викам и тия НЕЩО откачиха........Само Сигма отряд има право да спира мотористи.Патрулкаджиите какво ще правят през това време...
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и в Била има акция на свинско месо
9
1
 
4
 
! Отговори
Сахар преди 3 години
Откакто не ми се налага да карам през седмицата свалих 15 кила, кръвно и спасих много нерви.Да проверяват който искат, аз съм с метрото или колелото!
8
0
 
12
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Лелеее ,откога не имало "акция"!Време е да се насладим на поредната тъпотия на КАТ.Табелите на моторите щели да проверяват?!Абе,тикви изпилени,кой ще проверява за шума,който вдигат пистовите мотори и машините със специално монтирани шумни ауспуси???Те не са създадени за движение в населени места.На никой обаче,от "умните" ви началници, не му идва на ума да предложи забраната им за ползване в градове и села.Пари за такава техника ли нямате?!А пари за безумни камери в храстите има,така ли?
7
2
 
6
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 3 години
Закриваме КАТ и нарушенията и катастрофите ще спаднат десетина пъти.Би трябвало даможе да се отстрелват мотористи нарущшаващи грубо правилата, както и шофьори с автомобили при такива нарушения. Моторист с повече от 80 км/ч в населено място, трябва да се отстрелва, както и с над 80 км/ч извън населено място и над 100 км/ч на магистрала.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка година едно и също. В началото на сезона новините са от КАТ, по средата на сезона от Пирогов.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Той Фильо в Люлин има едни скобички такива, дето само извърташ навътр и га видш куката буташ леко и то пал са изправя.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак за табелките се хванаха - а за нощния рев, за трионобразното изпреварване с 300, за промъкването през кръстовищата, за карането по трима в лента...
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Табела не на мястото си, това добре. А ако е на мястото си, но е огъната по невъобразим начин, така, че да не чете номера???
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Пътна полиция" с нова и блестящо оригинална акция през пролетта.
1
0
 
8
 
! Отговори
1-n преди 3 години
Явно в пътна полиция да назначили граждани в неравностойно положениеНито виждат нито чуват моториститеДа са едновременно глухи и слепи но призвани в служба на обществото не е лека задача и те я изпълняват с чест...