Топло и слънчево време ни очаква в неделя

Температурите ще са между 15 и 20 градуса
10 апр 2021 22:15, Ния Христова
3
Топло и слънчево време ни очаква в неделя
Снимка: Pixabay
През нощта ще е ясно и тихо. Минималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса. Утре се очаква предимно слънчево време. Затоплянето ще продължи и максималните температури ще са между 15 и 20 градуса. Това сочи прогнозата за неделя на НИМХ. 
 
По Черноморието ще е предимно слънчево. Максималните температури на въздуха ще са 10-12 градуса, а тази на водата ще е около 8. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. 
 
В планините също ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити част - умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8 градуса, на 2000 метра - около 3. 
 
В понеделнищ ще преобладава слънчево време, в следобедните часове може да има временни увеличения на облачността в планинските райони в Западна България. Максималните температури ще са между 18 и 23 градуса, а минималните между минус 1 и 4.
 
Във вторник ще е предимно слънчево. Температурите ще се повишат с 2-3 градуса. В следобедните часове ще се развие купесто-дъждовна облачност на места в Запада и Централна България.
 
В сряда се очаква през страната да премине добре изразен студен атмосферен фронт. В Западна и Централна България има вероятност за значителни валежи. Температурите ще се понижат. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари